Ostaa Apap Noc

Ostaa Apap Noc ilman reseptiä

Apap Noc (Benadryl) Kuvaus

Apap Noc on antihistamiini lääke, jota tärkeimmät aineet ovat parasetamoli, difenhydramiinin ja fenylefriini.

Parasetamoli on kipulääkettä ja kuumetta vähennysventtiilillä.

Diphenhydramine on antihistamiini, joka vähentää luonnollisen kemiallisen histamiinin kehossa. Histamiini voi tuottaa oireita aivastelua, kutinaa, vetiset silmät ja nuha.

Fenyyliefriiniä avaavana että kutistuu verisuonet nenän kautta kulkee. Laajentuneet verisuonet voivat aiheuttaa nenän tukkoisuus (nenän tukkoisuus).

yhdistelmä parasetamolia, difenhydramiinin ja fenylefriini hoidetaan päänsärky, kuume, särky, vuotava tai tukkoinen nenä, aivastelu, kutina, vetiset silmät ja sivuonteloiden tukkoisuus aiheuttamat allergiat, flunssan, tai flunssa.

Apap Noc ia kutsutaan myös Diphenhydramine, Dimedrol, Genahist, Sominex, Unisom.

yleisnimellä Apap Noc Difenhydramiini.

Apap Noc (Benadryl) Annostus

Apap Noc on saatavilla:

  • 25mg normaaliannostuksen

Ota Apap Noc suun kanssa tai ilman ruokaa. Jos vatsavaivoja ilmenee, ota ruuan kanssa vähentää vatsan ärsytystä.Kun se ruoan kanssa ei voi vähentää riskiä maha-suolikanavan ongelmia (esim verenvuoto, haavaumat), joita saattaa ilmetä ottaen Apap Noc.

Ota Apap Noc kanssa täysi lasillinen vettä (8 oz / 240 ml) . Älä asetu makuulle 30 minuuttiin lääkkeen ottamisen jälkeen Apap Noc.

Käytä Apap Noc täsmälleen kuten suunnattu paketti mukana, ellei toisin lääkäri. Jos otat Apap Noc ilman reseptiä, noudata varoituksia ja varotoimia etiketissä.

Apap Noc (Benadryl) puuttuu annoksen

Älä ota kaksinkertaista annosta. Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat puuttuvien. Jos se on aika ottaa seuraava annos, jatketaanko hoitoa alkuperäisen suunnitelman mukaisesti.

Apap Noc (Benadryl) Yliannostus

Jos yliannostuksen Apap Noc ja et tuntuu hyvältä kannattaa käydä lääkärin tai terveyden hoidon tarjoajalle välittömästi.

Apap Noc (Benadryl) Varastointi

Säilytä huoneenlämmössä välillä 15 ja 25 astetta C (59 ja 77 astetta F) pois kosteutta ja lämpöä. Heitä pois voimassaoloajan jälkeen. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Apap Noc (Benadryl) Sivuvaikutukset

Apap Noc on sen sivuvaikutuksia. Yleisimpiä ovat:

  • uneliaisuus, väsymys tai huimaus
  • päänsärky
  • kuiva suu
  • virtsaamisvaikeudet tai laajentuneen eturauhasen

Harvinaisempia mutta vakavampia haittavaikutuksia aikana ottaen Apap Noc: allerginen reaktio (hengitysvaikeudet, sulkeminen kurkun, huulten, kielen tai kasvojen tai nokkosihottumaa).

Sivuvaikutukset oireet eivät riipu ainoastaan ​​lääke käytät, mutta riippuu myös oman terveyden tilan ja muiden tekijöiden mukaan.

Apap Noc (Benadryl) Vasta-aiheet

Älä ota Apap Noc jos olet allerginen Apap Noc osia.

Ei tiedetä, onko parasetamoli, difenhydramiinia ja fenylefriini vahingoittaa sikiötä. Älä käytä Apap Noc ilman lääkärin neuvoa, jos olet raskaana tai imetät.

Älä käytä Apap Noc jos olet käyttänyt MAO-estäjän kuten furatsolidoni (Furoxone), isokarboksatsidi (Marplan) feneltsiinin (Nardil ), rasagiliinia (Azilect), selegiliini (eldepryl, Emsam, Zelapar), tai tranyylisypromiini (Parnate) viimeisten 14 päivän aikana. Vaarallinen huume vuorovaikutus voisi tapahtua, mikä johtaa vakavia sivuvaikutuksia.

Se voi olla vaarallista ottaa Apap Noc, jos sinulla on: maksasairaus, maksakirroosi, tai historia alkoholismin; tukos ruoansulatuskanavan (mahalaukussa tai suolistossa); diabetes; munuaissairaus;epilepsia tai muut takavarikkoa häiriö; yskä ja lima, tai yskä johtuu tupakoinnista, emfyseema tai krooninen keuhkoputkentulehdus; laajentuneen eturauhasen tai virtsaaminen ongelmia; matala verenpaine; feokromosytooma (lisämunuaisen kasvain); tai jos käytät kaliumia (Cytra, Epiklor, K-Lyte, K-fosfat, Kaon, Klor-Con, Polycitra, Urocit-K).

Älä käytä Apap Noc jos sinulla on vaikea ummetus, tukos vatsassa tai suolistossa, tai jos et pysty virtsaamaan; jos sinulla on hoitamaton tai kontrolloimaton kuten glaukooma, astma tai keuhkoahtaumatauti, korkea verenpaine, sydänsairaus, sepelvaltimotauti tai kilpirauhasen liikatoimintaa.

Älä ota Apap Noc ilman lääkärin neuvoja, jos sinulla on joskus ollut alkoholin aiheuttama maksasairaus (maksakirroosi) tai jos juot enemmän kuin 3 alkoholijuomien päivässä. Et ehkä pysty ottamaan lääkettä, joka sisältää parasetamolia.

Älä juo alkoholia. Se saattaa lisätä maksavaurion riskiä ottaen parasetamoli ja voi lisätä tiettyjä haittavaikutuksia Difenhydramiinin.

Se voi olla vaarallista lopettaa Apap Noc ottaen äkillisesti.

Apap Noc (Benadryl) Usein kysyttyä

Q: Mikä on Apap Noc?

: Apap Noc kuuluu lääkkeitä kutsutaan antihistamiinit. Apap Noc käytetään lievittää allergian oireita, heinänuha tai muu ylähengitysteiden allergiat (ihottuma, aivastelu, nenän vuotaminen, kutina, nenän ja kurkun) ja oireet johtuvat flunssan (nuha, aivastelu).

Q: Mikä on yleisnimi Apap Noc?

: yleisnimellä Apap NocDiphenhydramine.

K: Mitä pitää tehdä, jos annos puuttuu?

: Älä ota kaksinkertaista annosta. Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat puuttuvien. Jos se on aika ottaa seuraava annos, jatketaanko hoitoa alkuperäisen suunnitelman mukaisesti.

Ostaa Apap Noc

osta Apap Noc (Benadryl) verkossa ilman reseptiä, Osta Apap Noc (Benadryl) verkossa, Osta Apap Noc (Benadryl) ilman reseptiä, Osta Apap Noc (Benadryl) halvalla, Osta Apap Noc (Benadryl) ilman reseptiä, Osta Apap Noc (Benadryl) Kanadasta, Osta Apap Noc (Benadryl) Kanada, Ostaa Apap Noc (Benadryl) verkossa, Ostaa Apap Noc (Benadryl) online ole reseptiä, Ostaa Apap Noc (Benadryl) ilman reseptiä, Apap Noc (Benadryl) suullinen pilleri

top