Ostaa Fluconazole

Ostaa Fluconazole ilman reseptiä

Fluconazole (Diflucan) Kuvaus

Fluconazole on tehokas lääke sieni-infektioita. Sen tavoitteena on käsitellä hiiva-infektiot emättimen, suun, nielun, vatsa, keuhkot, ruokatorvi, veri ja muut elimet, aivokalvontulehdus aiheuttama sieni, hiiva-infektiot potilailla, jotka ovat todennäköisesti saada tartunnan, koska ne ovat kemoterapiaa tai sädehoitoa ennen luuydinsiirto.

Fluconazole toimii hidastamalla kasvua sienet, jotka aiheuttavat tartunnan. Se on triatsoli.

Fluconazole tunnetaan myös Fluconazole, Forcan, Trican.

yleisnimellä Fluconazole on Fluconazole.

Tuotemerkki Fluconazole on Fluconazole.

Fluconazole (Diflucan) Annostus

Fluconazole on saatavilla:

 • 50mg pieni annos
 • 100mg normaaliannostuksen
 • 150mg suurempi annos
 • 200mg Max annostus

Ota Fluconazole tabletit ja nestemäisessä muodossa suun kautta ruoan kanssa tai ilman.

Älä murskaa tai pureskele sitä.

Ota Fluconazole samaan aikaan kerran päivässä veden kanssa.

Jos haluat saavuttaa tehokkaimmat tulokset eivät lopeta Fluconazole äkillisesti.

Fluconazole (Diflucan) puuttuu annoksen

Älä ota kaksinkertaista annosta. Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat puuttuvien. Jos se on aika ottaa seuraava annos, jatketaanko hoitoa alkuperäisen suunnitelman mukaisesti.

Fluconazole (Diflucan) Yliannostus

Jos yliannostus Fluconazole ja et tuntuu hyvältä kannattaa käydä lääkärin tai terveyden hoidon tarjoajalle välittömästi. Fluconazole yliannostusoireita: äärimmäinen pelko, että toiset yrittävät vahingoittaa sinua, hallusinaatiot.

Fluconazole (Diflucan) Varastointi

Säilytä huoneenlämmössä alle 30 ° C (86 ° F) pois kosteutta ja lämpöä . Heittää pois mitään lääkettä voimassaoloajan jälkeen. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Fluconazole (Diflucan) Sivuvaikutukset

Fluconazole on sen sivuvaikutuksia. Yleisimpiä ovat:

 • ripuli
 • vatsakipu
 • huimaus
 • närästys
 • migreeni
 • muutos kyky maistaa ruokaa

Harvinaisempia mutta vakavampia haittavaikutuksia aikana ottaen Fluconazole:

 • reaktioita (nokkosihottuma, hengityksen vaikeuksia, ihottuma, ja purkaus)
 • nielemisvaikeuksia
 • dyspepsia
 • voimattomuus
 • ruokahaluttomuus
 • keltaisuus
 • flunssan oireita
 • tumma virtsa
 • kalpea jakkarat
 • kouristuksia
 • kutina
 • äärimmäinen väsymys
 • kipu oikeassa yläkulmassa osa vatsa
 • epätavallisia mustelmia tai verenvuotoa

Sivuvaikutukset oireet eivät riipu yksinomaan lääketieteen käytät vaan riippuu myös oman terveyden tilan ja muiden tekijöiden mukaan.

Fluconazole (Diflucan) Vasta-aiheet

Älä ota Fluconazole jos olet allerginen Fluconazole osia.

Älä ota Fluconazole jos olet raskaana tai suunnittelet lapsen hankkimista, tai jos imetät.

Älä ota sisapridi (Propulsid).

