Ostaa Flixonase

Ostaa Flixonase ilman reseptiä

Flixonase (Flonase) Kuvaus

Flixonase on nenäsumute, joka sisältää kortikosteroidin flutikasoni. Se estää vapauttamista aineita elimistössä, jotka aiheuttavat tulehduksen.

Flixonase hoidetaan nenän oireita kuten tukkoisuus, aivastelu, ja nuha aiheuttama kausiluonteinen tai ympärivuotinen allergiat.

Flixonase on tarkoitettu käytettäväksi aikuisille ja lapsille, jotka ovat vähintään 2 vuotta vanha.

Flixonase voidaan käyttää myös muihin tarkoituksiin kuin luettelossa.

yleisnimellä Flixonase on Flutikasoni .

Flixonase tunnetaan myös Flutikasoni-, Flixonase, Veramyst.

Flixonase (Flonase) Annostus

Flixonase on saatavilla:

 • 50mcg normaaliannostuksen

Noudata ohjeita käyttää tätä lääkettä, jos lääkäri. Käytä Flixonase täsmälleen ohjeiden mukaan.

Ennen kuin käytät spray ensimmäistä kertaa, sinun täytyy prime spray pumppu. Ravista lääke hyvin ja suihkuta 6 testi suihkeita ilmaan ja pois kasvosi. Prime spraypumpulla tahansa et ole käyttänyt nenäsumutetta pidempään kuin 30 päivää, tai jos olet jättänyt korkin pois 5 päivän tai kauemmin. Suihkuta kunnes sakko sumuna.

Tavallinen annos Flixonase on 1-2 suihketta kumpaankin sieraimeen kerran päivässä. Lääkäri voi muuttaa annosta jälkeen oireet lievittyvät.

Ravista lääke pulloa hyvin juuri ennen käyttöä.

Se voi kestää jopa useita päiviä, ennen kuin oireet lievittyvät. Pitää käyttää lääkitystä ohjeiden ja kerro lääkärillesi, jos oireet eivät lievene viikon hoidon jälkeen.

Flixonase (Flonase) puuttuu annoksen

Älä ota kaksinkertaista annosta. Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat puuttuvien. Jos se on aika ottaa seuraava annos, jatketaanko hoitoa alkuperäisen suunnitelman mukaisesti.

Flixonase (Flonase) Yliannostus

yliannostuksen Flixonase ei odoteta aiheuttavan hengenvaarallisia oireita. Kuitenkin pitkäaikainen käyttö suurina steroidi annokset voivat aiheuttaa oireita, kuten ihon ohenemista, helposti mustelmia, muutokset muoto tai sijainti rasvaa (erityisesti kasvot, kaula, selkä ja vyötärö), lisääntynyttä aknea tai kasvojen hiukset , kuukautiskierron ongelmia, impotenssi, tai menetys seksuaalisen kiinnostuksen.

Flixonase (Flonase) Varastointi

Säilytä huoneenlämmössä välillä 15 ja 30 astetta C (59 ja 86 astetta F) pois kosteutta ja lämpöä. Heitä lääkityksen pois, kun olet käyttänyt 120 suihketta, vaikka on vielä lääkettä jäljellä pullossa. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Flixonase (Flonase) Sivuvaikutukset

Flixonase on sen sivuvaikutuksia. Yleisimpiä ovat:

 • päänsärky, selkäkipu
 • vähäisiä nenäverenvuotoa
 • kuukautiskierron ongelmia, kiinnostuksen menetys sukupuoli
 • poskiontelokipu, yskä, kurkkukipu
 • haavaumat tai valkoisia laikkuja sisällä tai ympärillä nenä

Harvinaisempia mutta vakavampia haittavaikutuksia aikana ottaen Flixonase:

