Ostaa Azathioprinum

Ostaa Azathioprinum ilman reseptiä

Azathioprinum (Imuran) Kuvaus

Azathioprinum on täydellinen lääke, joka auttaa taistelemaan vaikea nivelreuma. Sitä käytetään myös estämään hylkäämisen munuaissiirtojen. Sen tavoitteena on estää hylkääminen munuaissiirtojen.

Azathioprinum säädöksiä heikentämällä elimistön immuunijärjestelmä niin se ei hyökkää siirrettyä elintä tai nivelissä. Se on immunosuppressiivinen.

Azathioprinum tunnetaan myös atsatiopriini, Azasan, Azap.

yleisnimellä Azathioprinum on Azathioprine.

tuotenimi Azathioprinum on Azathioprinum.

Azathioprinum (Imuran) Annostus

Azathioprinum on saatavilla:

 • 50mg normaaliannostuksen

Ota Azathioprinum tabletit suun kautta aterian jälkeen.

Älä murskaa tai pureskele sitä.

Ota Azathioprinum kerran tai kahdesti päivässä samaan aikaan.

Älä lopeta Azathioprinum äkillisesti.

Azathioprinum (Imuran) puuttuu annoksen

Älä ota kaksinkertaista annosta. Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat puuttuvien. Jos se on aika ottaa seuraava annos, jatketaanko hoitoa alkuperäisen suunnitelman mukaisesti.

Azathioprinum (Imuran) Yliannostus

Jos yliannostus Azathioprinum ja et tuntuu hyvältä kannattaa käydä lääkärin tai terveyden hoidon tarjoajalle välittömästi. Oireita Azathioprinum Yliannostuksen: oksentelu, ripuli, kurkkukipu, kuume, infektion merkkejä, dyspepsia, vilunväristykset.

Azathioprinum (Imuran) Varastointi

Säilytä huoneenlämmössä välillä 15 ja 25 astetta C (59 ja 77 astetta F) pois kosteutta, valoa ja lämpöä. Hävitä käyttämättä jäänyt lääke voimassaoloajan jälkeen. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Azathioprinum (Imuran) Sivuvaikutukset

Azathioprinum on sen sivuvaikutuksia. Yleisimpiä ovat:

 • oksentelu
 • ripuli
 • lihassäryt
 • dyspepsia

Harvinaisempia mutta vakavampia haittavaikutuksia aikana ottaen Azathioprinum:

 • reaktioita (nokkosihottuma, hengitysvaikeudet, ihottuma, ja purkaus)
 • yskä
 • voimattomuus
 • ruokahaluttomuus
 • kipu oikeassa yläkulmassa osa vatsa
 • flunssan
 • näön hämärtyminen
 • vatsakipu
 • suun haavaumat

Sivuvaikutukset oireet eivät riipu ainoastaan ​​lääke käytät, mutta riippuu myös oman terveyden tilan ja muut tekijät

Azathioprinum (Imuran) Vasta-aiheet

Älä käytä Azathioprinum jos olet allerginen Azathioprinum osia.

Älä käytä Azathioprinum kun olet raskaana tai on nurseling.

Varo tätä lääkettä, jos käytät angiotensiinikonvertaasientsyymin (ACE) estäjät, kuten benazepril (Lotensin), kaptopriili (Capoten), enalapriili (Lexxel, Vasotec), fosinopriili (Monopril), lisinopriili ( Prinivil Zestriliä), moeksipriili (Univasc), perindopriiliä (Aceon), kinapriili (Accupril), ramipriili (Altace), ja trandolapriili (Mavik, Tarka); antikoagulantit ("verenohennuslääkkeitä"), kuten varfariini (Coumadin); malarialääkkeitä kuten klorokiini (Aralen), hydroxychloroquine (Plaquenil), meflokiini (Lariam), primakiini, proguaniili (Malarone), pyrimetamiini (Daraprim), ja kiniini; syövän kemoterapia lääkkeitä; trimetopriimisulfametoksatsolia (Bactrim, Septra, Sulfatrim); kultayhdisteitä kuten auranofiini (Ridaura) ja aurotioglukoosi (Aurolate, Solganal); metotreksaatti (Rheumatrex); penisillamiiniin (Cuprimine, DEPEN); sirolimus (Rapamune); ja takrolimuusi (Prograf); allopurinoli (Zyloprim); siklosporiini (Neoral, Sandimmune).

