Ostaa Dombaz

Ostaa Dombaz ilman reseptiä

Dombaz (Motilium) Kuvaus

Dombaz on lääke, joka lisää liikkeitä tai supistuksia vatsan ja suoliston. Dombaz käytetään myös pahoinvoinnin ja oksentelun hoitoon aiheuttamat muut lääkkeet joita käytetään Parkinsonin taudin hoitoon.

Dombaz salpaa toimintaa kemiallisen välittäjäaineen määrää aivoissa, joka aiheuttaa tunne pahoinvointi ja oksentelu, sekä kuten lisäämällä liikkuvuutta tai supistuksia mahassa ja suolistossa, jolloin ruoka liikkua helpommin mahan läpi.

Dombaz tunnetaan myös Domperidoni, Dombax, Vivadone, Motinorm, Costi.

yleisnimellä Dombaz on Domperidoni.

tuotenimi Dombaz on Dombaz.

Dombaz (Motilium) Annostus

Dombaz on saatavilla:

 • 10mg normaaliannostuksen

Tavallinen annos aikuisille on yksi tabletti kolme tai neljä kertaa päivässä, paras ottaa 15-30 minuuttia ennen aterioita tai ruokaa, ja tarvittaessa nukkumaan mennessä.

Joskus lääkäri voi nostaa annoksen kahteen tablettiin kolme-neljä kertaa päivässä sen jälkeen, kun olet ottanut Dombaz 2 viikkoa.

Älä ota enempää kuin kahdeksan tablettia yhden päivän.

Dombaz voidaan ottaa enintään 6 kuukautta.

Jos haluat saavuttaa tehokkaimmat tulokset eivät lopu ottaen Dombaz yhtäkkiä.

Dombaz (Motilium) puuttuu annoksen

Älä ota kaksinkertaista annosta. Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat puuttuvien. Jos se on aika ottaa seuraava annos, jatketaanko hoitoa alkuperäisen suunnitelman mukaisesti.

Dombaz (Motilium) Yliannostus

Jos yliannostus Dombaz ja et tuntuu hyvältä kannattaa käydä lääkärin tai terveyden hoidon tarjoajalle välittömästi.

Dombaz (Motilium) Varastointi

Säilytä huoneenlämmössä välillä 15 ja 30 astetta C (59 ja 86 astetta F) pois kosteutta ja lämpöä. Säilytettävä tiiviisti suljettuna. Älä säilytä kylpyhuone, lähellä tiskiallas, tai muissa kosteissa paikoissa. Hävitä käyttämättä jäänyt lääke voimassaoloajan jälkeen. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Dombaz (Motilium) Sivuvaikutukset

Dombaz on sen sivuvaikutuksia. Yleisimpiä ovat:

 • hallitsemattomia liikkeitä
 • epäsäännöllinen tai ei kuukautiset
 • epätavallinen eritystä äidinmaitoon tai lasku sukupuoli ajaa miesten tai naisten
 • rintojen arkuus tai rintojen suureneminen miehillä

Harvinaisempia mutta vakavampia haittavaikutuksia aikana ottaen Dombaz:

 • reaktioita (nokkosihottuma , hengitysvaikeudet, ihottuma, ja purkaus)
 • päänsärky
 • univaikeudet, hermostuneisuus, huimaus, väsymys tai ärtyneisyys; suun kuivuminen tai jano; vatsakrampit, ripuli, ummetus
 • pahoinvointia
 • ruokahalun muutoksia tai närästystä
 • kutiavat silmät ja äreä silmäluomet vastuuvapauden
 • haavaumia suuhun tai huuliherpes

Sivuvaikutukset oireet eivät riipu ainoastaan ​​lääke käytät, mutta riippuu myös oman terveyden tilan ja muiden tekijöiden mukaan.

Dombaz (Motilium) Vasta-aiheet

Älä ota Dombaz jos olet allerginen Dombaz osia.

Älä ota Dombaz jos olet raskaana tai suunnittelet lapsen hankkimista, tai jos imetät. Dombaz voi vahingoittaa lasta.

Älä ota Dombaz jos sinulla on kasvain aivolisäkkeen kutsutaan prolaktinooma; lisääntyminen vatsassa ja suoliston supistukset voivat vahingoittaa sinua. Esimerkiksi, jos sinulla on ollut verenvuoto, tukos tai punktio ruoansulatuskanavaan.

Älä ota Dombaz jos käytät toista lääkettä, joka sisältää vaikuttavana aineena, kuten ketokonatsoli, flukonatsoli tai vorikonatsoli, jota käytetään sieni-infektioiden hoitoon.

Älä ota Dombaz jos käytät antibioottia, joka sisältää vaikuttavana aineena erytromysiinin, klaritromysiinin tai telitromysiinin.

Älä ota Dombaz jos käytät toista lääkettä, joka sisältää aktiivinen ainesosa amiodaroni, jota käytetään hoitoon nopea sydämen syke.

Älä lopeta Dombaz äkillisesti.

Dombaz (Motilium) Usein kysyttyä

Q: Mikä on Dombaz?

: Dombaz on lääke, joka lisää liikkeitä tai supistuksia vatsan ja suoliston. Dombaz käytetään myös pahoinvoinnin ja oksentelun hoitoon aiheuttamat muut lääkkeet joita käytetään Parkinsonin taudin hoitoon.

K: Millä tavalla Dombaz toimii?

: Dombaz salpaa toimintaa kemiallisen välittäjäaineen määrää aivoissa, joka aiheuttaa tunne pahoinvointi ja oksentelu, sekä lisäämällä liikkuvuutta tai supistuksia mahassa ja suolistossa, jolloin ruoka liikkua helpommin mahan läpi.

K: Mitä ovat yleisiä ja tuotenimet Dombaz?

: yleisnimellä Dombaz on Domperidone. Tuotenimi Dombaz on Dombaz.

Ostaa Dombaz

osta Dombaz (Motilium) verkossa ilman reseptiä, Osta Dombaz (Motilium) verkossa, Osta Dombaz (Motilium) ilman reseptiä, Osta Dombaz (Motilium) halvalla, Osta Dombaz (Motilium) ilman reseptiä, Osta Dombaz (Motilium) Kanadasta, Osta Dombaz (Motilium) Kanada, Ostaa Dombaz (Motilium) verkossa, Ostaa Dombaz (Motilium) online ole reseptiä, Ostaa Dombaz (Motilium) ilman reseptiä, Dombaz (Motilium) suullinen pilleri

top