Ostaa Benaderma

Ostaa Benaderma ilman reseptiä

Benaderma (Benadryl) Kuvaus

Benaderma on antihistamiini lääke, jota tärkeimmät aineet ovat parasetamoli, difenhydramiinin ja fenylefriini.

Parasetamoli on kipulääkettä ja kuumetta vähennysventtiilillä.

Diphenhydramine on antihistamiini, joka vähentää luonnollisen kemiallisen histamiinin kehossa. Histamiini voi tuottaa oireita aivastelua, kutinaa, vetiset silmät ja nuha.

Fenyyliefriiniä avaavana että kutistuu verisuonet nenän kautta kulkee. Laajentuneet verisuonet voivat aiheuttaa nenän tukkoisuus (nenän tukkoisuus).

yhdistelmä parasetamolia, difenhydramiinin ja fenylefriini hoidetaan päänsärky, kuume, särky, vuotava tai tukkoinen nenä, aivastelu, kutina, vetiset silmät ja sivuonteloiden tukkoisuus aiheuttamat allergiat, flunssan, tai flunssa.

Benaderma ia kutsutaan myös Diphenhydramine, Dimedrol, Genahist, Sominex, Unisom.

yleisnimellä Benaderma Difenhydramiini.

Benaderma (Benadryl) Annostus

Benaderma on saatavilla:

  • 25mg normaaliannostuksen

Ota Benaderma suun kanssa tai ilman ruokaa. Jos vatsavaivoja ilmenee, ota ruuan kanssa vähentää vatsan ärsytystä.Kun se ruoan kanssa ei voi vähentää riskiä maha-suolikanavan ongelmia (esim verenvuoto, haavaumat), joita saattaa ilmetä ottaen Benaderma.

Ota Benaderma kanssa täysi lasillinen vettä (8 oz / 240 ml) . Älä asetu makuulle 30 minuuttiin lääkkeen ottamisen jälkeen Benaderma.

Käytä Benaderma täsmälleen kuten suunnattu paketti mukana, ellei toisin lääkäri. Jos otat Benaderma ilman reseptiä, noudata varoituksia ja varotoimia etiketissä.

Benaderma (Benadryl) puuttuu annoksen

Älä ota kaksinkertaista annosta. Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat puuttuvien. Jos se on aika ottaa seuraava annos, jatketaanko hoitoa alkuperäisen suunnitelman mukaisesti.

Benaderma (Benadryl) Yliannostus

Jos yliannostuksen Benaderma ja et tuntuu hyvältä kannattaa käydä lääkärin tai terveyden hoidon tarjoajalle välittömästi.

Benaderma (Benadryl) Varastointi

Säilytä huoneenlämmössä välillä 15 ja 25 astetta C (59 ja 77 astetta F) pois kosteutta ja lämpöä. Heitä pois voimassaoloajan jälkeen. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Benaderma (Benadryl) Sivuvaikutukset

Benaderma on sen sivuvaikutuksia. Yleisimpiä ovat:

  • uneliaisuus, väsymys tai huimaus
  • päänsärky
  • kuiva suu
  • virtsaamisvaikeudet tai laajentuneen eturauhasen

Harvinaisempia mutta vakavampia haittavaikutuksia aikana ottaen Benaderma: allerginen reaktio (hengitysvaikeudet, sulkeminen kurkun, huulten, kielen tai kasvojen tai nokkosihottumaa).

Sivuvaikutukset oireet eivät riipu ainoastaan ​​lääke käytät, mutta riippuu myös oman terveyden tilan ja muiden tekijöiden mukaan.

Benaderma (Benadryl) Vasta-aiheet

Älä ota Benaderma jos olet allerginen Benaderma osia.

Ei tiedetä, onko parasetamoli, difenhydramiinia ja fenylefriini vahingoittaa sikiötä. Älä käytä Benaderma ilman lääkärin neuvoa, jos olet raskaana tai imetät.

Älä käytä Benaderma jos olet käyttänyt MAO-estäjän kuten furatsolidoni (Furoxone), isokarboksatsidi (Marplan) feneltsiinin (Nardil ), rasagiliinia (Azilect), selegiliini (eldepryl, Emsam, Zelapar), tai tranyylisypromiini (Parnate) viimeisten 14 päivän aikana. Vaarallinen huume vuorovaikutus voisi tapahtua, mikä johtaa vakavia sivuvaikutuksia.

Se voi olla vaarallista ottaa Benaderma, jos sinulla on: maksasairaus, maksakirroosi, tai historia alkoholismin; tukos ruoansulatuskanavan (mahalaukussa tai suolistossa); diabetes; munuaissairaus;epilepsia tai muut takavarikkoa häiriö; yskä ja lima, tai yskä johtuu tupakoinnista, emfyseema tai krooninen keuhkoputkentulehdus; laajentuneen eturauhasen tai virtsaaminen ongelmia; matala verenpaine; feokromosytooma (lisämunuaisen kasvain); tai jos käytät kaliumia (Cytra, Epiklor, K-Lyte, K-fosfat, Kaon, Klor-Con, Polycitra, Urocit-K).

Älä käytä Benaderma jos sinulla on vaikea ummetus, tukos vatsassa tai suolistossa, tai jos et pysty virtsaamaan; jos sinulla on hoitamaton tai kontrolloimaton kuten glaukooma, astma tai keuhkoahtaumatauti, korkea verenpaine, sydänsairaus, sepelvaltimotauti tai kilpirauhasen liikatoimintaa.

Älä ota Benaderma ilman lääkärin neuvoja, jos sinulla on joskus ollut alkoholin aiheuttama maksasairaus (maksakirroosi) tai jos juot enemmän kuin 3 alkoholijuomien päivässä. Et ehkä pysty ottamaan lääkettä, joka sisältää parasetamolia.

Älä juo alkoholia. Se saattaa lisätä maksavaurion riskiä ottaen parasetamoli ja voi lisätä tiettyjä haittavaikutuksia Difenhydramiinin.

Se voi olla vaarallista lopettaa Benaderma ottaen äkillisesti.

Benaderma (Benadryl) Usein kysyttyä

Q: Mikä on Benaderma?

: Benaderma kuuluu lääkkeitä kutsutaan antihistamiinit. Benaderma käytetään lievittää allergian oireita, heinänuha tai muu ylähengitysteiden allergiat (ihottuma, aivastelu, nenän vuotaminen, kutina, nenän ja kurkun) ja oireet johtuvat flunssan (nuha, aivastelu).

Q: Mikä on yleisnimi Benaderma?

: yleisnimellä BenadermaDiphenhydramine.

K: Mitä pitää tehdä, jos annos puuttuu?

: Älä ota kaksinkertaista annosta. Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat puuttuvien. Jos se on aika ottaa seuraava annos, jatketaanko hoitoa alkuperäisen suunnitelman mukaisesti.

Ostaa Benaderma

osta Benaderma (Benadryl) verkossa ilman reseptiä, Osta Benaderma (Benadryl) verkossa, Osta Benaderma (Benadryl) ilman reseptiä, Osta Benaderma (Benadryl) halvalla, Osta Benaderma (Benadryl) ilman reseptiä, Osta Benaderma (Benadryl) Kanadasta, Osta Benaderma (Benadryl) Kanada, Ostaa Benaderma (Benadryl) verkossa, Ostaa Benaderma (Benadryl) online ole reseptiä, Ostaa Benaderma (Benadryl) ilman reseptiä, Benaderma (Benadryl) suullinen pilleri

top