Pidä tämä lääke poissa lasten ulottuvilta äläkä anna sitä muille ihmisille.

Se voi olla vaarallista käyttää Azathioprinum jos sinulla on tai on historia munuaisen, maksan, haiman sairaus, infektio.

Yritä olla varovainen Azathioprinum käyttö tapauksessa kirurginen.

Se voi olla vaarallista lopettaa Azathioprinum ottaen äkillisesti.

Azathioprinum (Imuran) Usein kysyttyä

Q: Mikä on tärkeää Azathioprinum tieto minun pitäisi tietää?

: Azathioprinum on tehokas lääkitys, joka auttaa taistelemaan vaikea nivelreuma. Varo tätä lääkettä, jos käytät angiotensiinikonvertaasientsyymin (ACE) estäjät, kuten benazepril (Lotensin), kaptopriili (Capoten), enalapriili (Lexxel, Vasotec), fosinopriili (Monopril), lisinopriili (Prinivil Zestriliä), moeksipriili ( Univasc), perindopriiliä (Aceon), kinapriili (Accupril), ramipriili (Altace), ja trandolapriili (Mavik, Tarka); antikoagulantit ("verenohennuslääkkeitä"), kuten varfariini (Coumadin); malarialääkkeitä kuten klorokiini (Aralen), hydroxychloroquine (Plaquenil), meflokiini (Lariam), primakiini, proguaniili (Malarone), pyrimetamiini (Daraprim), ja kiniini; syövän kemoterapia lääkkeitä; trimetopriimisulfametoksatsolia (Bactrim, Septra, Sulfatrim); kultayhdisteitä kuten auranofiini (Ridaura) ja aurotioglukoosi (Aurolate, Solganal); metotreksaatti (Rheumatrex); penisillamiiniin (Cuprimine, DEPEN); sirolimus (Rapamune); ja takrolimuusi (Prograf); allopurinoli (Zyloprim); siklosporiini (Neoral, Sandimmune). Ole varovainen Azathioprinum jos aiot olla leikkaus. Älä käytä Azathioprinum kun olet raskaana tai on nurseling. Se voi olla vaarallista käyttää Azathioprinum jos sinulla on tai on ollut munuaisen, maksan, haiman sairaus, infektio.

K: Mitä ovat Azathioprinum sivuvaikutuksia?

: Azathioprinum on sen yleisiä haittavaikutuksia kuten oksentelua, ripulia, lihassärkyä, dyspepsia. Mutta hylkäämisen tapauksessa Azathioprinum ainesosia voit kokea enemmän vakavia haittavaikutuksia: yskä, energian puute, vähentynyt ruokahalu, kipu oikeassa yläkulmassa osa vatsa, flunssan, näön hämärtyminen, vatsakipu, suun haavaumat, oireet allergia (vaikeuksia hengitys, turvotus, ihottuma tai nokkosihottuma), keltaisuus.

K: Mitä ovat yleisiä ja tuotenimiä Azathioprinum?

: tuotenimi Azathioprinum on Azathioprinum. Yleisnimellä Azathioprinum on Azathioprine.

Ostaa Azathioprinum

osta Azathioprinum (Imuran) verkossa ilman reseptiä, Osta Azathioprinum (Imuran) verkossa, Osta Azathioprinum (Imuran) ilman reseptiä, Osta Azathioprinum (Imuran) halvalla, Osta Azathioprinum (Imuran) ilman reseptiä, Osta Azathioprinum (Imuran) Kanadasta, Osta Azathioprinum (Imuran) Kanada, Ostaa Azathioprinum (Imuran) verkossa, Ostaa Azathioprinum (Imuran) online ole reseptiä, Ostaa Azathioprinum (Imuran) ilman reseptiä, Azathioprinum (Imuran) suullinen pilleri

top