Ostaa Cognitive

Ostaa Cognitive ilman reseptiä

Cognitive (Eldepryl) Kuvaus

eldepryl on lääkitys, joka estää jakautuminen kemikaalin aivoihin.

eldepryl käytetään Parkinsonin taudin hoitoon.

Cognitive tunnetaan myös Selegiliini.

eldepryl estää jakautuminen kemikaalin aivojen dopamiini-niminen aine, mikä ehkäisee Parkinsonin tautia.

yleisnimellä Cognitivein on Selegiliini.

tuotenimiä Cognitivein ovat Cognitivein, Zelapar.

Cognitive (Eldepryl) Annostus

eldepryl on saatavilla:

 • 5mg normaaliannostuksen

Ota eldepryl suullisesti.

Ota eldepryl kapselia kahdesti päivässä, aamiainen ja lounas.

Älä niele tabletin kokonaisena. Anna sen liueta suussa pureskelematta.

Älä juo tai syö mitään vähintään 5 minuutin kuluttua takink eldepryl.

Kun käytät eldepryl, te ette saa syödä elintarvikkeita, jotka ovat korkea tyramiini kuten ilmakuivattua lihaa, ikääntynyt tai käynyttä lihaa, makkaraa tai salamia (myös Cacciatore ja mortadella), silliä, ja kaikki vialliset tai väärin varastoituja naudanlihaa, kanaa, kalaa, tai maksan; olutta hanasta, olutta, jota ei ole pastöroitu; kypsytetyt juustot, kuten sininen, boursault, tiili, brie, camembert, cheddar, Emmenthaler, Gruyèren parmesan, Romano, Roquefort, Stilton, ja Sveitsin; hapankaalia, soijapavut, soijakastike, tofu, miso keittoa, tofua, härkäpapuja; hiivauutteet (kuten Marmitea).

Edullinen ruoka aikana eldepryl käyttö ovat tuoreen lihan, siipikarjan, tai kalaa (sisältäen lounaan liha, makkaraa, aamiainen makkaraa ja keitetyt viipaloitu kinkku); mitään vihanneksia paitsi härkäpapu palot (härkäpapuja); sulatejuusto, mozzarella, ricotta, raejuusto; pizza tehty juustojen alhainen tyramiini; soijamaito, jogurtti.

Jos haluat saavuttaa tehokkaimmat tulokset eivät lopeta eldepryl äkillisesti.

Cognitive (Eldepryl) puuttuu annoksen

Älä ota kaksinkertaista annosta. Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat puuttuvien. Jos se on aika ottaa seuraava annos, jatketaanko hoitoa alkuperäisen suunnitelman mukaisesti.

Cognitive (Eldepryl) Yliannostus

Jos yliannostus Cognitivein ja et tuntuu hyvältä kannattaa käydä lääkärin tai terveyden hoidon tarjoajalle välittömästi. Oireita Cognitivein Yliannostuksen: kova päänsärky, hallusinaatiot, näköhäiriöitä, hikoilua, viileä tai nihkeä iho, nopea tai epäsäännöllinen syke, tunne pyörryttää, pyörtyminen, takavarikkoa.

Cognitive (Eldepryl) Varastointi

Säilytä huoneenlämmössä välillä 15 ja 30 astetta C (59 ja 86 astetta F) pois kosteutta ja lämpöä. Hävitä käyttämättä jäänyt lääke voimassaoloajan jälkeen. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Cognitive (Eldepryl) Sivuvaikutukset

eldepryl on sen sivuvaikutuksia. Yleisimpiä ovat:

 • huimaus
 • heikkous
 • unettomuus
 • vuotava tai tukkoinen nenä
 • selkäkipu
 • ummetus

Harvinaisempia mutta vakavampia haittavaikutuksia aikana ottaen eldepryl:

 • reaktioita (nokkosihottuma, hengitysvaikeudet, ihottuma, ja purkaus)
 • äkillinen ja voimakas päänsärky
 • confusio
 • näön hämärtyminen
 • ongelmia puheen tai saldo
 • pahoinvointia
 • oksentelu
 • rintakipu
 • kouristuksia
 • äkillinen tunnottomuus tai heikkous
 • kivulias tai vaikea virtsaaminen
 • nykiminen lihasten liikkeet

Sivuvaikutukset oireet eivät riipu ainoastaan ​​lääke käytät, mutta riippuu myös oman terveyden tilan ja muiden tekijöiden mukaan.

Cognitive (Eldepryl) Vasta-aiheet

Älä ota eldepryl jos olet allerginen eldepryl osia.

Älä ota eldepryl jos olet raskaana, suunnittelet raskautta tai imetät.

Ole varovainen käyttäen eldepryl jos sinulla on munuaissairaus, maksasairaus, sydänsairaus, korkea tai matala verenpaine, epilepsia.

