Ostaa Esotac

Ostaa Esotac ilman reseptiä

Esotac (Nexium) Kuvaus

Esotac on lääkitys korkealaatuisia joka on otettu hoitoon GERD (ruokatorven refluksitaudin), Zollinger-Ellisonin oireyhtymä ja muut sairaudet, jotka liittyvät mahahapon. Se on myös otettu hoitoon erosive esofagiitin ja estää sen vaurioita. Se voidaan myös yhdistää muiden lääkkeiden kanssa, jotta mahahaava.

Esotac toimii vähentämällä muodostuneen hapon vatsassa. Se on protonipumpun estäjät.

Esotac tunnetaan myös Esomepratsolia, Esomiz, Sompraz, Zoleri, Lucen, Esopral, Axagon, Nexiam.

yleisnimellä Esotac on Esomeprazole.

tuotenimi Esotac on Esotac.

Esotac (Nexium) Annostus

Esotac on saatavilla:

 • 20mg pieni annos
 • 40mg normaaliannostuksen

Ota Esotac suullisesti samaan aikaan joka päivä.

Älä pureskele tai murskaa viivästynyt julkaisu kapseli.

Jos käytät Esotac hoidossa GERD sinun pitäisi ottaa se 4-8 viikon ajan.

Jos käytät Esotac hoidossa mahahaava voit ottaa sen yhdessä muiden lääkkeiden kanssa 10 päivän ajan.

Ota Esotac kerran päivässä, tunti ennen ateriaa.

Jos haluat saavuttaa tehokkaimmat tulokset eivät lopeta Esotac äkillisesti.

Esotac (Nexium) puuttuu annoksen

Älä ota kaksinkertaista annosta. Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat puuttuvien. Jos se on aika ottaa seuraava annos, jatketaanko hoitoa alkuperäisen suunnitelman mukaisesti.

Esotac (Nexium) Yliannostus

Jos yliannostus Esotac ja et tuntuu hyvältä kannattaa käydä lääkärin tai terveyden hoidon tarjoajalle välittömästi. Oireita Esotac Yliannostuksen: pahoinvointi, tunne sekavuus, nopea syke, kouristukset, suun kuivuminen, punoitus, näön hämärtyminen, lyhyt hengitys, hikoilu, vapina, ongelmia koordinointiin, dyspepsia, migreeni, väsyttää.

Esotac (Nexium) Varastointi

Säilytä huoneenlämmössä välillä 15 ja 30 astetta C (59 ja 86 astetta F) pois kosteutta, valoa ja lämpöä. Hävitä käyttämättä jäänyt lääke voimassaoloajan jälkeen. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Esotac (Nexium) Sivuvaikutukset

Esotac on sen sivuvaikutuksia. Yleisimpiä ovat:

 • kuiva suu
 • kaasu
 • migreeni
 • dyspepsia
 • ripuli
 • vatsakipu
 • pahoinvointia
 • ummetus

Harvinaisempia mutta vakavampia haittavaikutuksia aikana Esotacin:

 • reaktioita (nokkosihottuma, hengitysvaikeudet, ihottuma, ja purkaus)
 • husky ääni
 • kutina

Sivuvaikutukset ilmenemismuotoja ei riipu pelkästään siitä, lääke käytät, mutta riippuu myös oman terveyden tilan ja muiden tekijöiden mukaan.

Esotac (Nexium) Vasta-aiheet

Älä ota Esotac jos olet allerginen Esotac komponentit tai muita bentsimidatsolista lääkkeet (mebendatsoli (kuten Vermox), albendat- (kuten Albenza), omepratsoli (kuten Prilosec), lansopratsoli (kuten Prevacid), pantopratsolia (kuten Protonix) ja esomepratsoli), rabepratsoli (kuten Aciphex).

Älä ota Esotac jos olet raskaana tai suunnittelet lapsen hankkimista, tai jos imetät. Esotac voi vahingoittaa lasta.

