Ostaa Fluticasonpropionat

Ostaa Fluticasonpropionat ilman reseptiä

Fluticasonpropionat (Flonase) Kuvaus

Fluticasonpropionat on nenäsumute, joka sisältää kortikosteroidin flutikasoni. Se estää vapauttamista aineita elimistössä, jotka aiheuttavat tulehduksen.

Fluticasonpropionat hoidetaan nenän oireita kuten tukkoisuus, aivastelu, ja nuha aiheuttama kausiluonteinen tai ympärivuotinen allergiat.

Fluticasonpropionat on tarkoitettu käytettäväksi aikuisille ja lapsille, jotka ovat vähintään 2 vuotta vanha.

Fluticasonpropionat voidaan käyttää myös muihin tarkoituksiin kuin luettelossa.

yleisnimellä Fluticasonpropionat on Flutikasoni .

Fluticasonpropionat tunnetaan myös Flutikasoni-, Fluticasonpropionat, Veramyst.

Fluticasonpropionat (Flonase) Annostus

Fluticasonpropionat on saatavilla:

 • 50mcg normaaliannostuksen

Noudata ohjeita käyttää tätä lääkettä, jos lääkäri. Käytä Fluticasonpropionat täsmälleen ohjeiden mukaan.

Ennen kuin käytät spray ensimmäistä kertaa, sinun täytyy prime spray pumppu. Ravista lääke hyvin ja suihkuta 6 testi suihkeita ilmaan ja pois kasvosi. Prime spraypumpulla tahansa et ole käyttänyt nenäsumutetta pidempään kuin 30 päivää, tai jos olet jättänyt korkin pois 5 päivän tai kauemmin. Suihkuta kunnes sakko sumuna.

Tavallinen annos Fluticasonpropionat on 1-2 suihketta kumpaankin sieraimeen kerran päivässä. Lääkäri voi muuttaa annosta jälkeen oireet lievittyvät.

Ravista lääke pulloa hyvin juuri ennen käyttöä.

Se voi kestää jopa useita päiviä, ennen kuin oireet lievittyvät. Pitää käyttää lääkitystä ohjeiden ja kerro lääkärillesi, jos oireet eivät lievene viikon hoidon jälkeen.

Fluticasonpropionat (Flonase) puuttuu annoksen

Älä ota kaksinkertaista annosta. Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat puuttuvien. Jos se on aika ottaa seuraava annos, jatketaanko hoitoa alkuperäisen suunnitelman mukaisesti.

Fluticasonpropionat (Flonase) Yliannostus

yliannostuksen Fluticasonpropionat ei odoteta aiheuttavan hengenvaarallisia oireita. Kuitenkin pitkäaikainen käyttö suurina steroidi annokset voivat aiheuttaa oireita, kuten ihon ohenemista, helposti mustelmia, muutokset muoto tai sijainti rasvaa (erityisesti kasvot, kaula, selkä ja vyötärö), lisääntynyttä aknea tai kasvojen hiukset , kuukautiskierron ongelmia, impotenssi, tai menetys seksuaalisen kiinnostuksen.

Fluticasonpropionat (Flonase) Varastointi

Säilytä huoneenlämmössä välillä 15 ja 30 astetta C (59 ja 86 astetta F) pois kosteutta ja lämpöä. Heitä lääkityksen pois, kun olet käyttänyt 120 suihketta, vaikka on vielä lääkettä jäljellä pullossa. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Fluticasonpropionat (Flonase) Sivuvaikutukset

Fluticasonpropionat on sen sivuvaikutuksia. Yleisimpiä ovat:

 • päänsärky, selkäkipu
 • vähäisiä nenäverenvuotoa
 • kuukautiskierron ongelmia, kiinnostuksen menetys sukupuoli
 • poskiontelokipu, yskä, kurkkukipu
 • haavaumat tai valkoisia laikkuja sisällä tai ympärillä nenä

Harvinaisempia mutta vakavampia haittavaikutuksia aikana ottaen Fluticasonpropionat:

