Ostaa Calcijex

Ostaa Calcijex ilman reseptiä

Calcijex (Rocaltrol) Kuvaus

Calcijex on synteettinen D-vitamiinin analogi, joka on aktiivinen sääntelyn kalsiumin imeytymistä ruoansulatuskanavasta ja sen hyödyntämiseen elimistössä.

Kaksi tiedossa sivustot toiminnan Calcijex ovat suolistossa ja luu. Calcijex reseptoria sitova proteiini näyttää olevan olemassa limakalvon ihmisen suolistossa. Muita todisteita siitä, että Calcijex voi toimia myös munuaisten ja lisäkilpirauhasten. Calcijex on aktiivisin tunnettu muoto D3-vitamiinia stimuloivat suoliston kalsiumin kuljetusta. Akuutisti ureeminen rotilla Calcijex on osoitettu stimuloivan suoliston kalsiumin imeytymistä. Munuaiset uremiassa riittävällä syntetisoimaan Calcijex, aktiivinen hormoni muodostettu esiaste vitamiinia Resultant hypokalsemia ja sekundaarinen hyperparatyreoosi ovat merkittävä syy metabolinen luuston sairaus munuaisten vajaatoiminta. Kuitenkin muut luu-myrkyllisiä aineita, jotka kasaantuvat uremian (esim, alumiini) voi myös osallistua. Hyödyllinen vaikutus Calcijex munuaisten osteodystrofian näyttää johtuvan korjauksen hypokalsemia ja sekundaarinen hyperparatyreoosi. On epävarmaa, Calcijex tuottaa muita itsenäisiä hyödyllisiä vaikutuksia.

Calcijex tunnetaan myös Kalsitrioli.

Calcijex hoitoa ei liittynyt kiihtynyttä munuaistoiminnan heikkeneminen. O röntgenkuvissa nähtävien extraskeletal kalkkeutumista on löydetty predialysis potilailla hoidon jälkeen. Kesto farmakologisen aktiivisuuden kerta-annos Kalsitriolin on noin 3-5 päivää.

yleisnimellä Calcijex on Kalsitrioli.

tuotenimi Calcijex on Calcijex.

Calcijex (Rocaltrol) Annostus

Calcijex on saatavilla:

 • 0.25mcg normaaliannostuksen

Calcijex on saatavana kapseleina (0,25 mcg) ja nestemäisessä muodossa.

Kapselit tulee niellä kokonaisina. Älä murskaa tai pureskele niitä.

Jos sinulle on määrätty nestemäisessä muodossa, käytä ohjeiden mukaan. Seuraa annostelu ohjeita tarkasti.

Älä ota tätä lääkitystä mineraaliöljyä tai magnesiumia sisältäviä antasideja, jotka saattavat vähentää sen vaikutuksia.

Foods runsaasti D-vitamiinia sisältävät: täydennettyjä maitotuotteet, munat, sardiini, kalanmaksaöljyä, broilerinmaksoja ja makean veden kala.

D-vitamiini on myös saatu määräajoin altistuminen auringon.

On tärkeää säilyttää tasapainoinen ruokavalio ottaen tätä lääkitystä.

Kalsiumlisien voidaan suositella lisäksi tätä lääkitystä.

Jos haluat saavuttaa tehokkaimmat tulokset eivät lopeta Calcijex äkillisesti.

Calcijex (Rocaltrol) puuttuu annoksen

Älä ota kaksinkertaista annosta. Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat puuttuvien. Jos se on aika ottaa seuraava annos, jatketaanko hoitoa alkuperäisen suunnitelman mukaisesti.

Calcijex (Rocaltrol) Yliannostus

Jos yliannostus Calcijex ja et tuntuu hyvältä kannattaa käydä lääkärin tai terveyden hoidon tarjoajalle välittömästi.

Calcijex (Rocaltrol) Varastointi

Säilytä huoneenlämmössä välillä 15 ja 30 astetta C (59 ja 86 astetta F) pois kosteutta, valoa ja lämpöä. Säilytettävä tiiviisti suljettuna. Hävitä käyttämättä jäänyt lääke voimassaoloajan jälkeen. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Calcijex (Rocaltrol) Sivuvaikutukset

Calcijex on sen sivuvaikutuksia. Yleisimpiä ovat:

 • pahoinvointia
 • oksentelu
 • ruokahaluttomuus
 • ummetus
 • ripuli
 • vatsakipu
 • jano
 • heikkous
 • päänsärky
 • luukivut
 • kuiva suu
 • lisääntynyt virtsaaminen

Harvinaisempia mutta vakavampia haittavaikutuksia aikana ottaen Calcijex: reaktioita (nokkosihottuma, hengitysvaikeudet, ihottuma, ja purkaus).

Sivuvaikutukset oireet eivät riipu ainoastaan ​​lääke käytät, mutta riippuu myös oman terveyden tilan ja muiden tekijöiden mukaan.