Sitä voidaan käyttää yhdessä antibioottien kanssa.

Ole varovainen Esotac jos sinulla on tai on ollut maksasairaus.

Varo Esotac jos käytät tällaisia ​​lääkkeitä kuten atatsanaviirin (kuten Reyatazin); diatsepaamia (kuten Valium); verenohennuslääkettä (varfariinia (kuten Coumadin)); digoksiini (kuten Lanoxin, Lanoxicaps); rauta (kuten Feosol, Mol-Rauta, Fergon, Femiron), ketokonatsoli (kuten Nizoral).

Älä lopeta Esotac äkillisesti.

Esotac (Nexium) Usein kysyttyä

Q: Mikä on tärkeää Esotac tieto minun pitäisi tietää?

: Esotac on lääkitys korkealaatuisia, jotka on otettu hoitoon GERD (ruokatorven refluksitauti), Zollinger-Ellisonin oireyhtymä ja muut sairaudet, jotka liittyvät mahahapon. Se on myös otettu hoitoon erosive esofagiitin ja estää sen vaurioita. Se voidaan myös yhdistää muiden lääkkeiden estää mahahaavan. Älä ota Esotac jos olet allerginen tälle lääkkeelle tai sen ainesosille tai muille bentsimidatsolista lääkkeet (mebendatsoli (kuten Vermox), albendat- (kuten Albenza), omepratsoli (kuten Prilosec), lansopratsoli (kuten Prevacid ), pantopratsoli (kuten Protonix) ja esomepratsoli), rabepratsoli (kuten Aciphex). Sitä voidaan käyttää yhdessä antibioottien. Ole varovainen Esotac jos sinulla on tai on ollut maksasairaus. Esotacia varoen, jos käytät tällaisia ​​lääkkeitä kuten atatsanaviirin (kuten Reyatazin); diatsepaamia (kuten Valium); verenohennuslääkettä (varfariinia (kuten Coumadin)); digoksiini (kuten Lanoxin, Lanoxicaps); rauta (kuten Feosol, Mol-Rauta, Fergon, Femiron), ketokonatsoli (kuten Nizoral). Älä lopeta ottamaan lääkkeen yhtäkkiä. Pidä tämä lääke poissa lasten ulottuvilta äläkä anna sitä muille ihmisille. Se on kiellettyä ottaa Esotac jos olet raskaana tai suunnittelet lapsen hankkimista, tai jos imetät.

K: Mitä Esotac sivuvaikutuksia?

: Esotac on sen yleisiä haittavaikutuksia, kuten suun kuivuminen, kaasu, migreeni, dyspepsia, ripuli, vatsakipu, pahoinvointi, ummetus. Mutta hylkäämisen tapauksessa Esotac ainesosia voit kokea enemmän vakavia sivuvaikutuksia: husky ääni, vaikeudet hengitys- tai nielemisvaikeudet, kutina, oireita allergia (turvotus, ihottuma, nokkosihottuma). Mahdollisuus sivuvaikutuksia esiintyy, riippuu terveystilanteesta ja tietenkin oikealla seuraava Esotac reseptiä.

K: Mitä ovat yleisiä ja tuotenimet Esotac?

: yleisnimellä Esotac on Esomeprazole. Tuotenimi Esotac on Esotac.

Ostaa Esotac

osta Esotac (Nexium) verkossa ilman reseptiä, Osta Esotac (Nexium) verkossa, Osta Esotac (Nexium) ilman reseptiä, Osta Esotac (Nexium) halvalla, Osta Esotac (Nexium) ilman reseptiä, Osta Esotac (Nexium) Kanadasta, Osta Esotac (Nexium) Kanada, Ostaa Esotac (Nexium) verkossa, Ostaa Esotac (Nexium) online ole reseptiä, Ostaa Esotac (Nexium) ilman reseptiä, Esotac (Nexium) suullinen pilleri

top