Ostaa Dermasil

Ostaa Dermasil ilman reseptiä

Dermasil (Lamisil) Kuvaus

Dermasil on täydellinen huume taistelussa sieni-infektiot varpaankynsi ja kynsi.

Dermasil säädösten lopettamalla sienten kasvua. Se on sienilääke.

Dermasil tunnetaan myös Terbinafiini, Tebina, Terbisil, Zabel.

yleisnimellä Dermasil terbinafiini.

Tuotemerkki Dermasil on Dermasil.

Dermasil (Lamisil) Annostus

Dermasil on saatavilla:

 • 250mg normaaliannostuksen

Ota Dermasil tabletit suun kautta veden, ruoan kanssa tai ilman. Ottaa Dermasil samaan aikaan kerran päivässä.

hoito voi olla tuloksena jälkeen 6 tai 12 viikon ajan.

Pidä tämä lääke poissa lasten ja älä anna sitä muille ihmisille käyttää.

Älä murskaa tai pureskele sitä.

Jos haluat saavuttaa tehokkaimmat tulokset eivät lopeta Dermasil äkillisesti.

Dermasil (Lamisil) puuttuu annoksen

Älä ota kaksinkertaista annosta. Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat puuttuvien. Jos se on aika ottaa seuraava annos, jatketaanko hoitoa alkuperäisen suunnitelman mukaisesti.

Dermasil (Lamisil) Yliannostus

Jos yliannostus Dermasil ja et tuntuu hyvältä kannattaa käydä lääkärin tai terveyden hoidon tarjoajalle välittömästi.

Dermasil (Lamisil) Varastointi

Säilytä huoneenlämmössä alle 25 ° C (77 ° F) pois kosteutta, valoa ja lämpöä. Hävitä käyttämättä jäänyt lääke voimassaoloajan jälkeen. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Dermasil (Lamisil) Sivuvaikutukset

Dermasil on sen sivuvaikutuksia. Yleisimpiä ovat:

 • vatsakipu
 • kutina
 • ripuli
 • dyspepsia
 • muutoksia makua tai makuaistin menetys

Harvinaisempia mutta vakavampia haittavaikutuksia aikana ottaen Dermasil:

 • reaktioita (nokkosihottuma, hengitysvaikeudet, ihottuma, ja purkaus)
 • dyspepsia, joka ei mene pois
 • ruokahaluttomuus
 • äärimmäistä väsymystä
 • oksentelu, tumma virtsa
 • kalpea jakkarat
 • kurkkukipu
 • infektion merkkejä
 • kipu oikeassa yläosassa stomachhigh lämpötila

Sivuvaikutukset ilmenemismuotoja ei riipu yksinomaan lääketieteen käytät, mutta riippuu myös oman terveyden tilan ja muiden tekijöiden

Dermasil (Lamisil) Vasta-aiheet

Älä käytä Dermasil jos olet allerginen Dermasil komponentit .

Älä käytä Dermasil kun olet raskaana tai on nurseling.

Ole varovainen käyttäen Dermasil jos otat masennuslääkkeitä, kuten amitriptyliini (Elavil), amoksapiini (Asendin) Clomicalmilla (Anafranil ), desipramiini (Norpramin), doksepiini (Adapin, Sinequan), imipramiinia (Tofranil), nortriptyliini (Aventyl, Pamelor), protriptyliini (Vivactil), ja trimipramiini (Surmontil); beetasalpaajat, kuten atenololi (tenormin), labetalolin (Normodyne), metoprololi (Lopressor, Toprol XL), nadololi (Corgard), ja propranololi (Inderal); simetidiini (Tagamet); lääkkeitä, jotka heikentävät immuunijärjestelmää, kuten atsatiopriini (Imuran), siklosporiini (Neoral, Sandimmune), metotreksaatti (Rheumatrex), sirolimus (Rapamune) ja takrolimuusi (Prograf); rifampisiinin (Rifadin, Rimactane); ja selegiliini (eldepryl), antikoagulantteja (verenohennuslääkkeitä), kuten varfariini (Coumadin).

Ole varovainen Dermasil jos sinulla on tai on ollut munuais- tai maksasairaus, immuunikatovirus (HIV), tai immuunikatoon (AIDS), munuais- tai maksasairaus.

Se voi olla vaarallista lopettaa Dermasil ottaen äkillisesti.

Dermasil (Lamisil) Usein kysyttyä

Q: Mikä on tärkeää Dermasil tiedot?

: Dermasil on laadukas lääke, joka on otettu hoitoon sieni-infektiot varpaan ja kynsi. Älä käytä Dermasil tapauksessa allergia lääkkeen tai sen ainesosia. Yritä olla varovainen käytät Dermasil jos otat masennuslääkkeitä, kuten amitriptyliini (Elavil), amoksapiini (Asendin) Clomicalmilla (Anafranil), desipramiinilla (Norpramin), doksepiini (Adapin, Sinequan), imipramiinia (Tofranil), nortriptyliini (Aventyl, Pamelor) , protriptyliini (Vivactil), ja trimipramiini (Surmontil); beetasalpaajat, kuten atenololi (tenormin), labetalolin (Normodyne), metoprololi (Lopressor, Toprol XL), nadololi (Corgard), ja propranololi (Inderal); simetidiini (Tagamet); lääkkeitä, jotka heikentävät immuunijärjestelmää, kuten atsatiopriini (Imuran), siklosporiini (Neoral, Sandimmune), metotreksaatti (Rheumatrex), sirolimus (Rapamune) ja takrolimuusi (Prograf); rifampisiinin (Rifadin, Rimactane); ja selegiliini (eldepryl), antikoagulantteja (verenohennuslääkkeitä), kuten varfariini (Coumadin). Dermasil ei saa käyttää jos olet raskaana tai suunnittelet lapsen hankkimista, tai jos imetät. Se voi olla vaarallista käyttää Dermasil jos sinulla on tai on ollut munuais- tai maksasairaus, immuunikatovirus (HIV), tai immuunikatoon (AIDS), munuais- tai maksasairaus.

K: Mitä Dermasil sivuvaikutuksia?

: Dermasil on sen yleisiä haittavaikutuksia, kuten vatsakipu, kutina, ripuli, dyspepsia, muutokset maku tai makuaistin menetys. Mutta hylkäämisen tapauksessa Dermasil ainesosia voit kokea enemmän vakavia sivuvaikutuksia: dyspepsia, joka ei mene pois, vähentynyt ruokahalu, äärimmäinen väsymys, oksentelu, tumma virtsa, vaaleat ulosteet, kurkkukipu, infektion merkkejä, kipu oikeassa yläosassa mahan, allergian oireita (vaikeuksia hengitys, turvotus, ihottuma tai nokkosihottuma), korkea lämpötila.

K: Mitä ovat yleisiä ja tuotenimet Dermasil?

: Tuotemerkki Dermasil on Dermasil. Yleisnimellä Dermasil terbinafiini.

Ostaa Dermasil

osta Dermasil (Lamisil) verkossa ilman reseptiä, Osta Dermasil (Lamisil) verkossa, Osta Dermasil (Lamisil) ilman reseptiä, Osta Dermasil (Lamisil) halvalla, Osta Dermasil (Lamisil) ilman reseptiä, Osta Dermasil (Lamisil) Kanadasta, Osta Dermasil (Lamisil) Kanada, Ostaa Dermasil (Lamisil) verkossa, Ostaa Dermasil (Lamisil) online ole reseptiä, Ostaa Dermasil (Lamisil) ilman reseptiä, Dermasil (Lamisil) suullinen pilleri

top