Ostaa Esomeprazole

Ostaa Esomeprazole ilman reseptiä

Esomeprazole (Nexium) Kuvaus

Esomeprazole on lääkitys korkealaatuisia joka on otettu hoitoon GERD (ruokatorven refluksitaudin), Zollinger-Ellisonin oireyhtymä ja muut sairaudet, jotka liittyvät mahahapon. Se on myös otettu hoitoon erosive esofagiitin ja estää sen vaurioita. Se voidaan myös yhdistää muiden lääkkeiden kanssa, jotta mahahaava.

Esomeprazole toimii vähentämällä muodostuneen hapon vatsassa. Se on protonipumpun estäjät.

Esomeprazole tunnetaan myös Esomepratsolia, Esomiz, Sompraz, Zoleri, Lucen, Esopral, Axagon, Nexiam.

yleisnimellä Esomeprazole on Esomeprazole.

tuotenimi Esomeprazole on Esomeprazole.

Esomeprazole (Nexium) Annostus

Esomeprazole on saatavilla:

 • 20mg pieni annos
 • 40mg normaaliannostuksen

Ota Esomeprazole suullisesti samaan aikaan joka päivä.

Älä pureskele tai murskaa viivästynyt julkaisu kapseli.

Jos käytät Esomeprazole hoidossa GERD sinun pitäisi ottaa se 4-8 viikon ajan.

Jos käytät Esomeprazole hoidossa mahahaava voit ottaa sen yhdessä muiden lääkkeiden kanssa 10 päivän ajan.

Ota Esomeprazole kerran päivässä, tunti ennen ateriaa.

Jos haluat saavuttaa tehokkaimmat tulokset eivät lopeta Esomeprazole äkillisesti.

Esomeprazole (Nexium) puuttuu annoksen

Älä ota kaksinkertaista annosta. Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat puuttuvien. Jos se on aika ottaa seuraava annos, jatketaanko hoitoa alkuperäisen suunnitelman mukaisesti.

Esomeprazole (Nexium) Yliannostus

Jos yliannostus Esomeprazole ja et tuntuu hyvältä kannattaa käydä lääkärin tai terveyden hoidon tarjoajalle välittömästi. Oireita Esomeprazole Yliannostuksen: pahoinvointi, tunne sekavuus, nopea syke, kouristukset, suun kuivuminen, punoitus, näön hämärtyminen, lyhyt hengitys, hikoilu, vapina, ongelmia koordinointiin, dyspepsia, migreeni, väsyttää.

Esomeprazole (Nexium) Varastointi

Säilytä huoneenlämmössä välillä 15 ja 30 astetta C (59 ja 86 astetta F) pois kosteutta, valoa ja lämpöä. Hävitä käyttämättä jäänyt lääke voimassaoloajan jälkeen. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Esomeprazole (Nexium) Sivuvaikutukset

Esomeprazole on sen sivuvaikutuksia. Yleisimpiä ovat:

 • kuiva suu
 • kaasu
 • migreeni
 • dyspepsia
 • ripuli
 • vatsakipu
 • pahoinvointia
 • ummetus

Harvinaisempia mutta vakavampia haittavaikutuksia aikana Esomeprazolein:

 • reaktioita (nokkosihottuma, hengitysvaikeudet, ihottuma, ja purkaus)
 • husky ääni
 • kutina

Sivuvaikutukset ilmenemismuotoja ei riipu pelkästään siitä, lääke käytät, mutta riippuu myös oman terveyden tilan ja muiden tekijöiden mukaan.

Esomeprazole (Nexium) Vasta-aiheet

Älä ota Esomeprazole jos olet allerginen Esomeprazole komponentit tai muita bentsimidatsolista lääkkeet (mebendatsoli (kuten Vermox), albendat- (kuten Albenza), omepratsoli (kuten Prilosec), lansopratsoli (kuten Prevacid), pantopratsolia (kuten Protonix) ja esomepratsoli), rabepratsoli (kuten Aciphex).

Älä ota Esomeprazole jos olet raskaana tai suunnittelet lapsen hankkimista, tai jos imetät. Esomeprazole voi vahingoittaa lasta.