 • reaktioita (ihottuma, nokkosihottuma, kutina, hengitysvaikeudet, puristava tunne rinnassa, turvotus, suun, kasvojen, huulten tai kielen, liiallinen kutina, huimaus)
 • vakava tai jatkuva nenäverenvuoto
 • Noisy hengitys, nenän vuotaminen, tai crust ympärillä sieraimet
 • punoitusta, haavaumia tai valkoisia laikkuja suussa tai kurkussa
 • kuume, vilunväristykset, heikotus, pahoinvointi, oksentelu, flunssan oireet
 • tahansa haava, joka ei parane
 • näön hämärtyminen, silmäkipu tai näkeminen kehiä noin valot

Sivuvaikutukset ilmenemismuotoja ei riipu yksinomaan lääketieteen käytät, mutta riippuu myös oman terveyden tilan ja muiden tekijöiden mukaan.

Flixonase (Flonase) Vasta-aiheet

Älä käytä Flixonase jos olet allerginen flutikasonia nenän, tai jos käytät myös ritonaviiria (Norvir Kaletra).

Ei tiedetä, onko Flixonase vahingoittaa sikiötä. Älä käytä tätä lääkettä ilman lääkärin neuvoa, jos olet raskaana tai imetät.

Ole varovainen Flixonase jos sinulla on glaukooma tai kaihi; maksasairaus;herpes simplex virus silmäsi; tuberkuloosi tai jokin muu infektio tai sairaus; haavaumat tai haavaumia nenän sisään; tai jos sinulla on äskettäin ollut vamman tai leikkauksen nenääsi.

Ole varovainen Flixonase jos käytät: conivaptan (Vaprisol); imatinibi (Gleevec); isoniatsidin (tuberkuloosilääke); nefatso-;antibiootti kuten klaritromysiini (Biaxin), erytromysiini (EES, EryPed, Ery-välilehti, Erythrocin, Pediazole), tai telitromysiini (Ketek); sienilääkkeiden lääkitystä, kuten itrakonatsoli (Sporanox), ketokonatsoli (Nizoral), mikonatsoli (Oravig), tai vorikonatsoli (VFENDin); sydän- tai verenpainelääkkeitä, kuten nikardipiini (Cardene) tai kinidiini (Quin-G); HIV / aids-lääke kuten atatsanaviirin (Reyataz), delavirdiini (RESCRIPTOR), fosamprenaviiri (Lexiva), indinaviiri (Crixivan), nelfinaviiriin (Viracept), tai sakinaviiri (Invirase).

Älä anna tätä lääkettä lapsi alle 2-vuotias ilman lääkärin neuvoa.

Älä lopeta Flixonase äkillisesti.

Flixonase (Flonase) Usein kysyttyä

K: Mitä Flixonase käytetään?

: Flixonase on nenäsumute, joka sisältää kortikosteroidin flutikasoni. Se estää vapauttamista aineita elimistössä, jotka aiheuttavat tulehduksen.

K: Mitä ovat Brand ja yleisnimet varten Flixonase?

: yleisnimellä Flixonase onFlutikasoni. Tuotenimiä Flixonase ovat Flixonase, Veramyst.

K: Miten minun pitäisi säilyttää Flixonase?

: Säilytä huoneenlämmössä välillä 15 ja 30 astetta C (59 ja 86 astetta F) pois kosteutta ja lämpöä. Heitä lääkityksen pois, kun olet käyttänyt 120 suihketta, vaikka on vielä lääkettä jäljellä pullossa. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Ostaa Flixonase

osta Flixonase (Flonase) verkossa ilman reseptiä, Osta Flixonase (Flonase) verkossa, Osta Flixonase (Flonase) ilman reseptiä, Osta Flixonase (Flonase) halvalla, Osta Flixonase (Flonase) ilman reseptiä, Osta Flixonase (Flonase) Kanadasta, Osta Flixonase (Flonase) Kanada, Ostaa Flixonase (Flonase) verkossa, Ostaa Flixonase (Flonase) online ole reseptiä, Ostaa Flixonase (Flonase) ilman reseptiä, Flixonase (Flonase) suullinen pilleri

top