Ostaa Flomax

Ostaa Flomax ilman reseptiä

Flomax Kuvaus

Flomax on täydellinen lääke kamppailussa oireita HPB. Sen tavoitteena on hyvänlaatuisen eturauhasen liikakasvua tai eturauhasen liikakasvuun.

Tämän korjaamiseksi toimii rentouttava verisuonia ja lihaksia virtsarakon ja eturauhasen tekee virtsaaminen helpompi. Se on adrenergistä esto.

Flomax tunnetaan myös Tamsulosiini, Veltam, Flomaxtra, Urimax.

yleisnimellä Flomax on Tamsulosiini.

tuotenimi Flomax on Flomax.

Flomax Annostus

Flomax on saatavilla:

 • 0,2 mg matala Annostus
 • 0,4 ​​normaaliannostuksen

Flomax on saatavilla kapseleina ja nestemäisessä muodossa.

Ota Flomax kapselia suun kautta.

Älä murskaa tai pureskele sitä.

Ota Flomax kerran päivässä 30 minuuttia aterian jälkeen, samaan aikaan joka päivä vedellä.

Jos haluat saavuttaa tehokkaimmat tulokset eivät lopeta Flomax äkillisesti.

Flomax puuttuu annoksen

Älä ota kaksinkertaista annosta. Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat puuttuvien. Jos se on aika ottaa seuraava annos, jatketaanko hoitoa alkuperäisen suunnitelman mukaisesti.

Flomax Yliannostus

Jos yliannostus Flomax ja et tuntuu hyvältä kannattaa käydä lääkärin tai terveyden hoidon tarjoajalle välittömästi. Oireita Flomax Yliannostuksen: pyörtyminen, nopea syke, kylmä iho, migreeni, huimaus, ruoansulatushäiriöt, näön hämärtyminen, nihkeä.

Flomax Varastointi

Säilytä huoneenlämmössä välillä 15 ja 30 astetta C ( 59 ja 86 astetta F) pois kosteutta ja lämpöä. Hävitä käyttämättä jäänyt lääke voimassaoloajan jälkeen. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Flomax Sivuvaikutukset

Flomax on sen sivuvaikutuksia. Yleisimpiä ovat:

 • pyörrytystä
 • uneliaisuutta
 • heikkous
 • unettomuus,
 • kasvot kipu
 • epätavallinen siemensyöksy
 • selkäkipu
 • ongelmia seksuaalisessa elämä
 • vuotava tai tukkoinen nenä
 • kurkkukipu
 • ripuli
 • infektion oireita
 • ongelmia visio

Harvinaisempia mutta vakavampia haittavaikutuksia aikana ottaen Flomax:

 • reaktioita (nokkosihottuma, hengitysvaikeudet, ihottuma, ja purkaus)
 • vaikea huimaus
 • kutina
 • ongelmia erektion

Sivuvaikutukset oireet eivät riipu ainoastaan ​​lääke käytät, mutta riippuu myös oman terveyden tilan ja muiden tekijöiden mukaan.

Flomax Vasta-aiheet

Älä ota Flomax jos olet allerginen Flomax osia.

Älä ota Flomax jos olet raskaana tai suunnittelet lapsen hankkimista, tai jos imetät. Flomax voi vahingoittaa lasta.

Ole varovainen Flomax jos sinulla on tai on ollut eturauhasen syöpä, maksasairaus, munuaissairaus.

Jos olet menossa leikkaukseen kannattaa olla varovainen Flomax.

Yritä olla varovainen käyttämällä Flomax jos otat alfusozin (kuten Uroxatral), doksatsosiini (kuten Cardura), pratsosiinista (kuten Minipress), Terazosin (kuten Hytrin) , varfariini (kuten Coumadin); antibiootit, kuten erytromysiini (kuten EES, E-Mycin, Erythrocin, Ery-välilehti), atsitromysiini (kuten Zithromax), klaritromysiini (kuten Biaxin), itrakonatsoli (kuten Sporanox), siprofloksasiinia (kuten Cipro), ketokonatsoli ( kuten Nizoral); sydän- tai verenpainelääkkeitä, kuten verapamiili (kuten Isoptin, Calan, Verelan, COVERA), diltiatseemi (kuten TIAZAC®, Cardizem, Dilacor); simetidiini (kuten Tagamet); HIV / aids-lääkkeitä, kuten ritonaviiria (kuten Norvir), indinaviiri (kuten Crixivanin), sakinaviiria (kuten Fortovasea, Invirase), nelfinaviiriin (kuten Viracept); siklosporiini (kuten Sandimmune, Gengraf, Neoral); masennuslääkkeet, kuten fluvoksamiini (kuten Luvox), sitalopraami (kuten Celexa), paroksetiini (kuten Paxil), essitalopraami (kuten Lexapro), sertraliini (kuten Zoloft), fluoksetiini (kuten Sarafem, Prozac); metronidatsoli (kuten Flagyl, Protostat).

Vältä alkoholia.

Pidä Flomax poissa lasten ulottuvilta äläkä anna sitä muille ihmisille käyttää.

Älä lopeta Flomax äkillisesti.

Flomax Usein kysyttyä

Q: Mikä on Flomax?

: Flomax on täydellinen lääke kamppailussa oireita HPB. Sen tavoitteena on hyvänlaatuisen eturauhasen liikakasvua tai eturauhasen liikakasvuun. Tämän korjaamiseksi toimii rentouttava verisuonia ja lihaksia virtsarakon ja eturauhasen tekee virtsaaminen helpompi. Se on adrenerginen salpaaja.

K: Mitä ovat Flomax sivuvaikutuksia?

: Flomax on sen yleisiä haittavaikutuksia kuten huimausta, väsymys, heikkous, unettomuus, kipu kasvojen, epätavallinen siemensyöksy, takaisin kipu, ongelmia sukupuolielämää, vuotava tai tukkoinen nenä, kurkkukipu, ripuli, infektio-oireita, ongelmia visio. Mutta hylkäämisen tapauksessa Flomax ainesosia voit kokea enemmän vakavia sivuvaikutuksia: oireita allergia reaktio (nokkosihottuma, ongelmia hengitys, ihottuma, turvotus, sulkeminen), vaikea huimaus, kutina, ongelmat erektio. Mahdollisuus sivuvaikutuksia esiintyy, riippuu terveystilanteesta ja tietenkin oikealla seuraavat Flomax lääkemääräykset.

K: Mitä ovat yleisiä ja tuotenimiä Flomax?

: yleisnimellä Flomax on Tamsulosiini. Tuotenimi Flomax on Flomax.

K: Onko mahdollista juoda alkoholia?

: Ei, se ei saa juoda alkoholia.

Ostaa Flomax

osta Flomax verkossa ilman reseptiä, Osta Flomax verkossa, Osta Flomax ilman reseptiä, Osta Flomax halvalla, Osta Flomax ilman reseptiä, Osta Flomax Kanadasta, Osta Flomax Kanada, Ostaa Flomax verkossa, Ostaa Flomax online ole reseptiä, Ostaa Flomax ilman reseptiä, Flomax suullinen pilleri

top