Ostaa Feksofenadin

Ostaa Feksofenadin ilman reseptiä

Feksofenadin (Allegra) Kuvaus

Feksofenadin on kehittänyt lääketieteen tutkijat torjumiseksi hankala oireita ulkona allergia. Tavoite Feksofenadin on valvoa, loitolla, lopettaa ulkona allergia. Feksofenadin toimii anti-allergia korjaamiseksi. Feksofenadin toimii tekemällä taso luonnollista kemiallista histamiinia laske loitolla ulkona (kausiluonteinen) allergiaoireita. Feksofenadin on antihistamiini.

yleisnimellä Feksofenadin on Feksofenadiini.

Feksofenadin tunnetaan myös Feksofenadiini, Telfast, Fastofen, Fexo-120, Fexigra.

Brand nimet Feksofenadin ovat Feksofenadin Feksofenadin-D 12 Hour, Feksofenadin oraalisuspensio, Feksofenadin-D 24 h.

Feksofenadin (Allegra) Annostus

Feksofenadin on saatavilla:

 • 30mg pieni annos
 • 120mg normaaliannostuksen
 • 180mg suurempi annos

Feksofenadin voidaan ottaa tabletteina, nestemäisissä muodoissa, ja kapseleita. Sinun pitäisi ottaa se suuhun.

On parempi ottaa Feksofenadin 2 kertaa päivässä (aamulla ja illalla).

On parempi ottaa Feksofenadin joka päivä samaan aikaa aterioiden yhteydessä.

Nestemuotoisia voidaan antaa lapsille 2-12 vuotta. Tabletit ja kapselit voidaan antaa lapsille 6 vuotta.

Jos haluat saavuttaa tehokkaimmat tulokset eivät lopeta Feksofenadin äkillisesti.

Feksofenadin (Allegra) puuttuu annoksen

Älä ota kaksinkertaista annosta. Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat puuttuvien. Jos se on aika ottaa seuraava annos, jatketaanko hoitoa alkuperäisen suunnitelman mukaisesti.

Feksofenadin (Allegra) Yliannostus

Jos yliannostus Feksofenadin ja et tuntuu hyvältä kannattaa käydä lääkärin tai terveyden hoidon tarjoajalle välittömästi.

Feksofenadin (Allegra) Varastointi

Säilytä huoneenlämmössä välillä 20 ja 25 astetta C (68 ja 77degrees F) pois kosteutta ja lämpöä. Hävitä käyttämättä jäänyt lääke voimassaoloajan jälkeen. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Feksofenadin (Allegra) Sivuvaikutukset

Feksofenadin on sen sivuvaikutuksia. Yleisimpiä ovat:

 • ripuli
 • röyhtäily
 • kalpea iho
 • suun kuivuminen
 • migreeni
 • uneliaisuus
 • tuskan takana
 • kuukautiskierron kouristukset
 • pahoinvointia
 • närästys
 • dyspepsia
 • väsymys

Harvinaisempia mutta vakavampia haittavaikutuksia aikana ottaen Feksofenadin:

 • reaktioita (nokkosihottuma, hengitysvaikeudet, ihottuma ja purkaus)
 • kuume
 • ärtyneisyys
 • kivulias virtsaaminen
 • yskä
 • vilunväristykset
 • heikkous
 • särky
 • harhaluulo

Sivuvaikutukset oireet eivät riipu ainoastaan ​​lääke käytät, mutta riippuu myös oman terveyden tila ja muista tekijöistä.

Feksofenadin (Allegra) Vasta-aiheet

Älä ota Feksofenadin jos olet allerginen Feksofenadin osia.

Yritä olla varovainen Feksofenadin jos ? uudelleen raskaana tai suunnittelet lapsen hankkimista, tai olet imettävä äiti. Feksofenadin voi vahingoittaa lasta.

Älä käytä Feksofenadin tapauksessa MAO-estäjät kuten phenelzine (Nardil), isokarboksatsidi (Marplan), selegiliini (Eldepryl), Tranyylisypromiini (Parnate); Antasidi joka sisältää magnesiumia tai alumiinia kuin maitoa Magnesia, Pepcid Complete, Rolaids, Mylanta Maalox.

