Ostaa Fexofenadine

Ostaa Fexofenadine ilman reseptiä

Fexofenadine (Allegra) Kuvaus

Fexofenadine on kehittänyt lääketieteen tutkijat torjumiseksi hankala oireita ulkona allergia. Tavoite Fexofenadine on valvoa, loitolla, lopettaa ulkona allergia. Fexofenadine toimii anti-allergia korjaamiseksi. Fexofenadine toimii tekemällä taso luonnollista kemiallista histamiinia laske loitolla ulkona (kausiluonteinen) allergiaoireita. Fexofenadine on antihistamiini.

yleisnimellä Fexofenadine on Feksofenadiini.

Fexofenadine tunnetaan myös Feksofenadiini, Telfast, Fastofen, Fexo-120, Fexigra.

Brand nimet Fexofenadine ovat Fexofenadine Fexofenadine-D 12 Hour, Fexofenadine oraalisuspensio, Fexofenadine-D 24 h.

Fexofenadine (Allegra) Annostus

Fexofenadine on saatavilla:

 • 30mg pieni annos
 • 120mg normaaliannostuksen
 • 180mg suurempi annos

Fexofenadine voidaan ottaa tabletteina, nestemäisissä muodoissa, ja kapseleita. Sinun pitäisi ottaa se suuhun.

On parempi ottaa Fexofenadine 2 kertaa päivässä (aamulla ja illalla).

On parempi ottaa Fexofenadine joka päivä samaan aikaa aterioiden yhteydessä.

Nestemuotoisia voidaan antaa lapsille 2-12 vuotta. Tabletit ja kapselit voidaan antaa lapsille 6 vuotta.

Jos haluat saavuttaa tehokkaimmat tulokset eivät lopeta Fexofenadine äkillisesti.

Fexofenadine (Allegra) puuttuu annoksen

Älä ota kaksinkertaista annosta. Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat puuttuvien. Jos se on aika ottaa seuraava annos, jatketaanko hoitoa alkuperäisen suunnitelman mukaisesti.

Fexofenadine (Allegra) Yliannostus

Jos yliannostus Fexofenadine ja et tuntuu hyvältä kannattaa käydä lääkärin tai terveyden hoidon tarjoajalle välittömästi.

Fexofenadine (Allegra) Varastointi

Säilytä huoneenlämmössä välillä 20 ja 25 astetta C (68 ja 77degrees F) pois kosteutta ja lämpöä. Hävitä käyttämättä jäänyt lääke voimassaoloajan jälkeen. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Fexofenadine (Allegra) Sivuvaikutukset

Fexofenadine on sen sivuvaikutuksia. Yleisimpiä ovat:

 • ripuli
 • röyhtäily
 • kalpea iho
 • suun kuivuminen
 • migreeni
 • uneliaisuus
 • tuskan takana
 • kuukautiskierron kouristukset
 • pahoinvointia
 • närästys
 • dyspepsia
 • väsymys

Harvinaisempia mutta vakavampia haittavaikutuksia aikana ottaen Fexofenadine:

 • reaktioita (nokkosihottuma, hengitysvaikeudet, ihottuma ja purkaus)
 • kuume
 • ärtyneisyys
 • kivulias virtsaaminen
 • yskä
 • vilunväristykset
 • heikkous
 • särky
 • harhaluulo

Sivuvaikutukset oireet eivät riipu ainoastaan ​​lääke käytät, mutta riippuu myös oman terveyden tila ja muista tekijöistä.

Fexofenadine (Allegra) Vasta-aiheet

Älä ota Fexofenadine jos olet allerginen Fexofenadine osia.

Yritä olla varovainen Fexofenadine jos ? uudelleen raskaana tai suunnittelet lapsen hankkimista, tai olet imettävä äiti. Fexofenadine voi vahingoittaa lasta.

Älä käytä Fexofenadine tapauksessa MAO-estäjät kuten phenelzine (Nardil), isokarboksatsidi (Marplan), selegiliini (Eldepryl), Tranyylisypromiini (Parnate); Antasidi joka sisältää magnesiumia tai alumiinia kuin maitoa Magnesia, Pepcid Complete, Rolaids, Mylanta Maalox.

