Ostaa Fokusin

Ostaa Fokusin ilman reseptiä

Fokusin (Flomax) Kuvaus

Fokusin on täydellinen lääke kamppailussa oireita HPB. Sen tavoitteena on hyvänlaatuisen eturauhasen liikakasvua tai eturauhasen liikakasvuun.

Tämän korjaamiseksi toimii rentouttava verisuonia ja lihaksia virtsarakon ja eturauhasen tekee virtsaaminen helpompi. Se on adrenergistä esto.

Fokusin tunnetaan myös Tamsulosiini, Veltam, Fokusintra, Urimax.

yleisnimellä Fokusin on Tamsulosiini.

tuotenimi Fokusin on Fokusin.

Fokusin (Flomax) Annostus

Fokusin on saatavilla:

 • 0,2 mg matala Annostus
 • 0,4 ​​normaaliannostuksen

Fokusin on saatavilla kapseleina ja nestemäisessä muodossa.

Ota Fokusin kapselia suun kautta.

Älä murskaa tai pureskele sitä.

Ota Fokusin kerran päivässä 30 minuuttia aterian jälkeen, samaan aikaan joka päivä vedellä.

Jos haluat saavuttaa tehokkaimmat tulokset eivät lopeta Fokusin äkillisesti.

Fokusin (Flomax) puuttuu annoksen

Älä ota kaksinkertaista annosta. Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat puuttuvien. Jos se on aika ottaa seuraava annos, jatketaanko hoitoa alkuperäisen suunnitelman mukaisesti.

Fokusin (Flomax) Yliannostus

Jos yliannostus Fokusin ja et tuntuu hyvältä kannattaa käydä lääkärin tai terveyden hoidon tarjoajalle välittömästi. Oireita Fokusin Yliannostuksen: pyörtyminen, nopea syke, kylmä iho, migreeni, huimaus, ruoansulatushäiriöt, näön hämärtyminen, nihkeä.

Fokusin (Flomax) Varastointi

Säilytä huoneenlämmössä välillä 15 ja 30 astetta C ( 59 ja 86 astetta F) pois kosteutta ja lämpöä. Hävitä käyttämättä jäänyt lääke voimassaoloajan jälkeen. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Fokusin (Flomax) Sivuvaikutukset

Fokusin on sen sivuvaikutuksia. Yleisimpiä ovat:

 • pyörrytystä
 • uneliaisuutta
 • heikkous
 • unettomuus,
 • kasvot kipu
 • epätavallinen siemensyöksy
 • selkäkipu
 • ongelmia seksuaalisessa elämä
 • vuotava tai tukkoinen nenä
 • kurkkukipu
 • ripuli
 • infektion oireita
 • ongelmia visio

Harvinaisempia mutta vakavampia haittavaikutuksia aikana ottaen Fokusin:

 • reaktioita (nokkosihottuma, hengitysvaikeudet, ihottuma, ja purkaus)
 • vaikea huimaus
 • kutina
 • ongelmia erektion

Sivuvaikutukset oireet eivät riipu ainoastaan ​​lääke käytät, mutta riippuu myös oman terveyden tilan ja muiden tekijöiden mukaan.

Fokusin (Flomax) Vasta-aiheet

Älä ota Fokusin jos olet allerginen Fokusin osia.

Älä ota Fokusin jos olet raskaana tai suunnittelet lapsen hankkimista, tai jos imetät. Fokusin voi vahingoittaa lasta.

Ole varovainen Fokusin jos sinulla on tai on ollut eturauhasen syöpä, maksasairaus, munuaissairaus.

Jos olet menossa leikkaukseen kannattaa olla varovainen Fokusin.

Yritä olla varovainen käyttämällä Fokusin jos otat alfusozin (kuten Uroxatral), doksatsosiini (kuten Cardura), pratsosiinista (kuten Minipress), Terazosin (kuten Hytrin) , varfariini (kuten Coumadin); antibiootit, kuten erytromysiini (kuten EES, E-Mycin, Erythrocin, Ery-välilehti), atsitromysiini (kuten Zithromax), klaritromysiini (kuten Biaxin), itrakonatsoli (kuten Sporanox), siprofloksasiinia (kuten Cipro), ketokonatsoli ( kuten Nizoral); sydän- tai verenpainelääkkeitä, kuten verapamiili (kuten Isoptin, Calan, Verelan, COVERA), diltiatseemi (kuten TIAZAC®, Cardizem, Dilacor); simetidiini (kuten Tagamet); HIV / aids-lääkkeitä, kuten ritonaviiria (kuten Norvir), indinaviiri (kuten Crixivanin), sakinaviiria (kuten Fortovasea, Invirase), nelfinaviiriin (kuten Viracept); siklosporiini (kuten Sandimmune, Gengraf, Neoral); masennuslääkkeet, kuten fluvoksamiini (kuten Luvox), sitalopraami (kuten Celexa), paroksetiini (kuten Paxil), essitalopraami (kuten Lexapro), sertraliini (kuten Zoloft), fluoksetiini (kuten Sarafem, Prozac); metronidatsoli (kuten Flagyl, Protostat).

Vältä alkoholia.

Pidä Fokusin poissa lasten ulottuvilta äläkä anna sitä muille ihmisille käyttää.

Älä lopeta Fokusin äkillisesti.

Fokusin (Flomax) Usein kysyttyä

Q: Mikä on Fokusin?

: Fokusin on täydellinen lääke kamppailussa oireita HPB. Sen tavoitteena on hyvänlaatuisen eturauhasen liikakasvua tai eturauhasen liikakasvuun. Tämän korjaamiseksi toimii rentouttava verisuonia ja lihaksia virtsarakon ja eturauhasen tekee virtsaaminen helpompi. Se on adrenerginen salpaaja.

K: Mitä ovat Fokusin sivuvaikutuksia?

: Fokusin on sen yleisiä haittavaikutuksia kuten huimausta, väsymys, heikkous, unettomuus, kipu kasvojen, epätavallinen siemensyöksy, takaisin kipu, ongelmia sukupuolielämää, vuotava tai tukkoinen nenä, kurkkukipu, ripuli, infektio-oireita, ongelmia visio. Mutta hylkäämisen tapauksessa Fokusin ainesosia voit kokea enemmän vakavia sivuvaikutuksia: oireita allergia reaktio (nokkosihottuma, ongelmia hengitys, ihottuma, turvotus, sulkeminen), vaikea huimaus, kutina, ongelmat erektio. Mahdollisuus sivuvaikutuksia esiintyy, riippuu terveystilanteesta ja tietenkin oikealla seuraavat Fokusin lääkemääräykset.

K: Mitä ovat yleisiä ja tuotenimiä Fokusin?

: yleisnimellä Fokusin on Tamsulosiini. Tuotenimi Fokusin on Fokusin.

K: Onko mahdollista juoda alkoholia?

: Ei, se ei saa juoda alkoholia.

Ostaa Fokusin

osta Fokusin (Flomax) verkossa ilman reseptiä, Osta Fokusin (Flomax) verkossa, Osta Fokusin (Flomax) ilman reseptiä, Osta Fokusin (Flomax) halvalla, Osta Fokusin (Flomax) ilman reseptiä, Osta Fokusin (Flomax) Kanadasta, Osta Fokusin (Flomax) Kanada, Ostaa Fokusin (Flomax) verkossa, Ostaa Fokusin (Flomax) online ole reseptiä, Ostaa Fokusin (Flomax) ilman reseptiä, Fokusin (Flomax) suullinen pilleri

top