Yritä olla varovainen Feksofenadin käyttö tapauksessa ottaa sydämen, munuaisten tai maksan sairaus, virtsaaminen ongelmia, angina, glaukooma, sepelvaltimotauti, diabetes, korkea verenpaine.

Yritä olla varovainen Feksofenadin käyttö tapauksessa ottaen erytromysiini kuin Erythrocin, EES, E-Mycin, ketokonatsoli kuin Nizoral, digoksiini kuten Lanoxin, Lanoxicaps, Digitek, metyylidopan kuten Aldomet, astmalääkkeiden, reserpiiniä kuten Serpalan, Serpasil, Serpatabs, ruokavalio lääkkeitä.

Yritä välttää sellaisia ​​nesteitä, jotka sisältävät kofeiinia.

Feksofenadin nestemäisessä muodossa voidaan antaa lapsille on 2-12 vuotta. Feksofenadin tabletit ja kapselit voidaan antaa lapsille 6 vuotta.

Jos juot mehua, muista, että Feksofenadin yhdessä hedelmämehua tehoaan.

Se voi olla vaarallista lopettaa Feksofenadin ottaen äkillisesti.

Feksofenadin (Allegra) Usein kysyttyä

K: Mitä Feksofenadin tarkoittaa?

: Feksofenadin on vahva, aktiivinen lääke, joka on otettu hoitoon ja irtisanominen kiusallinen ulkona allergia ja sen oireet kuten aivastus, kutina, tukkoisuus, vuotava nenä ja punainen, kutiava, vetiset silmät. Feksofenadin tekee myös suurta edistystä kroonisen idiopaattisen nokkosihottuman. Feksofenadin on turvallisuus sekä aikuisille ja lapsille.

K: Mitä ovat brändi ja geneeristen nimien Feksofenadin?

: yleisnimellä Feksofenadin on Feksofenadiini. Tuotenimiä Feksofenadin ovat Feksofenadin Feksofenadin-D 12 Hour, Feksofenadin oraalisuspensio, ja Feksofenadin-D 24 tunnissa.

K: Millä tavalla Feksofenadin toimii?

: Feksofenadin toimii anti-allergia korjaamiseksi. Feksofenadin toimii tekemällä taso luonnollista kemiallista histamiinia laske loitolla ulkona (kausiluonteinen) allergiaoireita.

Q: Mikä on Feksofenadin kohdistaa?

: Feksofenadin on kehittänyt lääketieteen tutkijat torjumiseksi hankala oireita ulkona allergia. Tavoite Feksofenadin on valvoa, loitolla, lopettaa ja käsitellä ulkona allergia.

K: Mitä ovat vakavia sivuvaikutuksia?

: Vakavat haittavaikutukset ovat reaktioita (nokkosihottuma, hengitysvaikeudet, ihottuma, ja purkaus), kuume, ärtyneisyys, kivulias virtsaaminen, yskä , vilunväristykset, heikotus, särky, ja harhaluulot.

K: Voiko Feksofenadin saa antaa lapsille?

: Feksofenadin nestemäisessä muodossa voidaan antaa lapsille 2-12 vuotta. Feksofenadin tabletit ja kapselit voidaan antaa lapsille 6 vuotta.

Q: Mikä on tarpeen, jotta vältettäisiin?

: Vältä nesteiden, jotka sisältävät kofeiinia. Jos sinulla juoda mehua, muista, että Feksofenadin yhdessä hedelmämehua tehoaan.

Ostaa Feksofenadin

osta Feksofenadin (Allegra) verkossa ilman reseptiä, Osta Feksofenadin (Allegra) verkossa, Osta Feksofenadin (Allegra) ilman reseptiä, Osta Feksofenadin (Allegra) halvalla, Osta Feksofenadin (Allegra) ilman reseptiä, Osta Feksofenadin (Allegra) Kanadasta, Osta Feksofenadin (Allegra) Kanada, Ostaa Feksofenadin (Allegra) verkossa, Ostaa Feksofenadin (Allegra) online ole reseptiä, Ostaa Feksofenadin (Allegra) ilman reseptiä, Feksofenadin (Allegra) suullinen pilleri

top