Ole varovainen käyttäen eldepryl jos otat yli-the counter lääkkeitä käytät, kuten vitamiineja, kivennäisaineita ja kasviperäisiä tuotteita, karbamatsepiini (Tegretol), laihdutusvalmisteita tai kylmä lääkkeet, jotka sisältävät efedriiniä, pseudoefedriiniä tai fenyyliefriini nafsilliini (Unipen), fenobarbitaali (Luminal, Solfoton), rifampisiinin (Rifadin, Rifater, Rifamate, Rimactane), masennuslääkkeet, kuten amitriptyliini (Elavil), amoksapiini (Ascendin), bupropioni (Wellbutrin, Zyban), sitalopraami (Celexa), klomipramiini (Anafranil), desipramiinilla (Norpramin), doksepiini (Sinequan), duloksetiinia (Cymbalta), Escitalopram (Lexapro), fluoksetiini (Prozac), fluvoksamiini (Luvox), imipramiinia (Tofranil), nortriptyliini (Pamelor), paroksetiini (Paxil), protriptyliini (Vivactil), sertraliini (Zoloft), venlafaksiini (Effexor) tai trimipramiini (Surmontil).

Kun käytät eldepryl, te ette saa syödä elintarvikkeita, jotka ovat runsaasti tyraminesuch kuten ilmakuivattua lihaa, ikääntynyt tai käynyttä lihaa, makkaraa tai salamia (myös Cacciatore ja mortadella), silliä, ja kaikki pilaantunut tai säilytetty väärin naudanliha, siipikarja, kala, tai maksan; olutta hanasta, olutta, jota ei ole pastöroitu; kypsytetyt juustot, kuten sininen, boursault, tiili, brie, camembert, cheddar, Emmenthaler, Gruyèren parmesan, Romano, Roquefort, Stilton, ja Sveitsin; hapankaalia, soijapavut, soijakastike, tofu, miso keittoa, tofua, härkäpapuja; hiivauutteet (kuten Marmitea).

Älä ota eldepryl jos käytät over-the-counter täydentää tai yskä ja kylmä lääkkeet, jotka sisältävät tyramiini.

Se voi olla vaarallista lopettaa Cognitivein ottaen yhtäkkiä.

Cognitive (Eldepryl) Usein kysyttyä

Q: Mikä on eldepryl?

: eldepryl on lääkitys, joka estää jakautuminen kemikaalin aivoihin.

K: Mitä eldepryl käytetään?

: eldepryl käytetään Parkinsonin taudin hoitoon.

K: Miten eldepryl toimii?

: eldepryl estää jakautuminen kemikaalin aivojen dopamiini-niminen aine, mikä ehkäisee Parkinsonin tautia.

K: Mitä pitää tehdä, jos annos puuttuu?

: Jos annoksen puuttuu sinun tulee ottaa tabletti mahdollisimman pian. Älä ota kaksinkertaista annosta. Ja jos se on oikea aika ottaa seuraava annos sinun tulee jatkaa säännöllistä aikataulua Generic Eldepyl ottaen.

K: Onko olemassa mitään ruokaa rajoitus samalla eldepryl käyttö?

: Kun käytät eldepryl, te ette saa syödä elintarvikkeita, jotka ovat runsaasti tyramiini kuten ilmakuivattua lihaa, ikääntynyt tai fermentoitu Lihat, makkaraa tai salamia (myös Cacciatore ja mortadella), silliä, ja kaikki vialliset tai väärin varastoituja naudanlihaa, kanaa, kalaa, tai maksan; olutta hanasta, olutta, jota ei ole pastöroitu; kypsytetyt juustot, kuten sininen, boursault, tiili, brie, camembert, cheddar, Emmenthaler, Gruyèren parmesan, Romano, Roquefort, Stilton, ja Sveitsin; hapankaalia, soijapavut, soijakastike, tofu, miso keittoa, tofua, härkäpapuja; hiivauutteet (kuten Marmite).

K: Onko olemassa mitään allergisia reaktioita eldepryl?

: Allergiset reaktiot eldepryl: nokkosihottuma; hengitysvaikeuksia; kasvojen, huulten, kielen tai kurkun.

Ostaa Cognitive

osta Cognitive (Eldepryl) verkossa ilman reseptiä, Osta Cognitive (Eldepryl) verkossa, Osta Cognitive (Eldepryl) ilman reseptiä, Osta Cognitive (Eldepryl) halvalla, Osta Cognitive (Eldepryl) ilman reseptiä, Osta Cognitive (Eldepryl) Kanadasta, Osta Cognitive (Eldepryl) Kanada, Ostaa Cognitive (Eldepryl) verkossa, Ostaa Cognitive (Eldepryl) online ole reseptiä, Ostaa Cognitive (Eldepryl) ilman reseptiä, Cognitive (Eldepryl) suullinen pilleri

top