Ostaa Flomaxtra

Ostaa Flomaxtra ilman reseptiä

Flomaxtra (Flomax) Kuvaus

Flomaxtra on täydellinen lääke kamppailussa oireita HPB. Sen tavoitteena on hyvänlaatuisen eturauhasen liikakasvua tai eturauhasen liikakasvuun.

Tämän korjaamiseksi toimii rentouttava verisuonia ja lihaksia virtsarakon ja eturauhasen tekee virtsaaminen helpompi. Se on adrenergistä esto.

Flomaxtra tunnetaan myös Tamsulosiini, Veltam, Flomaxtratra, Urimax.

yleisnimellä Flomaxtra on Tamsulosiini.

tuotenimi Flomaxtra on Flomaxtra.

Flomaxtra (Flomax) Annostus

Flomaxtra on saatavilla:

 • 0,2 mg matala Annostus
 • 0,4 ​​normaaliannostuksen

Flomaxtra on saatavilla kapseleina ja nestemäisessä muodossa.

Ota Flomaxtra kapselia suun kautta.

Älä murskaa tai pureskele sitä.

Ota Flomaxtra kerran päivässä 30 minuuttia aterian jälkeen, samaan aikaan joka päivä vedellä.

Jos haluat saavuttaa tehokkaimmat tulokset eivät lopeta Flomaxtra äkillisesti.

Flomaxtra (Flomax) puuttuu annoksen

Älä ota kaksinkertaista annosta. Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat puuttuvien. Jos se on aika ottaa seuraava annos, jatketaanko hoitoa alkuperäisen suunnitelman mukaisesti.

Flomaxtra (Flomax) Yliannostus

Jos yliannostus Flomaxtra ja et tuntuu hyvältä kannattaa käydä lääkärin tai terveyden hoidon tarjoajalle välittömästi. Oireita Flomaxtra Yliannostuksen: pyörtyminen, nopea syke, kylmä iho, migreeni, huimaus, ruoansulatushäiriöt, näön hämärtyminen, nihkeä.

Flomaxtra (Flomax) Varastointi

Säilytä huoneenlämmössä välillä 15 ja 30 astetta C ( 59 ja 86 astetta F) pois kosteutta ja lämpöä. Hävitä käyttämättä jäänyt lääke voimassaoloajan jälkeen. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Flomaxtra (Flomax) Sivuvaikutukset

Flomaxtra on sen sivuvaikutuksia. Yleisimpiä ovat:

 • pyörrytystä
 • uneliaisuutta
 • heikkous
 • unettomuus,
 • kasvot kipu
 • epätavallinen siemensyöksy
 • selkäkipu
 • ongelmia seksuaalisessa elämä
 • vuotava tai tukkoinen nenä
 • kurkkukipu
 • ripuli
 • infektion oireita
 • ongelmia visio

Harvinaisempia mutta vakavampia haittavaikutuksia aikana ottaen Flomaxtra:

 • reaktioita (nokkosihottuma, hengitysvaikeudet, ihottuma, ja purkaus)
 • vaikea huimaus
 • kutina
 • ongelmia erektion

Sivuvaikutukset oireet eivät riipu ainoastaan ​​lääke käytät, mutta riippuu myös oman terveyden tilan ja muiden tekijöiden mukaan.

Flomaxtra (Flomax) Vasta-aiheet

Älä ota Flomaxtra jos olet allerginen Flomaxtra osia.

Älä ota Flomaxtra jos olet raskaana tai suunnittelet lapsen hankkimista, tai jos imetät. Flomaxtra voi vahingoittaa lasta.

Ole varovainen Flomaxtra jos sinulla on tai on ollut eturauhasen syöpä, maksasairaus, munuaissairaus.

Jos olet menossa leikkaukseen kannattaa olla varovainen Flomaxtra.

