Ostaa Asasantin Retard

Ostaa Asasantin Retard ilman reseptiä

Asasantin Retard (Aggrenox) Kuvaus

Asasantin Retard on kehittänyt lääketieteen tutkijat lievittää kipua, kuumetta ja tulehdusta. Lisäksi se pitää verihiutaleiden tarttuminen toisiinsa hyytymiseen.

Asasantin Retard on myös luotu ihmisille, joilla on ollut veritulppia tai "mini-aivohalvaus" (ohimenevä aivoverenkiertohäiriö tai TIA) suojaamaan mahdollisilta aivohalvauksen riski.

Asasantin Retard koostuu aspiriinia (25 mg) ja dipyridamolia (200 mg).

Aspiriini on ryhmä huumeita kutsutaan salisylaatit. Aspiriini toimii vähentämällä hormoneja, jotka aiheuttavat tulehduksen, kuumetta ja kipua kehon.

Dipyridamole toimii pitämällä verihiutaleiden tarttuminen toisiinsa hyytymiseen.

Asasantin Retard (Aggrenox) Annostus

Asasantin Retard on saatavilla:

 • 25mg + 200mg normaaliannostuksen

Ota kapselit suullisesti täysi lasillinen (8 unssia) vettä.

On mahdollista ottaa Asasantin Retard kanssa tai ilman ruokaa.

Muista nielemään koko ilman yrittää murskata, pureskella , tauko, tai avaa se.

Muista, että otetaan Asasantin Retard ei ole sama kuin ottaa jokaisen lääkkeet (aspiriini ja dipyridamole) erikseen.

Jos haluat saavuttaa tehokkaimmin tuloksia Älä lopeta Asasantin Retard yhtäkkiä.

Asasantin Retard (Aggrenox) puuttuu annoksen

Älä käytä kaksinkertaista annosta. Jos et menetä annos sinun pitäisi käyttää se heti kun muistat noin puuttuvien. Jos se on aika ottaa seuraava annos, jatketaanko hoitoa alkuperäisen suunnitelman mukaisesti.

Asasantin Retard (Aggrenox) Yliannostus

Jos yliannostus Asasantin Retard ja et tuntuu hyvältä kannattaa käydä lääkärin tai terveyden hoidon tarjoajalle välittömästi. Oireita Asasantin Retard Yliannostuksen: Tunne pyörryttää, tai pyörtyminen, lämpöä tai kihelmöintiä tunne, hikoilu, levottomuus, huimaus, heikkous.

Asasantin Retard (Aggrenox) Varastointi

Säilytä huoneenlämmössä välillä 4 ja 30 astetta C (39 ja 86 astetta F) pois kosteutta, valoa ja lämpöä. Heitä pois voimassaoloajan jälkeen. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Asasantin Retard (Aggrenox) Sivuvaikutukset

Asasantin Retard on sen sivuvaikutuksia. Yleisimpiä ovat:

 • vatsavaivoja
 • lievä närästys
 • pahoinvointia
 • oksentelu
 • ripuli
 • nivelkivut
 • uneliaisuus
 • päänsärky

Harvinaisempia mutta vakavampia haittavaikutuksia aikana ottaen Asasantin Retard:

 • reaktioita (nokkosihottuma, hengitysvaikeudet, ihottuma, ja purkaus)
 • heikkous tai pyörtyminen
 • musta, verinen, tai tervainen ulosteet
 • veren yskiminen tai oksennusta joka näyttää kahvinporot
 • voimakas pahoinvointi, oksentelu tai vatsakipu
 • kuume kestää yli 3 päivää
 • turvotusta tai kipua kestää yli 10 päivää
 • kuulo-ongelmia, korvien soiminen

Haittavaikutuksia ilmenemismuodot eivät riipu ainoastaan ​​lääke käytät, mutta riippuu myös oman terveyden tilan ja toisaalta tekijöistä.

Asasantin Retard (Aggrenox) Vasta-aiheet

Älä käytä Asasantin Retard jos olet allerginen Asasantin Retard osia.

Älä käytä Asasantin Retard jos olet raskaana tai aiot olla vauva, tai olet imettävä äiti. Ei tiedetä, onko Asasantin Retard vahingoittaa vauvaa.

Älä käytä Asasantin Retard muiden over-the-counter kipulääkettä.

Älä anna Asasantin Retard jotta lapsi tai teini-ikäinen, joka on kuume, flunssan oireet tai vesirokko. Asasantin Retard voi aiheuttaa vakavia ja joskus kuolemaan johtavia sairaus nimeltä Reyen oireyhtymä lapsilla.