Sitä voidaan käyttää yhdessä antibioottien kanssa.

Ole varovainen Esomeprazole jos sinulla on tai on ollut maksasairaus.

Varo Esomeprazole jos käytät tällaisia ​​lääkkeitä kuten atatsanaviirin (kuten Reyatazin); diatsepaamia (kuten Valium); verenohennuslääkettä (varfariinia (kuten Coumadin)); digoksiini (kuten Lanoxin, Lanoxicaps); rauta (kuten Feosol, Mol-Rauta, Fergon, Femiron), ketokonatsoli (kuten Nizoral).

Älä lopeta Esomeprazole äkillisesti.

Esomeprazole (Nexium) Usein kysyttyä

Q: Mikä on tärkeää Esomeprazole tieto minun pitäisi tietää?

: Esomeprazole on lääkitys korkealaatuisia, jotka on otettu hoitoon GERD (ruokatorven refluksitauti), Zollinger-Ellisonin oireyhtymä ja muut sairaudet, jotka liittyvät mahahapon. Se on myös otettu hoitoon erosive esofagiitin ja estää sen vaurioita. Se voidaan myös yhdistää muiden lääkkeiden estää mahahaavan. Älä ota Esomeprazole jos olet allerginen tälle lääkkeelle tai sen ainesosille tai muille bentsimidatsolista lääkkeet (mebendatsoli (kuten Vermox), albendat- (kuten Albenza), omepratsoli (kuten Prilosec), lansopratsoli (kuten Prevacid ), pantopratsoli (kuten Protonix) ja esomepratsoli), rabepratsoli (kuten Aciphex). Sitä voidaan käyttää yhdessä antibioottien. Ole varovainen Esomeprazole jos sinulla on tai on ollut maksasairaus. Esomeprazoleia varoen, jos käytät tällaisia ​​lääkkeitä kuten atatsanaviirin (kuten Reyatazin); diatsepaamia (kuten Valium); verenohennuslääkettä (varfariinia (kuten Coumadin)); digoksiini (kuten Lanoxin, Lanoxicaps); rauta (kuten Feosol, Mol-Rauta, Fergon, Femiron), ketokonatsoli (kuten Nizoral). Älä lopeta ottamaan lääkkeen yhtäkkiä. Pidä tämä lääke poissa lasten ulottuvilta äläkä anna sitä muille ihmisille. Se on kiellettyä ottaa Esomeprazole jos olet raskaana tai suunnittelet lapsen hankkimista, tai jos imetät.

K: Mitä Esomeprazole sivuvaikutuksia?

: Esomeprazole on sen yleisiä haittavaikutuksia, kuten suun kuivuminen, kaasu, migreeni, dyspepsia, ripuli, vatsakipu, pahoinvointi, ummetus. Mutta hylkäämisen tapauksessa Esomeprazole ainesosia voit kokea enemmän vakavia sivuvaikutuksia: husky ääni, vaikeudet hengitys- tai nielemisvaikeudet, kutina, oireita allergia (turvotus, ihottuma, nokkosihottuma). Mahdollisuus sivuvaikutuksia esiintyy, riippuu terveystilanteesta ja tietenkin oikealla seuraava Esomeprazole reseptiä.

K: Mitä ovat yleisiä ja tuotenimet Esomeprazole?

: yleisnimellä Esomeprazole on Esomeprazole. Tuotenimi Esomeprazole on Esomeprazole.

Ostaa Esomeprazole

osta Esomeprazole (Nexium) verkossa ilman reseptiä, Osta Esomeprazole (Nexium) verkossa, Osta Esomeprazole (Nexium) ilman reseptiä, Osta Esomeprazole (Nexium) halvalla, Osta Esomeprazole (Nexium) ilman reseptiä, Osta Esomeprazole (Nexium) Kanadasta, Osta Esomeprazole (Nexium) Kanada, Ostaa Esomeprazole (Nexium) verkossa, Ostaa Esomeprazole (Nexium) online ole reseptiä, Ostaa Esomeprazole (Nexium) ilman reseptiä, Esomeprazole (Nexium) suullinen pilleri

top