Yritä olla varovainen käyttämällä Flomaxtra jos otat alfusozin (kuten Uroxatral), doksatsosiini (kuten Cardura), pratsosiinista (kuten Minipress), Terazosin (kuten Hytrin) , varfariini (kuten Coumadin); antibiootit, kuten erytromysiini (kuten EES, E-Mycin, Erythrocin, Ery-välilehti), atsitromysiini (kuten Zithromax), klaritromysiini (kuten Biaxin), itrakonatsoli (kuten Sporanox), siprofloksasiinia (kuten Cipro), ketokonatsoli ( kuten Nizoral); sydän- tai verenpainelääkkeitä, kuten verapamiili (kuten Isoptin, Calan, Verelan, COVERA), diltiatseemi (kuten TIAZAC®, Cardizem, Dilacor); simetidiini (kuten Tagamet); HIV / aids-lääkkeitä, kuten ritonaviiria (kuten Norvir), indinaviiri (kuten Crixivanin), sakinaviiria (kuten Fortovasea, Invirase), nelfinaviiriin (kuten Viracept); siklosporiini (kuten Sandimmune, Gengraf, Neoral); masennuslääkkeet, kuten fluvoksamiini (kuten Luvox), sitalopraami (kuten Celexa), paroksetiini (kuten Paxil), essitalopraami (kuten Lexapro), sertraliini (kuten Zoloft), fluoksetiini (kuten Sarafem, Prozac); metronidatsoli (kuten Flagyl, Protostat).

Vältä alkoholia.

Pidä Flomaxtra poissa lasten ulottuvilta äläkä anna sitä muille ihmisille käyttää.

Älä lopeta Flomaxtra äkillisesti.

Flomaxtra (Flomax) Usein kysyttyä

Q: Mikä on Flomaxtra?

: Flomaxtra on täydellinen lääke kamppailussa oireita HPB. Sen tavoitteena on hyvänlaatuisen eturauhasen liikakasvua tai eturauhasen liikakasvuun. Tämän korjaamiseksi toimii rentouttava verisuonia ja lihaksia virtsarakon ja eturauhasen tekee virtsaaminen helpompi. Se on adrenerginen salpaaja.

K: Mitä ovat Flomaxtra sivuvaikutuksia?

: Flomaxtra on sen yleisiä haittavaikutuksia kuten huimausta, väsymys, heikkous, unettomuus, kipu kasvojen, epätavallinen siemensyöksy, takaisin kipu, ongelmia sukupuolielämää, vuotava tai tukkoinen nenä, kurkkukipu, ripuli, infektio-oireita, ongelmia visio. Mutta hylkäämisen tapauksessa Flomaxtra ainesosia voit kokea enemmän vakavia sivuvaikutuksia: oireita allergia reaktio (nokkosihottuma, ongelmia hengitys, ihottuma, turvotus, sulkeminen), vaikea huimaus, kutina, ongelmat erektio. Mahdollisuus sivuvaikutuksia esiintyy, riippuu terveystilanteesta ja tietenkin oikealla seuraavat Flomaxtra lääkemääräykset.

K: Mitä ovat yleisiä ja tuotenimiä Flomaxtra?

: yleisnimellä Flomaxtra on Tamsulosiini. Tuotenimi Flomaxtra on Flomaxtra.

K: Onko mahdollista juoda alkoholia?

: Ei, se ei saa juoda alkoholia.

Ostaa Flomaxtra

osta Flomaxtra (Flomax) verkossa ilman reseptiä, Osta Flomaxtra (Flomax) verkossa, Osta Flomaxtra (Flomax) ilman reseptiä, Osta Flomaxtra (Flomax) halvalla, Osta Flomaxtra (Flomax) ilman reseptiä, Osta Flomaxtra (Flomax) Kanadasta, Osta Flomaxtra (Flomax) Kanada, Ostaa Flomaxtra (Flomax) verkossa, Ostaa Flomaxtra (Flomax) online ole reseptiä, Ostaa Flomaxtra (Flomax) ilman reseptiä, Flomaxtra (Flomax) suullinen pilleri

top