Älä käytä Asasantin Retard jos sinulla on ollut jokin allergia NSAID (steroideihin kuulumaton tulehduskipulääke) kuten Advil, Motrin , Aleve, Orudis, Indocin, Lodine, Voltaren, Toradol, Mobic, Relafen, Feldene, ja toiset, astma tai nenän polyypit.

Ole varovainen Asasantin Retard jos käytät lääkkeitä, kuten asetatsoliamidi (Diamox); diureetti (veden pillereiden), kuten amiloridia (Midamor, Moduretic), furosemidi (Lasix), hydroklooritiatsidia (HCTZ, hydrodiuriili, Hyzaar, Lopressor, Vasoretic, Zestoretic), spironolaktoni (Aldactazide, Aldactone), triamtereeniä (Dyrenium, Maxzide, Dyazide), ja muut; epilepsialääkkeitä kuten karbamatsepiinia (Carbatrol, Tegretol), fenytoiini (Dilantin) tai fenobarbitaali (Luminal, Solfoton); metotreksaatti (Rheumatrex, Trexall); diabeteslääkkeiden, että otat suun; Alzheimerin lääkitys kuten donepetsiili (Aricept), galantamiini (Reminyl), tai rivastigmiini (Exelon); beetasalpaajaa kuten atenololi (tenormin), karvediloli (Coreg), Esmololin (Brevibloc), metoprololi (Lopressor, Toprol), propranololi (Inderal, InnoPran), sotaloli (Betapace), timololille (Blocadren), ja muut; aspiriinia tai muita NSAID (steroideihin kuulumattomien tulehduskipulääkkeiden), kuten ibuprofeeni (Motrin, Advil), naprokseeni (Aleve, Naprosyn), indometasiinia (Indocin), ketoprofeeni (Orudis), meloksikaami (Mobic), nabumetoni (Relafen), piroksikaami (Feldene); kihti lääkitys kuten probenecid (Benemid) tai sulfinpyratsoni (Anturane); ACE: n estäjä kuten benazepril (Lotensin), kaptopriili (Capoten), enalapriili (Vasotec), lisinopriili (Prinivil Zestriliä), kinapriili (Accupril), ramipriili (Altace), ja muut.

Ole varovainen Asasantin Retard jos sinulla on tai on ollut jokin munuaissairaus, mahahaava tai verenvuoto, verenvuotosairaus kuten hemofilia, alhainen verenpaine, sydänsairaus, sydämen vajaatoiminta, tai äskettäinen sydänkohtaus, maksasairaus.

Vältä alkoholi.

Se voi olla vaarallista lopettaa Asasantin Retard käyttäen yhtäkkiä.

Asasantin Retard (Aggrenox) Usein kysyttyä

K: Mitä Asasantin Retard tarkoittaa?

: Asasantin Retard on tehokas valmiste, joka on otettu taistelussa kipua, kuumetta ja tulehdusta. Asasantin Retard käytetään myös pitämään verihiutaleiden tarttuminen toisiinsa hyytymiseen. Asasantin Retard koostuu aspiriinin ja dipyridamolin yhdistelmä. Asasantin Retard otetaan myös suojata Aivohalvausriskin ihmisiä, joilla on ollut veritulppia tai "mini-aivohalvaus" (ohimenevä aivoverenkiertohäiriö tai TIA).

K: Mitä ovat brändi ja geneeristen nimien Asasantin Retard?

: yleisnimellä Asasantin Retard on aspiriini ja dipyridamole. Tuotenimi Asasantin Retard on Asasantin Retard.

Q: Mikä on Asasantin Retard toiminnassa?

: Asasantin Retard koostuu aspiriinia (25 mg) ja dipyridamolia (200 mg). Aspiriini on ryhmä huumeita kutsutaan salisylaatit. Aspiriini toimii vähentämällä hormoneja, jotka aiheuttavat tulehduksen, kuumetta ja kipua kehon. Dipyridamole toimii pitämällä verihiutaleiden tarttuminen toisiinsa hyytymiseen.

Ostaa Asasantin Retard

osta Asasantin Retard (Aggrenox) verkossa ilman reseptiä, Osta Asasantin Retard (Aggrenox) verkossa, Osta Asasantin Retard (Aggrenox) ilman reseptiä, Osta Asasantin Retard (Aggrenox) halvalla, Osta Asasantin Retard (Aggrenox) ilman reseptiä, Osta Asasantin Retard (Aggrenox) Kanadasta, Osta Asasantin Retard (Aggrenox) Kanada, Ostaa Asasantin Retard (Aggrenox) verkossa, Ostaa Asasantin Retard (Aggrenox) online ole reseptiä, Ostaa Asasantin Retard (Aggrenox) ilman reseptiä, Asasantin Retard (Aggrenox) suullinen pilleri

top