Ostaa Clinax

Ostaa Clinax ilman reseptiä

Clinax (Minocin) Kuvaus

Clinax käytetään hoitoon tiettyjä infektioita. Sitä voidaan myös käyttää yhdessä muiden lääkkeiden hoitoon vaikea akne, tai muita ehtoja.

Clinax on tetrasykliini antibiootti. Se toimii hidastamalla bakteerien kasvun ja mahdollistaa kehon immuunijärjestelmä tappaa ne.

Clinax tunnetaan myös Minosykliini.

yleisnimellä Clinax on Minosykliini.

tuotenimi Clinax on Clinax.

Clinax (Minocin) Annostus

Clinax on saatavilla:

 • 100mg normaaliannostuksen

Jotkut merkit Clinax voidaan ottaa ruoan kanssa. Toiset tulee ottaa tyhjään vatsaan. Eräitä Clinax tulee niellä kokonaisina.

Ota Clinax suun kanssa tai ilman ruokaa.

Ota Clinax kanssa täysi lasillinen vettä (8 oz / 240 ml). Älä asetu makuulle 30 minuuttiin lääkkeen ottamisen jälkeen Clinax.

Jos käytät lisäksi vismuttisuolat (vismuttisubsalisylaatti), kalsium suolat (kalsiumkarbonaatti), kolestipoli, rautasuoloihin (rauta sulfaatti), magnesium, virtsan alkalinizers ( päivittäin antasidit), sukralfaatti, vitamiineja / kivennäisaineita, kinapriili, didanosiinin tai sinkin suolat (sinkki sulfaatti), älä ota niitä sisällä 2-3 tuntia ennen tai jälkeen ottaen Clinax.

Voit selvittää infektio kokonaan ottaa Clinax koko hoidon ajan. Ottaa sitä, vaikka tuntisit olosi paremmaksi muutaman päivän kuluessa.Clinax toimii parhaiten, jos se on otettava samaan aikaan joka päivä.

Jos haluat saavuttaa tehokkaimmat tulokset eivät lopeta Clinax äkillisesti.

Clinax (Minocin) puuttuu annoksen

Älä ota kaksinkertaista annosta. Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat puuttuvien. Jos se on aika ottaa seuraava annos, jatketaanko hoitoa alkuperäisen suunnitelman mukaisesti.

Clinax (Minocin) Yliannostus

Jos yliannostus Clinax ja et tuntuu hyvältä kannattaa käydä lääkärin tai terveyden hoidon tarjoajalle välittömästi.

Clinax (Minocin) Varastointi

Säilytä huoneenlämmössä välillä 20 ja 25 astetta C (68 ja 77 astetta F) pois kosteutta, valoa ja lämpöä. Hävitä käyttämättä jäänyt lääke voimassaoloajan jälkeen. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Clinax (Minocin) Sivuvaikutukset

Clinax on sen sivuvaikutuksia. Yleisimpiä ovat:

 • oksentelu
 • väsymys
 • lihaskrampit
 • ripuli
 • unettomuus
 • pahoinvointia
 • ruokahaluttomuus

Harvinaisempia mutta vakavampia haittavaikutuksia aikana ottaen Clinax:

 • allergia reaktiot (nokkosihottuma, hengitysvaikeudet, ihottuma, ja purkaus)
 • takavarikko
 • ongelmia maksan
 • pohjukaissuolihaavatapauksia
 • virtsaamisvaikeudet
 • rakon ylivuoto ahtauma
 • tervainen, verinen, tai mustat ulosteet
 • mahahaavan
 • ruoansulatuskanavan verenvuoto
 • anorexiadepression

Sivuvaikutukset oireet eivät riipu ainoastaan ​​lääke käytät, mutta riippuu myös oman terveyden tilan ja muiden tekijöiden mukaan.

Clinax (Minocin) Vasta-aiheet

Älä käytä Clinax jos olet allerginen Clinax osia.

Ole varovainen Clinax jos olet raskaana, suunnittelet raskautta tai imetät.

Älä käytä Clinax jos käytät acitretin, alumiini- suola (alumiinikarbonaatti), isotretinoiiniannostelun metoksifluraani tai penisilliini.

Ole varovainen Clinax jos käytät reseptiä tai nonprescription lääketieteen, rohdosvalmiste tai ravintolisä.

Ole varovainen Clinax jos olet allerginen lääkkeitä, elintarvikkeita tai muita aineita.

Ole varovainen Clinax jos sinulla on munuaissairaus, autoimmuunisairaus ( lupus).

Ole varovainen Clinax jos käytät alumiinisuoloista (esim alumiinikarbonaatti) tai simetidiini koska ne heikentävät Clinax n tehokkuutta; acitretin, antikoagulantit (esim varfariini), digoksiini, torajyväalkaloideja (esim ergotamiini), insuliini, isotretinoiinia, metotreksaatti, metoksifluraani tai teofylliinien koska riski niiden sivuvaikutuksia voidaan korottaa Clinax; elää suullinen lavantautirokotteeseen, ehkäisypillerit (ehkäisypillereitä), tai jokin penisilliini koska niiden tehokkuutta voidaan vähentää Clinax.

Se voi olla vaarallista lopettaa Clinax ottaen äkillisesti.

Clinax (Minocin) Usein kysyttyä

K: Mitä Clinax tarkoittaa?

: Clinax käytetään hoitoon tiettyjä infektioita. Sitä voidaan myös käyttää yhdessä muiden lääkkeiden hoitoon vaikea akne, tai muihin tiloihin.

K: Mitä ovat brändi ja geneeristen nimien Clinax?

: yleisnimellä Clinax on Minosykliini. Tuotenimi Clinax on Clinax.

K: Millä tavalla Clinax toimii?

: Clinax on tetrasykliini antibiootti. Se toimii hidastamalla bakteerien kasvun ja mahdollistaa kehon immuunijärjestelmä tappaa heidät.

Ostaa Clinax

osta Clinax (Minocin) verkossa ilman reseptiä, Osta Clinax (Minocin) verkossa, Osta Clinax (Minocin) ilman reseptiä, Osta Clinax (Minocin) halvalla, Osta Clinax (Minocin) ilman reseptiä, Osta Clinax (Minocin) Kanadasta, Osta Clinax (Minocin) Kanada, Ostaa Clinax (Minocin) verkossa, Ostaa Clinax (Minocin) online ole reseptiä, Ostaa Clinax (Minocin) ilman reseptiä, Clinax (Minocin) suullinen pilleri

top