Ole varovainen kanssa Fluconazole jos käytät antikoagulantteja (verenohennuslääkkeitä "), kuten varfariini (Coumadin); astemitsoli (Hismanal) (ei saatavilla Yhdysvalloissa); bentsodiatsepiinit, kuten midatsolaami (Versed), siklosporiini (Neoral, Sandimmune); disopyramidi (Norpace); diureetit (nesteenpoistolääkkeet), kuten hydroklooritiatsidi (hydrodiuriili, Microzide); erytromysiini (EES, E-Mycin, Erythrocin); isoniatsidin (INH, Nydrazid); moksifloksasiini (Avelox); ehkäisypillerit (ehkäisypillereitä); suullinen diabeteslääkkeen kuten glipitsidi (Glucotrol), glyburidi (diabeta, Micronase, Glycron, muut), ja tolbutamidi (Orinase); fenytoiini (Dilantin);pimotsidi (Orap); Prokaiiniamidi (Procanbid, Pronestyl); kinidiini (Quinidex); rifampisiinin (Rifadin, Rimactane); sotalolol (Betapace); sparfloksasiinina (Zagam); takrolimuusi (Prograf);terfenadiini (Seldane) (ei saatavilla Yhdysvalloissa); teofylliini (TheoDur); tioridatsiini (Mellaril); valproaatti (Depakene, Depakote); ja tsidovudiini (Retrovir), amiodaroni (Cordarone); rifabutiini (rifabutiinia); dofetilidi (Tikosyn).

Ole varovainen Fluconazole jos sinulla on tai on ollut syöpä, immuunikadon (AIDS), epäsäännöllinen syke, sydän, munuaiset, maksasairaus.

Vältä alkoholia.

Älä lopeta Fluconazole äkillisesti.

Fluconazole (Diflucan) Usein kysyttyä

Q: Mikä on Fluconazole?

: Fluconazole on tehokas lääke sieni-infektioita. Sen tavoitteena on käsitellä hiiva-infektiot emättimen, suun, nielun, vatsa, keuhkot, ruokatorvi, veri ja muut elimet, aivokalvontulehdus aiheuttama sieni, hiiva-infektiot potilailla, jotka ovat todennäköisesti saada tartunnan, koska ne ovat kemoterapiaa tai sädehoitoa ennen luuydinsiirto.

K: Mitä pitää tehdä, jos yliannostus?

Älä ota Fluconazole tablettia suuria määriä. Kun kyseessä on Fluconazole yliannostus, sinun täytyy käydä lääkärin tai terveydenhuollon tarjoaja heti.

K: Onko mahdollista juoda alkoholia?

: Ei, se ei saa juoda alkoholia.

K: Mitä ovat yleisiä ja tuotenimet Fluconazole?

: yleisnimellä Fluconazole on Fluconazole. Tuotenimi Fluconazole on Fluconazole.

K: Millä tavalla se toimii?

: Fluconazole toimii hidastamalla kasvua sienet, jotka aiheuttavat tartunnan. Se on triatsoli.

K: Mitä Fluconazole sivuvaikutuksia?

: Fluconazole on sen yleisiä sivuvaikutuksia, kuten ripulia, vatsakipu, huimaus, närästys, migreeni, muutos kyky maistaa ruokaa. Mutta hylkäämisen tapauksessa Fluconazole ainesosia voit kokea enemmän vakavia sivuvaikutuksia: nielemisvaikeudet, ruoansulatushäiriöt, voimattomuus, ruokahaluttomuus, keltaisuus, flunssan oireet, tumma virtsa, vaaleat ulosteet, kouristukset, kutina, hengitysvaikeudet, äärimmäistä väsymystä, kipua oikeassa yläkulmassa osa vatsa, allergian oireita (vaikeuksia hengitys, turvotus, ihottuma tai nokkosihottuma), epätavallinen mustelmia tai verenvuotoa.

Ostaa Fluconazole

osta Fluconazole (Diflucan) verkossa ilman reseptiä, Osta Fluconazole (Diflucan) verkossa, Osta Fluconazole (Diflucan) ilman reseptiä, Osta Fluconazole (Diflucan) halvalla, Osta Fluconazole (Diflucan) ilman reseptiä, Osta Fluconazole (Diflucan) Kanadasta, Osta Fluconazole (Diflucan) Kanada, Ostaa Fluconazole (Diflucan) verkossa, Ostaa Fluconazole (Diflucan) online ole reseptiä, Ostaa Fluconazole (Diflucan) ilman reseptiä, Fluconazole (Diflucan) suullinen pilleri

top