Ostaa Fedox

Ostaa Fedox ilman reseptiä

Fedox (Atarax) Kuvaus

Fedox käytetään ahdistuksen hoitoon, sedaatio ennen ja jälkeen nukutuksessa, ja hoitoon kutina johtuu tietyistä allergisten sairauksien, kuten nokkosihottuma ja kosketusihottumaa (esim, myrkkyä muratti). Sitä voidaan myös käyttää muissa olosuhteissa.

Fedox on antihistamiini. Se toimii vaikuttamalla aivojen vähentää ahdistusta. Se on myös muuta toimintaa, kuten avaaminen hengitys putket, lievittää kipua tai allergiaoireita, ja ehkäisyyn tai hoitoon pahoinvoinnin ja oksentelun aiheuttaman matkapahoinvointiin.

Fedox tunnetaan myös Hydroksitsiini, Alamon, Aterax, Durrax, Tran Q, Orgatrax, Quiess, Vistaril Parenteral, Tranquizine.

yleisnimellä Fedox on Hydroksitsiini.

tuotenimi Fedox on Fedox.

Fedox (Atarax) Annostus

Fedox on saatavilla:

  • 10mg pieni annos
  • 25mg normaaliannostuksen

Fedox voidaan ottaa tabletteina. Sinun pitäisi ottaa se suuhun.

Ota Fedox suun kanssa tai ilman ruokaa. Jos vatsavaivoja ilmenee, ota ruuan kanssa vähentää vatsan ärsytystä.

Swallow Fedox koko. Älä murskaa tai pureskele ennen nielemistä.

Jatka Fedox vaikka sinusta tuntuu hyvin. Älä unohda yhtään annosta. Kun Fedox samaan aikaan joka päivä auttaa sinua muistaa ottaa se.

Jos haluat saavuttaa tehokkaimmat tulokset eivät lopeta Fedox äkillisesti.

Fedox (Atarax) puuttuu annoksen

Älä ota kaksinkertaista annosta. Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat puuttuvien. Jos se on aika ottaa seuraava annos, jatketaanko hoitoa alkuperäisen suunnitelman mukaisesti.

Fedox (Atarax) Yliannostus

Jos yliannostuksen Fedox ja et tuntuu hyvältä kannattaa käydä lääkärin tai terveyden hoidon tarjoajalle välittömästi.

Fedox (Atarax) Varastointi

Säilytä huoneenlämmössä välillä 15 ja 30 astetta C (59 ja 86 astetta F) pois kosteutta, valoa ja lämpöä. Ei saa jäätyä. Hävitä käyttämättä jäänyt lääke voimassaoloajan jälkeen. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Fedox (Atarax) Sivuvaikutukset

Fedox on sen sivuvaikutuksia. Yleisimpiä ovat:

  • uneliaisuus
  • kuiva suu

Harvinaisempia mutta vakavampia haittavaikutuksia aikana ottaen Fedox:

  • reaktioita (nokkosihottuma, hengitysvaikeudet, ihottuma, ja purkaus)
  • pakkoliikkeitä

Sivuvaikutukset oireet eivät riipu yksinomaan lääkettä olet ottavat mutta riippuu myös oman terveyden tilan ja muiden tekijöiden mukaan.

Fedox (Atarax) Vasta-aiheet

Älä ota Fedox jos olet allerginen Fedox osia.

Yritä olla varovainen Fedox jos olet raskaana tai suunnittelet lapsen hankkimista, tai jos imetät. Fedox voi vahingoittaa lasta.

Älä ota Fedox jos käytät natriumoksibaattia (GHB).

Älä ota Fedox jos käytät reseptiä tai nonprescription lääketieteen, rohdosvalmiste tai ravintolisä

Älä ota Fedox jos sinulla on astma, glaukooma, virtsaamisvaikeudet, virtsateiden tai suoliston tukos, eturauhasen sairaus, tai verisairaus.

Ole varovainen Fedox tapauksessa kun natriumoksibaattia (GHB), koska voit kokea haittavaikutuksia kuten lisääntyminen unen kestoa ja hidastunut hengitys.

Älä lopeta Fedox äkillisesti.

Fedox (Atarax) Usein kysyttyä

K: Mitä Fedox tarkoittaa?

: Fedox käytetään ahdistuksen hoitoon, sedaatio ennen ja jälkeen nukutuksessa, ja hoitoon kutina johtuu tiettyjen allergisten sairauksien, kuten nokkosihottuma ja kosketusihottumaa (esim, myrkkyä muratti). Sitä voidaan myös käyttää muita ehtoja. Fedox on antihistamiini. Se on myös muuta toimintaa, kuten avaaminen hengitys putket, lievittää kipua tai allergiaoireita, ja ehkäisyyn tai hoitoon aiheuttaman pahoinvoinnin ja oksentelun matkapahoinvointi.

K: Mitä ovat brändi ja geneeristen nimien Fedox? ​​

: yleisnimellä Fedox on Hydroksitsiini. Tuotenimi Fedox on Fedox.

K: Millä tavalla Fedox toimii?

: Se toimii vaikuttamalla aivojen vähentää ahdistusta.

K: Mitä ovat vakavia sivuvaikutuksia?

: Jos hylkäämisen Fedox ainesosia voit kokea enemmän vakavia sivuvaikutuksia, kuten reaktioita (nokkosihottuma, hengitysvaikeudet, ihottuma, ja purkaus), pakkoliikkeitä.

Ostaa Fedox

osta Fedox (Atarax) verkossa ilman reseptiä, Osta Fedox (Atarax) verkossa, Osta Fedox (Atarax) ilman reseptiä, Osta Fedox (Atarax) halvalla, Osta Fedox (Atarax) ilman reseptiä, Osta Fedox (Atarax) Kanadasta, Osta Fedox (Atarax) Kanada, Ostaa Fedox (Atarax) verkossa, Ostaa Fedox (Atarax) online ole reseptiä, Ostaa Fedox (Atarax) ilman reseptiä, Fedox (Atarax) suullinen pilleri

top