Ostaa Fluticasone Salmeterol

Ostaa Fluticasone Salmeterol ilman reseptiä

Fluticasone Salmeterol (Advair Diskus) Kuvaus

Fluticasone Salmeterolta on täydellinen lääke kamppailussa astma ja keuhkoahtaumatauti (COPD), joka liittyy krooninen keuhkoputkitulehdus. Fluticasone Salmeterolta toimii vähentämällä tulehdusta keuhkoissa.

Generic nimet Fluticasone Salmeterolilla ovat flutikasonipropionaatilla Salmeterolia.

Advair diskus tunnetaan myös flutikasooni Salmeterolia, Seretide, Viani Adoair , ForAir, Advair, Seroflo, ForAiris.

tuotenimi Fluticasone Salmeterolilla on Fluticasone Salmeterolta.

Fluticasone Salmeterol (Advair Diskus) Annostus

Fluticasone Salmeterolta on saatavilla:

 • 0.10mg + 0,05 mg pieni annos
 • 0.25mg + 0,05 mg normaaliannostuksen
 • 0.5mg + 0,05 mg suurempi annos

Fluticasone Salmeterolta voidaan antaa aikuisille: suositeltu annos Fluticasone Salmeterol on 1 inhalaatio kahdesti vuorokaudessa. Ottaa inhalations aamulla ja illalla, 12 tunnin välein.

Fluticasone Salmeterolta voidaan antaa lapsille.

Fluticasone Salmeterolta voidaan käyttää yli 12-vuotiaille ja sitä vanhemmille. Annostus on sama kuin aikuisilla.

Fluticasone Salmeterolta voidaan joskus käyttää astman lapsilla 4-11 vuotta ikää. Näille lapsille, vain pienin vahvuus lääkitys on annettu.

Jos haluat saavuttaa tehokkaimmat tulokset eivät lopeta Fluticasone Salmeterolta yhtäkkiä.

Fluticasone Salmeterol (Advair Diskus) puuttuu annoksen

Älä ota kaksinkertaista annosta. Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat puuttuvien. Jos se on aika ottaa seuraava annos, jatketaanko hoitoa alkuperäisen suunnitelman mukaisesti.

Fluticasone Salmeterol (Advair Diskus) Yliannostus

Jos yliannostus Fluticasone Salmeterolta ja et tuntuu hyvältä kannattaa käydä lääkärin tai terveydenhuollon tarjoaja heti. Oireita Fluticasone Salmeterolilla yliannostuksen: nopea tai epäsäännöllinen syke, päänsärky, lihaskouristukset, vapina.

Fluticasone Salmeterol (Advair Diskus) Varastointi

Säilytä huoneenlämmössä välillä 15 ja 30 astetta C (59 ja 86 astetta F) suukappale alaspäin. Pidä poissa kuumuudesta ja avotulesta. Hävitä kapselin jälkeen 120 suihketta. Säilytettävä lasten ulottumattomissa astiaan, että pienet lapset eivät voi avata.

Fluticasone Salmeterol (Advair Diskus) Sivuvaikutukset

Fluticasone Salmeterolta on sen sivuvaikutuksia. Yleisimpiä ovat:

 • keuhkoputkentulehdus
 • yskä
 • ripuli
 • puhumisvaikeudet
 • sieni-infektio Suun
 • ruoansulatuskanavan epämukavuus ja kipu
 • päänsärkyä
 • käheys
 • lihaskipua
 • pahoinvointia
 • sinus ongelmia
 • kurkkukipu
 • ylempi -respiratory infektio tai tulehdus
 • oksentelua.

Sivuvaikutukset ilmenemismuotoja ei riipu yksinomaan lääketieteen käytät, mutta riippuu myös oman terveyden tilan ja muiden tekijöiden mukaan.

Fluticasone Salmeterol (Advair Diskus) Vasta-aiheet

Älä ota Fluticasone Salmeterolta jos olet allerginen advair Diskusta osia.

Yritä olla varovainen Fluticasone Salmeterolta jos olet raskaana tai suunnittelet lapsen hankkimista, tai jos imetät. Fluticasone Salmeterolta voi vahingoittaa lasta.

Fluticasone Salmeterolta ei saa käyttää alle 4-vuotiaille lapsille.

Ihmiset lääkkeen voi olla alttiimpia infektioille.

Älä käytä salmeteroli, formoteroli tai muiden pitkävaikutteisten inhalaattorit kun käytät Fluticasone Salmeterolta.

Älä lopeta Fluticasone Salmeterolta yhtäkkiä.

Fluticasone Salmeterol (Advair Diskus) Usein kysyttyä

Q: Mikä on tärkeää Fluticasone Salmeterolta tietoa?

: Fluticasone Salmeterolta on laadukas lääkitys, joka on toteutettu astman ja kroonisen obstruktiivisen keuhkosairaus (COPD), joka liittyy krooninen keuhkoputkentulehdus. Fluticasone Salmeterolta ei saa käyttää alle 4-vuotiaille lapsille. Ihmiset lääkkeen voi olla alttiimpia infektioille. Älä käytä salmeteroli, formoteroli tai muiden pitkävaikutteisten inhalaattorit kun käytät Fluticasone Salmeterol. Älä ota Fluticasone Salmeterolilla kyseessä allergia lääkkeen tai sen ainesosia. Fluticasone Salmeterolta ei voida ottaa, jos olet raskaana tai suunnittelet lapsen hankkimista, tai jos imetät.

K: Mitä ovat Fluticasone Salmeterolta sivuvaikutuksia?

: Fluticasone Salmeterolta on sen yleisiä haittavaikutuksia, kuten keuhkoputkentulehdus, yskä, ripuli, vaikea puhua, sieni-infektio suussa, maha epämukavuutta ja kipua, päänsärkyä, käheys, lihaskipu, pahoinvointi, sinus ongelmia, kurkkukipu, ylähengitysteiden infektio tai tulehdus, oksentelu.

K: Mitä ovat yleisiä ja tuotenimiä Fluticasone Salmeterolilla?

: Generic nimet Fluticasone Salmeterolilla ovat flutikasonipropionaatilla Salmeteroli. Tuotenimi Fluticasone Salmeterolilla on Fluticasone Salmeterol.

Ostaa Fluticasone Salmeterol

osta Fluticasone Salmeterol (Advair Diskus) verkossa ilman reseptiä, Osta Fluticasone Salmeterol (Advair Diskus) verkossa, Osta Fluticasone Salmeterol (Advair Diskus) ilman reseptiä, Osta Fluticasone Salmeterol (Advair Diskus) halvalla, Osta Fluticasone Salmeterol (Advair Diskus) ilman reseptiä, Osta Fluticasone Salmeterol (Advair Diskus) Kanadasta, Osta Fluticasone Salmeterol (Advair Diskus) Kanada, Ostaa Fluticasone Salmeterol (Advair Diskus) verkossa, Ostaa Fluticasone Salmeterol (Advair Diskus) online ole reseptiä, Ostaa Fluticasone Salmeterol (Advair Diskus) ilman reseptiä, Fluticasone Salmeterol (Advair Diskus) suullinen pilleri

top