Ostaa Asisone

Ostaa Asisone ilman reseptiä

Asisone (Betnovate) Kuvaus

Asisone kuuluu lääkeryhmään kortikosteroideja.

Asisone on aktiivinen ajankohtainen kortikosteroidia joka tuottaa nopeaa toimintaa niissä tulehdusihosairauksia jotka ovat yleensä reagoivat ajankohtainen kortikosteroidia hoito, ja on usein tehokas vähemmän reagoiva olosuhteissa, kuten psoriasis.

Asisone valmisteita tarkoitettu hoitoon ekseema lapsilla ja aikuisilla, mukaan lukien atooppinen ja diskoidi ekseemat, Kyhmykutina, psoriaasi (ilman laajaa plakkia psoriaasi); neurodermatoses, kuten punajäkälä, punajäkälä; seborrhoeic ihottumaa; kosketusherkkyyssairaus reaktiot; punahukan ja niitä voidaan käyttää lisänä systeeminen steroidi hoito yleistynyt erytrodermia.

yleisnimellä Asisone on Betamethasone.

Asisone (Betnovate) Annostus

Asisone on saatavilla:

 • normaaliannostuksen

Noudata ohjeita käyttää tätä lääkettä, jos lääkäri. Käytä Asisone täsmälleen ohjeiden mukaan.

Asisone käytetään yleensä 2 tai 3 kertaa päivässä. Tämä voidaan alentaa iho alkaa saada paremmin.

Tämä voide on tarkoitettu käytettäväksi iholle vain.

Riittävä lääkitys olisi sovellettava peittää teennäinen ohuella elokuva. Asisone varovasti ja perusteellisesti hierotaan teennäinen.

Älä käytä enempää kuin summa määrätty sinulle. Älä käytä suuria kehon alueille pitkään (kuten joka päivä useita viikkoja tai kuukausia) - ellei lääkärisi kehota sinua tekemään niin.

Asisone (Betnovate) puuttuu annoksen

Do ei ota kaksinkertaista annosta. Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat puuttuvien. Jos se on aika ottaa seuraava annos, jatketaanko hoitoa alkuperäisen suunnitelman mukaisesti.

Asisone (Betnovate) Yliannostus

Jos yliannostus Asisone ja et tuntuu hyvältä kannattaa käydä lääkärin tai terveyden hoidon tarjoajalle välittömästi.

Asisone (Betnovate) Varastointi

Säilytä huoneenlämmössä välillä 20 ja 25 astetta C (68 ja 77 astetta F) pois kosteutta, valoa ja lämpöä. Heitä pois voimassaoloajan jälkeen. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Asisone (Betnovate) Sivuvaikutukset

Asisone on sen sivuvaikutuksia. Yleisimpiä ovat:

 • kirvely, kutina tai ihoärsytys
 • kuiva iho
 • lisääntynyt punoitus tai ihon hilseilyä

Harvinaisempia mutta vakavampia haittavaikutuksia aikana ottaen Asisone:

 • reaktioita (ihottuma, nokkosihottuma, kutina, hengitysvaikeudet, puristava tunne rinnassa, turvotus suun , kasvojen, huulten tai kielen, liiallinen kutina, huimaus)
 • tumman punaiset läiskät iholla
 • infektio
 • puute paranemista ihon kunnon
 • kivulias, punainen, missä täytetty rakkuloita karvatupet
 • vaikea polttaa ja jatkoivat ihon kutinaa
 • ihon oheneminen, helposti mustelmia, auringon polttama todennäköisemmin erityisesti kasvojen

Sivuvaikutukset oireet eivät riipu ainoastaan ​​lääke käytät, mutta riippuu myös oman terveyden tilan ja muiden tekijöiden mukaan.

Asisone (Betnovate) Vasta-aiheet

Älä ota Asisone jos olet allerginen Asisone osia.

Ei tiedetä, onko Asisone vahingoittaa sikiötä. Älä käytä tätä lääkettä ilman lääkärin neuvoa, jos olet raskaana tai imetät.

Asisone ei pitäisi ottaa kuka tahansa, joka: on vesirokko; sieni-, hiiva-, tai viruksen ihovaurioita; herpes simplex; tuberkuloosi ihon; tai vaccinian.

Älä käytä enemmän Asisone kuin summa määrätty sinulle. Älä käytä suuria kehon alueille pitkään (kuten joka päivä useita viikkoja tai kuukausia) - ellei lääkärisi kehota sinua tekemään niin.

Älä lopeta Asisone äkillisesti.

Asisone (Betnovate) Usein kysyttyä

Q: Mikä on Asisone käytetään?

: Asisone on aktiivinen ajankohtainen kortikosteroidia joka tuottaa nopeaa toimintaa niissä tulehdusihosairauksia jotka ovat yleensä reagoivat ajankohtainen kortikosteroidihoito, ja on usein tehokas vähemmän reagoiva olosuhteet, kuten psoriasis.

K: Miten minun pitäisi säilyttää Asisone?

: Säilytä huoneenlämmössä välillä 20 ja 25 astetta C (68 ja 77 astetta F) pois kosteutta, valoa ja lämpöä. Heitä pois voimassaoloajan jälkeen. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

K: Mitä pitää tehdä, jos annos puuttuu?

: Älä ota kaksinkertaista annosta. Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat puuttuvien. Jos se on aika ottaa seuraava annos, jatketaanko hoitoa alkuperäisen suunnitelman mukaisesti.

Ostaa Asisone

osta Asisone (Betnovate) verkossa ilman reseptiä, Osta Asisone (Betnovate) verkossa, Osta Asisone (Betnovate) ilman reseptiä, Osta Asisone (Betnovate) halvalla, Osta Asisone (Betnovate) ilman reseptiä, Osta Asisone (Betnovate) Kanadasta, Osta Asisone (Betnovate) Kanada, Ostaa Asisone (Betnovate) verkossa, Ostaa Asisone (Betnovate) online ole reseptiä, Ostaa Asisone (Betnovate) ilman reseptiä, Asisone (Betnovate) suullinen pilleri

top