Ostaa Fasarax

Ostaa Fasarax ilman reseptiä

Fasarax (Atarax) Kuvaus

Fasarax käytetään ahdistuksen hoitoon, sedaatio ennen ja jälkeen nukutuksessa, ja hoitoon kutina johtuu tietyistä allergisten sairauksien, kuten nokkosihottuma ja kosketusihottumaa (esim, myrkkyä muratti). Sitä voidaan myös käyttää muissa olosuhteissa.

Fasarax on antihistamiini. Se toimii vaikuttamalla aivojen vähentää ahdistusta. Se on myös muuta toimintaa, kuten avaaminen hengitys putket, lievittää kipua tai allergiaoireita, ja ehkäisyyn tai hoitoon pahoinvoinnin ja oksentelun aiheuttaman matkapahoinvointiin.

Fasarax tunnetaan myös Hydroksitsiini, Alamon, Aterax, Durrax, Tran Q, Orgatrax, Quiess, Vistaril Parenteral, Tranquizine.

yleisnimellä Fasarax on Hydroksitsiini.

tuotenimi Fasarax on Fasarax.

Fasarax (Atarax) Annostus

Fasarax on saatavilla:

  • 10mg pieni annos
  • 25mg normaaliannostuksen

Fasarax voidaan ottaa tabletteina. Sinun pitäisi ottaa se suuhun.

Ota Fasarax suun kanssa tai ilman ruokaa. Jos vatsavaivoja ilmenee, ota ruuan kanssa vähentää vatsan ärsytystä.

Swallow Fasarax koko. Älä murskaa tai pureskele ennen nielemistä.

Jatka Fasarax vaikka sinusta tuntuu hyvin. Älä unohda yhtään annosta. Kun Fasarax samaan aikaan joka päivä auttaa sinua muistaa ottaa se.

Jos haluat saavuttaa tehokkaimmat tulokset eivät lopeta Fasarax äkillisesti.

Fasarax (Atarax) puuttuu annoksen

Älä ota kaksinkertaista annosta. Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat puuttuvien. Jos se on aika ottaa seuraava annos, jatketaanko hoitoa alkuperäisen suunnitelman mukaisesti.

Fasarax (Atarax) Yliannostus

Jos yliannostuksen Fasarax ja et tuntuu hyvältä kannattaa käydä lääkärin tai terveyden hoidon tarjoajalle välittömästi.

Fasarax (Atarax) Varastointi

Säilytä huoneenlämmössä välillä 15 ja 30 astetta C (59 ja 86 astetta F) pois kosteutta, valoa ja lämpöä. Ei saa jäätyä. Hävitä käyttämättä jäänyt lääke voimassaoloajan jälkeen. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Fasarax (Atarax) Sivuvaikutukset

Fasarax on sen sivuvaikutuksia. Yleisimpiä ovat:

  • uneliaisuus
  • kuiva suu

Harvinaisempia mutta vakavampia haittavaikutuksia aikana ottaen Fasarax:

  • reaktioita (nokkosihottuma, hengitysvaikeudet, ihottuma, ja purkaus)
  • pakkoliikkeitä

Sivuvaikutukset oireet eivät riipu yksinomaan lääkettä olet ottavat mutta riippuu myös oman terveyden tilan ja muiden tekijöiden mukaan.

Fasarax (Atarax) Vasta-aiheet

Älä ota Fasarax jos olet allerginen Fasarax osia.

Yritä olla varovainen Fasarax jos olet raskaana tai suunnittelet lapsen hankkimista, tai jos imetät. Fasarax voi vahingoittaa lasta.

Älä ota Fasarax jos käytät natriumoksibaattia (GHB).

Älä ota Fasarax jos käytät reseptiä tai nonprescription lääketieteen, rohdosvalmiste tai ravintolisä

Älä ota Fasarax jos sinulla on astma, glaukooma, virtsaamisvaikeudet, virtsateiden tai suoliston tukos, eturauhasen sairaus, tai verisairaus.

Ole varovainen Fasarax tapauksessa kun natriumoksibaattia (GHB), koska voit kokea haittavaikutuksia kuten lisääntyminen unen kestoa ja hidastunut hengitys.

Älä lopeta Fasarax äkillisesti.

Fasarax (Atarax) Usein kysyttyä

K: Mitä Fasarax tarkoittaa?

: Fasarax käytetään ahdistuksen hoitoon, sedaatio ennen ja jälkeen nukutuksessa, ja hoitoon kutina johtuu tiettyjen allergisten sairauksien, kuten nokkosihottuma ja kosketusihottumaa (esim, myrkkyä muratti). Sitä voidaan myös käyttää muita ehtoja. Fasarax on antihistamiini. Se on myös muuta toimintaa, kuten avaaminen hengitys putket, lievittää kipua tai allergiaoireita, ja ehkäisyyn tai hoitoon aiheuttaman pahoinvoinnin ja oksentelun matkapahoinvointi.

K: Mitä ovat brändi ja geneeristen nimien Fasarax? ​​

: yleisnimellä Fasarax on Hydroksitsiini. Tuotenimi Fasarax on Fasarax.

K: Millä tavalla Fasarax toimii?

: Se toimii vaikuttamalla aivojen vähentää ahdistusta.

K: Mitä ovat vakavia sivuvaikutuksia?

: Jos hylkäämisen Fasarax ainesosia voit kokea enemmän vakavia sivuvaikutuksia, kuten reaktioita (nokkosihottuma, hengitysvaikeudet, ihottuma, ja purkaus), pakkoliikkeitä.

Ostaa Fasarax

osta Fasarax (Atarax) verkossa ilman reseptiä, Osta Fasarax (Atarax) verkossa, Osta Fasarax (Atarax) ilman reseptiä, Osta Fasarax (Atarax) halvalla, Osta Fasarax (Atarax) ilman reseptiä, Osta Fasarax (Atarax) Kanadasta, Osta Fasarax (Atarax) Kanada, Ostaa Fasarax (Atarax) verkossa, Ostaa Fasarax (Atarax) online ole reseptiä, Ostaa Fasarax (Atarax) ilman reseptiä, Fasarax (Atarax) suullinen pilleri

top