Ostaa Contiflo

Ostaa Contiflo ilman reseptiä

Contiflo (Flomax) Kuvaus

Contiflo on täydellinen lääke kamppailussa oireita HPB. Sen tavoitteena on hyvänlaatuisen eturauhasen liikakasvua tai eturauhasen liikakasvuun.

Tämän korjaamiseksi toimii rentouttava verisuonia ja lihaksia virtsarakon ja eturauhasen tekee virtsaaminen helpompi. Se on adrenergistä esto.

Contiflo tunnetaan myös Tamsulosiini, Veltam, Contiflotra, Urimax.

yleisnimellä Contiflo on Tamsulosiini.

tuotenimi Contiflo on Contiflo.

Contiflo (Flomax) Annostus

Contiflo on saatavilla:

 • 0,2 mg matala Annostus
 • 0,4 ​​normaaliannostuksen

Contiflo on saatavilla kapseleina ja nestemäisessä muodossa.

Ota Contiflo kapselia suun kautta.

Älä murskaa tai pureskele sitä.

Ota Contiflo kerran päivässä 30 minuuttia aterian jälkeen, samaan aikaan joka päivä vedellä.

Jos haluat saavuttaa tehokkaimmat tulokset eivät lopeta Contiflo äkillisesti.

Contiflo (Flomax) puuttuu annoksen

Älä ota kaksinkertaista annosta. Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat puuttuvien. Jos se on aika ottaa seuraava annos, jatketaanko hoitoa alkuperäisen suunnitelman mukaisesti.

Contiflo (Flomax) Yliannostus

Jos yliannostus Contiflo ja et tuntuu hyvältä kannattaa käydä lääkärin tai terveyden hoidon tarjoajalle välittömästi. Oireita Contiflo Yliannostuksen: pyörtyminen, nopea syke, kylmä iho, migreeni, huimaus, ruoansulatushäiriöt, näön hämärtyminen, nihkeä.

Contiflo (Flomax) Varastointi

Säilytä huoneenlämmössä välillä 15 ja 30 astetta C ( 59 ja 86 astetta F) pois kosteutta ja lämpöä. Hävitä käyttämättä jäänyt lääke voimassaoloajan jälkeen. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Contiflo (Flomax) Sivuvaikutukset

Contiflo on sen sivuvaikutuksia. Yleisimpiä ovat:

 • pyörrytystä
 • uneliaisuutta
 • heikkous
 • unettomuus,
 • kasvot kipu
 • epätavallinen siemensyöksy
 • selkäkipu
 • ongelmia seksuaalisessa elämä
 • vuotava tai tukkoinen nenä
 • kurkkukipu
 • ripuli
 • infektion oireita
 • ongelmia visio

Harvinaisempia mutta vakavampia haittavaikutuksia aikana ottaen Contiflo:

 • reaktioita (nokkosihottuma, hengitysvaikeudet, ihottuma, ja purkaus)
 • vaikea huimaus
 • kutina
 • ongelmia erektion

Sivuvaikutukset oireet eivät riipu ainoastaan ​​lääke käytät, mutta riippuu myös oman terveyden tilan ja muiden tekijöiden mukaan.

Contiflo (Flomax) Vasta-aiheet

Älä ota Contiflo jos olet allerginen Contiflo osia.

Älä ota Contiflo jos olet raskaana tai suunnittelet lapsen hankkimista, tai jos imetät. Contiflo voi vahingoittaa lasta.

Ole varovainen Contiflo jos sinulla on tai on ollut eturauhasen syöpä, maksasairaus, munuaissairaus.

Jos olet menossa leikkaukseen kannattaa olla varovainen Contiflo.

Yritä olla varovainen käyttämällä Contiflo jos otat alfusozin (kuten Uroxatral), doksatsosiini (kuten Cardura), pratsosiinista (kuten Minipress), Terazosin (kuten Hytrin) , varfariini (kuten Coumadin); antibiootit, kuten erytromysiini (kuten EES, E-Mycin, Erythrocin, Ery-välilehti), atsitromysiini (kuten Zithromax), klaritromysiini (kuten Biaxin), itrakonatsoli (kuten Sporanox), siprofloksasiinia (kuten Cipro), ketokonatsoli ( kuten Nizoral); sydän- tai verenpainelääkkeitä, kuten verapamiili (kuten Isoptin, Calan, Verelan, COVERA), diltiatseemi (kuten TIAZAC®, Cardizem, Dilacor); simetidiini (kuten Tagamet); HIV / aids-lääkkeitä, kuten ritonaviiria (kuten Norvir), indinaviiri (kuten Crixivanin), sakinaviiria (kuten Fortovasea, Invirase), nelfinaviiriin (kuten Viracept); siklosporiini (kuten Sandimmune, Gengraf, Neoral); masennuslääkkeet, kuten fluvoksamiini (kuten Luvox), sitalopraami (kuten Celexa), paroksetiini (kuten Paxil), essitalopraami (kuten Lexapro), sertraliini (kuten Zoloft), fluoksetiini (kuten Sarafem, Prozac); metronidatsoli (kuten Flagyl, Protostat).

Vältä alkoholia.

Pidä Contiflo poissa lasten ulottuvilta äläkä anna sitä muille ihmisille käyttää.

Älä lopeta Contiflo äkillisesti.

Contiflo (Flomax) Usein kysyttyä

Q: Mikä on Contiflo?

: Contiflo on täydellinen lääke kamppailussa oireita HPB. Sen tavoitteena on hyvänlaatuisen eturauhasen liikakasvua tai eturauhasen liikakasvuun. Tämän korjaamiseksi toimii rentouttava verisuonia ja lihaksia virtsarakon ja eturauhasen tekee virtsaaminen helpompi. Se on adrenerginen salpaaja.

K: Mitä ovat Contiflo sivuvaikutuksia?

: Contiflo on sen yleisiä haittavaikutuksia kuten huimausta, väsymys, heikkous, unettomuus, kipu kasvojen, epätavallinen siemensyöksy, takaisin kipu, ongelmia sukupuolielämää, vuotava tai tukkoinen nenä, kurkkukipu, ripuli, infektio-oireita, ongelmia visio. Mutta hylkäämisen tapauksessa Contiflo ainesosia voit kokea enemmän vakavia sivuvaikutuksia: oireita allergia reaktio (nokkosihottuma, ongelmia hengitys, ihottuma, turvotus, sulkeminen), vaikea huimaus, kutina, ongelmat erektio. Mahdollisuus sivuvaikutuksia esiintyy, riippuu terveystilanteesta ja tietenkin oikealla seuraavat Contiflo lääkemääräykset.

K: Mitä ovat yleisiä ja tuotenimiä Contiflo?

: yleisnimellä Contiflo on Tamsulosiini. Tuotenimi Contiflo on Contiflo.

K: Onko mahdollista juoda alkoholia?

: Ei, se ei saa juoda alkoholia.

Ostaa Contiflo

osta Contiflo (Flomax) verkossa ilman reseptiä, Osta Contiflo (Flomax) verkossa, Osta Contiflo (Flomax) ilman reseptiä, Osta Contiflo (Flomax) halvalla, Osta Contiflo (Flomax) ilman reseptiä, Osta Contiflo (Flomax) Kanadasta, Osta Contiflo (Flomax) Kanada, Ostaa Contiflo (Flomax) verkossa, Ostaa Contiflo (Flomax) online ole reseptiä, Ostaa Contiflo (Flomax) ilman reseptiä, Contiflo (Flomax) suullinen pilleri

top