 • reaktioita (ihottuma, nokkosihottuma, kutina, hengitysvaikeudet, puristava tunne rinnassa, turvotus, suun, kasvojen, huulten tai kielen, liiallinen kutina, huimaus)
 • vakava tai jatkuva nenäverenvuoto
 • Noisy hengitys, nenän vuotaminen, tai crust ympärillä sieraimet
 • punoitusta, haavaumia tai valkoisia laikkuja suussa tai kurkussa
 • kuume, vilunväristykset, heikotus, pahoinvointi, oksentelu, flunssan oireet
 • tahansa haava, joka ei parane
 • näön hämärtyminen, silmäkipu tai näkeminen kehiä noin valot

Sivuvaikutukset ilmenemismuotoja ei riipu yksinomaan lääketieteen käytät, mutta riippuu myös oman terveyden tilan ja muiden tekijöiden mukaan.

Fluticasonpropionat (Flonase) Vasta-aiheet

Älä käytä Fluticasonpropionat jos olet allerginen flutikasonia nenän, tai jos käytät myös ritonaviiria (Norvir Kaletra).

Ei tiedetä, onko Fluticasonpropionat vahingoittaa sikiötä. Älä käytä tätä lääkettä ilman lääkärin neuvoa, jos olet raskaana tai imetät.

Ole varovainen Fluticasonpropionat jos sinulla on glaukooma tai kaihi; maksasairaus;herpes simplex virus silmäsi; tuberkuloosi tai jokin muu infektio tai sairaus; haavaumat tai haavaumia nenän sisään; tai jos sinulla on äskettäin ollut vamman tai leikkauksen nenääsi.

Ole varovainen Fluticasonpropionat jos käytät: conivaptan (Vaprisol); imatinibi (Gleevec); isoniatsidin (tuberkuloosilääke); nefatso-;antibiootti kuten klaritromysiini (Biaxin), erytromysiini (EES, EryPed, Ery-välilehti, Erythrocin, Pediazole), tai telitromysiini (Ketek); sienilääkkeiden lääkitystä, kuten itrakonatsoli (Sporanox), ketokonatsoli (Nizoral), mikonatsoli (Oravig), tai vorikonatsoli (VFENDin); sydän- tai verenpainelääkkeitä, kuten nikardipiini (Cardene) tai kinidiini (Quin-G); HIV / aids-lääke kuten atatsanaviirin (Reyataz), delavirdiini (RESCRIPTOR), fosamprenaviiri (Lexiva), indinaviiri (Crixivan), nelfinaviiriin (Viracept), tai sakinaviiri (Invirase).

Älä anna tätä lääkettä lapsi alle 2-vuotias ilman lääkärin neuvoa.

Älä lopeta Fluticasonpropionat äkillisesti.

Fluticasonpropionat (Flonase) Usein kysyttyä

K: Mitä Fluticasonpropionat käytetään?

: Fluticasonpropionat on nenäsumute, joka sisältää kortikosteroidin flutikasoni. Se estää vapauttamista aineita elimistössä, jotka aiheuttavat tulehduksen.

K: Mitä ovat Brand ja yleisnimet varten Fluticasonpropionat?

: yleisnimellä Fluticasonpropionat onFlutikasoni. Tuotenimiä Fluticasonpropionat ovat Fluticasonpropionat, Veramyst.

K: Miten minun pitäisi säilyttää Fluticasonpropionat?

: Säilytä huoneenlämmössä välillä 15 ja 30 astetta C (59 ja 86 astetta F) pois kosteutta ja lämpöä. Heitä lääkityksen pois, kun olet käyttänyt 120 suihketta, vaikka on vielä lääkettä jäljellä pullossa. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Ostaa Fluticasonpropionat

osta Fluticasonpropionat (Flonase) verkossa ilman reseptiä, Osta Fluticasonpropionat (Flonase) verkossa, Osta Fluticasonpropionat (Flonase) ilman reseptiä, Osta Fluticasonpropionat (Flonase) halvalla, Osta Fluticasonpropionat (Flonase) ilman reseptiä, Osta Fluticasonpropionat (Flonase) Kanadasta, Osta Fluticasonpropionat (Flonase) Kanada, Ostaa Fluticasonpropionat (Flonase) verkossa, Ostaa Fluticasonpropionat (Flonase) online ole reseptiä, Ostaa Fluticasonpropionat (Flonase) ilman reseptiä, Fluticasonpropionat (Flonase) suullinen pilleri

top