Ostaa Covitasa B12

Ostaa Covitasa B12 ilman reseptiä

Covitasa B12 (Periactin) Kuvaus

Covitasa B12 hoidetaan kuume, nenän tulehdus, tukkoinen nenä, punainen ja tulehtunut silmät, nokkosihottumaa, turvotusta ja muita oireita kylmä ja allergia.

Covitasa B12 lohkot vaikutukset luonnossa esiintyvä kemiallinen histamiinia elimistössä.

Covitasa B12 tunnetaan myös Syproheptadiinista, Ciplactin, Covitasa B12e, Ciproral.

yleisnimellä Covitasa B12 on Syproheptadiinista.

tuotenimi Covitasa B12 on Covitasa B12.

Covitasa B12 (Periactin) Annostus

Covitasa B12 on saatavilla:

  • 4mg normaaliannostuksen

Covitasa B12 voidaan ottaa tabletteina (4 mg) ja siirappi. Sinun pitäisi ottaa se suuhun.

Ota Covitasa B12 suun kanssa tai ilman ruokaa.

Mittaa siirappi muodossa Covitasa B12 erityisellä annoksesta mittalusikka tai kuppi.

Jos haluat saavuttaa tehokkaimmat tulokset eivät lopeta Covitasa B12 äkillisesti.

Covitasa B12 (Periactin) puuttuu annoksen

Älä ota kaksinkertaista annosta. Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat puuttuvien. Jos se on aika ottaa seuraava annos, jatketaanko hoitoa alkuperäisen suunnitelman mukaisesti.

Covitasa B12 (Periactin) Yliannostus

Jos yliannostus Covitasa B12 ja et tuntuu hyvältä kannattaa käydä lääkärin tai terveyden hoidon tarjoajalle välittömästi. Oireita Covitasa B12 Yliannostuksen: äärimmäinen uneliaisuus, sekavuus, heikkous, korvien soiminen, näön hämärtyminen, suuret oppilaat, suun kuivuminen, punoitus, kuume, vapina, unettomuus, hallusinaatiot, takavarikko.

Covitasa B12 (Periactin) Varastointi

Säilytä huoneenlämmössä välillä 15-30 astetta C (59-86 ° F) pois kosteutta ja lämpöä. Säilytettävä tiiviisti suljettuna. Hävitä käyttämättä jäänyt lääke voimassaoloajan jälkeen. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Covitasa B12 (Periactin) Sivuvaikutukset

Covitasa B12 on sen sivuvaikutuksia. Yleisimpiä ovat:

  • uneliaisuus
  • väsymys
  • huimaus
  • päänsärky
  • kuiva suu
  • vaikeuksia virtsata
  • laajentuneen eturauhasen

Harvinaisempia mutta vakavampia haittavaikutuksia aikana ottaen Covitasa B12: reaktioita (nokkosihottuma, hengitysvaikeudet, ihottuma, ja purkaus).

Sivuvaikutukset oireet eivät riipu ainoastaan ​​lääke käytät, mutta riippuu myös oman terveyden tilan ja muiden tekijöiden mukaan.

Covitasa B12 (Periactin) Vasta-aiheet

Älä ota Covitasa B12 jos olet allerginen Covitasa B12 osia.

Yritä olla varovainen Covitasa B12 jos olet raskaana tai suunnittelet lapsen hankkimista, tai jos imetät. Covitasa B12 voi vahingoittaa lasta.

Älä ota syproheptadiinin jos olet ottanut monoamiinioksidaasin estäjää (MAO: n) kuten isokarboksatsidi (Marplan) feneltsiinin (Nardil), tai tranyylisypromiini (Parnate) viimeisten 14 päivää .

Ole varovainen ottaessaan Covitasa B12 jos sinulla on glaukooma tai silmänpaineen, mahahaava, laajentuneen eturauhasen, virtsarakon ongelmia, virtsaamisvaikeudet, kilpirauhasen liikatoimintaa, korkea verenpaine, mitään ongelmia sydän, astma.

Ole varovainen kun Covitasa B12 jos käytät ahdistusta tai nukkua lääkkeitä, kuten alpratsolaami (Xanax), diatsepaami (Valium), chlordiazepoxide (Librium), tematsepaami (Restoril), tai triatsolaami (Halcion); anti-masennus lääkkeitä, kuten amitriptyliini (Elavil), doksepiini (Sinequan), nortriptyliini (Pamelor), fluoksetiini (Prozac), sertraliini (Zoloft), tai paroksetiini (Paxil); muita lääkkeitä, jotka tekevät sinusta tuntuu unelias, väsynyt tai rento.

Vältä koneen ajo ottaen Covitasa B12.

Vältä alkoholia.

Älä lopeta Covitasa B12 yhtäkkiä.

Covitasa B12 (Periactin) Usein kysyttyä

Q: Mikä on Covitasa B12?

: Covitasa B12 käytetään lievittää kylmän ja allergia liittyviä oireita, kuten heinänuha, nenän tulehdus, tukkoinen nenä , punainen ja tulehtunut silmät, nokkosihottuma, ja turvotusta.

K: Miten Covitasa B12 toimii?

: Covitasa B12 lohkojen vaikutuksia luonnossa esiintyvä kemiallinen histamiinia elimistössä.

K: Mitä ovat brändi ja geneeristen nimien Covitasa B12?

: yleisnimellä Covitasa B12 on Syproheptadiinista. Tuotenimi Covitasa B12 on Covitasa B12.

K: Onko olemassa mitään lääkkeitä, jotka ovat ristiriidassa Covitasa B12?

: Varo Covitasa B12 jos käytät ahdistusta tai nukkua lääkkeitä, kuten alpratsolaami (Xanax), diatsepaami (Valium ), klordiatsepoksidi.GCl (Librium), tematsepaamin (Restoril), tai triatsolaami (Halcion); anti-masennus lääkkeitä, kuten amitriptyliini (Elavil), doksepiini (Sinequan), nortriptyliini (Pamelor), fluoksetiini (Prozac), sertraliini (Zoloft), tai paroksetiini (Paxil); muita lääkkeitä, jotka tekevät sinusta tuntuu unelias, väsynyt tai rento.

Ostaa Covitasa B12

osta Covitasa B12 (Periactin) verkossa ilman reseptiä, Osta Covitasa B12 (Periactin) verkossa, Osta Covitasa B12 (Periactin) ilman reseptiä, Osta Covitasa B12 (Periactin) halvalla, Osta Covitasa B12 (Periactin) ilman reseptiä, Osta Covitasa B12 (Periactin) Kanadasta, Osta Covitasa B12 (Periactin) Kanada, Ostaa Covitasa B12 (Periactin) verkossa, Ostaa Covitasa B12 (Periactin) online ole reseptiä, Ostaa Covitasa B12 (Periactin) ilman reseptiä, Covitasa B12 (Periactin) suullinen pilleri

top