Yritä olla varovainen Fexofenadine käyttö tapauksessa ottaa sydämen, munuaisten tai maksan sairaus, virtsaaminen ongelmia, angina, glaukooma, sepelvaltimotauti, diabetes, korkea verenpaine.

Yritä olla varovainen Fexofenadine käyttö tapauksessa ottaen erytromysiini kuin Erythrocin, EES, E-Mycin, ketokonatsoli kuin Nizoral, digoksiini kuten Lanoxin, Lanoxicaps, Digitek, metyylidopan kuten Aldomet, astmalääkkeiden, reserpiiniä kuten Serpalan, Serpasil, Serpatabs, ruokavalio lääkkeitä.

Yritä välttää sellaisia ​​nesteitä, jotka sisältävät kofeiinia.

Fexofenadine nestemäisessä muodossa voidaan antaa lapsille on 2-12 vuotta. Fexofenadine tabletit ja kapselit voidaan antaa lapsille 6 vuotta.

Jos juot mehua, muista, että Fexofenadine yhdessä hedelmämehua tehoaan.

Se voi olla vaarallista lopettaa Fexofenadine ottaen äkillisesti.

Fexofenadine (Allegra) Usein kysyttyä

K: Mitä Fexofenadine tarkoittaa?

: Fexofenadine on vahva, aktiivinen lääke, joka on otettu hoitoon ja irtisanominen kiusallinen ulkona allergia ja sen oireet kuten aivastus, kutina, tukkoisuus, vuotava nenä ja punainen, kutiava, vetiset silmät. Fexofenadine tekee myös suurta edistystä kroonisen idiopaattisen nokkosihottuman. Fexofenadine on turvallisuus sekä aikuisille ja lapsille.

K: Mitä ovat brändi ja geneeristen nimien Fexofenadine?

: yleisnimellä Fexofenadine on Feksofenadiini. Tuotenimiä Fexofenadine ovat Fexofenadine Fexofenadine-D 12 Hour, Fexofenadine oraalisuspensio, ja Fexofenadine-D 24 tunnissa.

K: Millä tavalla Fexofenadine toimii?

: Fexofenadine toimii anti-allergia korjaamiseksi. Fexofenadine toimii tekemällä taso luonnollista kemiallista histamiinia laske loitolla ulkona (kausiluonteinen) allergiaoireita.

Q: Mikä on Fexofenadine kohdistaa?

: Fexofenadine on kehittänyt lääketieteen tutkijat torjumiseksi hankala oireita ulkona allergia. Tavoite Fexofenadine on valvoa, loitolla, lopettaa ja käsitellä ulkona allergia.

K: Mitä ovat vakavia sivuvaikutuksia?

: Vakavat haittavaikutukset ovat reaktioita (nokkosihottuma, hengitysvaikeudet, ihottuma, ja purkaus), kuume, ärtyneisyys, kivulias virtsaaminen, yskä , vilunväristykset, heikotus, särky, ja harhaluulot.

K: Voiko Fexofenadine saa antaa lapsille?

: Fexofenadine nestemäisessä muodossa voidaan antaa lapsille 2-12 vuotta. Fexofenadine tabletit ja kapselit voidaan antaa lapsille 6 vuotta.

Q: Mikä on tarpeen, jotta vältettäisiin?

: Vältä nesteiden, jotka sisältävät kofeiinia. Jos sinulla juoda mehua, muista, että Fexofenadine yhdessä hedelmämehua tehoaan.

Ostaa Fexofenadine

osta Fexofenadine (Allegra) verkossa ilman reseptiä, Osta Fexofenadine (Allegra) verkossa, Osta Fexofenadine (Allegra) ilman reseptiä, Osta Fexofenadine (Allegra) halvalla, Osta Fexofenadine (Allegra) ilman reseptiä, Osta Fexofenadine (Allegra) Kanadasta, Osta Fexofenadine (Allegra) Kanada, Ostaa Fexofenadine (Allegra) verkossa, Ostaa Fexofenadine (Allegra) online ole reseptiä, Ostaa Fexofenadine (Allegra) ilman reseptiä, Fexofenadine (Allegra) suullinen pilleri

top