Calcijex (Rocaltrol) Vasta-aiheet

Älä ota Calcijex jos olet allerginen Calcijex osia.

Älä ota Calcijex jos olet raskaana, suunnittelet raskautta tai imetät. Ei tiedetä, onko tämä lääkitys äidinmaitoon.

Älä ota tätä lääkitystä mineraaliöljyä tai magnesiumia sisältäviä antasideja, jotka saattavat vähentää sen vaikutuksia.

Ole varovainen Calcijex jos on sydänsairaus, munuaissairaus tai munuaiskiviä, sepelvaltimotauti (valtimoiden kovettuminen).

Foods runsaasti D-vitamiinia sisältävät: täydennettyjä maitotuotteet, munat, sardiini, kalanmaksaöljy, kanan maksa ja raikas ja veden kaloja. D-vitamiini on myös saatu määräajoin altistuminen auringon.

On tärkeää säilyttää tasapainoinen ruokavalio ottaen tätä lääkitystä.

Kalsiumlisien voidaan suositella lisäksi lääkitys.

Se voi olla vaarallista lopettaa Calcijex ottaen äkillisesti.

Calcijex (Rocaltrol) Usein kysyttyä

Q: Mikä on Calcijex?

: Calcijex on muoto D-vitamiinia, rasvaliukoinen vitamiini varastoituu elimistöön. D-vitamiini on välttämätön normaalille luuston kehitykseen. Tämä lääkitystä käytetään ravintolisä auttaa ehkäisemään ja hoitamaan riisitautia (D-vitamiinin puutos). Sitä käytetään myös ennaltaehkäistä ja hoitaa lihaskramppeja ja tietyntyyppisten kalsiumin ja fosfaatin häiriöt (kuten kroonista dialyysihoitoa), ja säännellä lisäkilpirauhashormonille.

K: Miten Calcijex työtä?

: Calcijex on synteettinen D-vitamiinin analogi, joka on aktiivinen sääntelyn kalsiumin imeytymistä ruoansulatuskanavasta ja sen käyttöaste elin. Kaksi tunnettua sivustot toiminnan Calcijex ovat suolistossa ja luu. Calcijex reseptoria sitova proteiini näyttää olevan olemassa limakalvon ihmisen suolistossa. Muita todisteita siitä, että Calcijex voi toimia myös munuaisten ja lisäkilpirauhasten. Calcijex on aktiivisin tunnettu muoto D3-vitamiinia stimuloivat suoliston kalsiumin kuljetusta. Akuutisti ureeminen rotilla Calcijex on osoitettu stimuloivan suoliston kalsiumin imeytymistä. Munuaiset uremiassa riittävällä syntetisoimaan Calcijex, aktiivinen hormoni muodostettu esiaste vitamiinia Resultant hypokalsemia ja sekundaarinen hyperparatyreoosi ovat merkittävä syy metabolinen luuston sairaus munuaisten vajaatoiminta. Kuitenkin muut luu-myrkyllisiä aineita, jotka kasaantuvat uremian (esim, alumiini) voi myös osallistua. Hyödyllinen vaikutus Calcijex munuaisten osteodystrofian näyttää johtuvan korjauksen hypokalsemia ja sekundaarinen hyperparatyreoosi. On epävarmaa, Calcijex tuottaa muita itsenäisiä hyödyllisiä vaikutuksia. Calcijex hoitoa ei liittynyt nopeutunut munuaistoiminnan heikkeneminen. O röntgenkuvissa nähtävien extraskeletal kalkkeutumista on löydetty predialysis potilailla hoidon jälkeen. Kesto farmakologisen aktiivisuuden kerta-annos kalsitriolin on noin 3-5 päivää.

K: Mitä ovat yleisiä ja tuotenimiä Calcijex?

: yleisnimellä Calcijex on Kalsitrioli. Tuotenimi Calcijex on Calcijex.

K: Mitä pitää tehdä, jos yliannostus?

Älä ota Calcijex suuria määriä. Kun kyseessä on Calcijex yliannostus, sinun täytyy käydä lääkärin tai terveydenhuollon tarjoaja heti.

Ostaa Calcijex

osta Calcijex (Rocaltrol) verkossa ilman reseptiä, Osta Calcijex (Rocaltrol) verkossa, Osta Calcijex (Rocaltrol) ilman reseptiä, Osta Calcijex (Rocaltrol) halvalla, Osta Calcijex (Rocaltrol) ilman reseptiä, Osta Calcijex (Rocaltrol) Kanadasta, Osta Calcijex (Rocaltrol) Kanada, Ostaa Calcijex (Rocaltrol) verkossa, Ostaa Calcijex (Rocaltrol) online ole reseptiä, Ostaa Calcijex (Rocaltrol) ilman reseptiä, Calcijex (Rocaltrol) suullinen pilleri

top