Ostaa Acetaminophen

Ostaa Acetaminophen ilman reseptiä

Acetaminophen (Tylenol) Kuvaus

Parasetamoli pidetään kipulääkettä valinnan lääkärit ja johtava ammatillinen terveydenhuollon organisaatioille. Mukaisessa käytössä, Parasetamoli on ylivoimainen turvallisuusprofiili verrattuna muihin over-the-counter kipulääkkeiden avulla.

Parasetamoli on kipulääke lääke. Parasetamoli käytetään vähentämään kuume ja tilapäistä helpotusta pieniä särkyjä ja kipuja johtuu päänsärky, lihaskipuja, selkäkipu, vähäinen kipu niveltulehdus, flunssaa, hammassärky, kuukautiskivut.

Parasetamoli toimii lieventämällä sileän lihaksen hengitysteiden, joka virtaa ilmaa sisään ja ulos keuhkoista helpommin.

yleisnimet Parasetamoli on Parasetamoli, Parasetamoli.

Tuotemerkki Parasetamoli on Parasetamoli.

Acetaminophen (Tylenol) Annostus

Parasetamoli on saatavilla:

  • 500mg normaaliannostuksen

Noudata ohjeita käyttää tätä lääkettä, jos lääkäri. Käytä Parasetamoli täsmälleen ohjeiden mukaan.

Tavallinen annos aikuisille ja lapsille 12 vuotta ja yhä on 2 tablettia välein 4-6 tuntia kuin tarvitaan. Älä ota enempää kuin 12 tablettia 24 tuntia.

Tavallinen annos 6-11 -vuotiaille lapsille on 1 tabletti kerran 4-6 tuntia kuin tarvitaan. Älä ota enemmän kuin 5 tablettia 24 tuntia.

Acetaminophen (Tylenol) puuttuu annoksen

Älä ota kaksinkertaista annosta. Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat puuttuvien. Jos se on aika ottaa seuraava annos, jatketaanko hoitoa alkuperäisen suunnitelman mukaisesti.

Acetaminophen (Tylenol) Yliannostus

Jos yliannostus Parasetamoli ja et tuntuu hyvältä kannattaa käydä lääkärin tai terveyden hoidon tarjoajalle välittömästi. Yliannostuksen oireita yliannostuksesta ovat ruokahaluttomuus, pahoinvointi, oksentelu, vatsakipu, hikoilu, ja sekavuus tai heikkous. Myöhemmin oireita voivat olla kipu ylä vatsassa, tumma virtsa, ja keltaisuus ihon tai silmien valkuaisten.

Acetaminophen (Tylenol) Varastointi

Säilytä huoneenlämmössä välillä 4 ja 30 astetta C (39 ja 86 astetta F) pois kosteutta, valoa ja lämpöä. Heitä pois voimassaoloajan jälkeen. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Acetaminophen (Tylenol) Sivuvaikutukset

Parasetamoli on sen sivuvaikutuksia. Yleisimpiä ovat:

  • reaktioita (ihottuma, nokkosihottuma, kutina, hengitysvaikeudet, puristava tunne rinnassa, turvotus, suun, kasvojen, huulten tai kielen, liiallinen kutina, huimaus)
  • päänsärky, selkäkipu
  • pahoinvointi, ylävatsakipu, kutina, ruokahaluttomuus
  • tumma virtsa, savi-värinen uloste
  • keltaisuus (keltaisuus ihon tai silmien)

Sivuvaikutukset oireet eivät riipu ainoastaan ​​lääke käytät, mutta riippuu myös oman terveyden tilan ja muiden tekijöiden mukaan.

Acetaminophen (Tylenol) Vasta-aiheet

Älä ota Parasetamoli jos olet allerginen Parasetamoli osia.

Ei tiedetä, onko Parasetamoli vahingoittaa sikiötä. Älä käytä tätä lääkettä ilman lääkärin neuvoa, jos olet raskaana tai imetät.

Ole varovainen Parasetamoli jos käytät: antibiootti, sienilääke, sulfalääke, tai tuberkuloosi lääketiede; ehkäisypillereitä tai hormonikorvaushoitoa; verenpaine lääkitys; syöpä lääkkeet; kolesterolia alentavat lääkkeet kuten Lipitor, Niaspan, Zocor, Vytorin, ja muut; kihti tai niveltulehdus lääkkeitä (mukaan lukien kulta injektiot); HIV / aids-lääkkeitä; lääkkeet psyykkisten häiriöiden hoitoon; NSAID kuten advil, Aleve, Arthrotec, Cataflam, Celebrex, Indocin, Motrin, Naprosyn, Treximet, Voltaren, ja muut; tai takavarikkoa elämäntapaan.

Älä ota Parasetamoli ilman lääkärin neuvoja, jos sinulla on joskus ollut alkoholin aiheuttama maksasairaus (maksakirroosi).

Älä juo alkoholia.

Do Älä lopeta Parasetamoli äkillisesti.

Acetaminophen (Tylenol) Usein kysyttyä

Q: Mikä on Parasetamoli käytetään?

: Parasetamoli on kipulääke lääke. Parasetamoli käytetään vähentämään kuume ja tilapäistä helpotusta pieniä särkyjä ja kipuja johtuu päänsärky, lihaskipuja, selkäkipu, vähäinen kipu niveltulehdus, flunssaa, hammassärky, kuukautiskipuja.

K: Mitä minun pitäisi välttää ottaen Parasetamoli?

: Ole varovainen Parasetamoli jos käytät: antibiootti, sienilääke, sulfalääke, tai tuberkuloosi lääketiede; ehkäisypillereitä tai hormonikorvaushoitoa; verenpaine lääkitys; syöpä lääkkeet; kolesterolia alentavat lääkkeet kuten Lipitor, Niaspan, Zocor, Vytorin, ja muut; kihti tai niveltulehdus lääkkeitä (mukaan lukien kulta injektiot); HIV / aids-lääkkeitä; lääkkeet psyykkisten häiriöiden hoitoon; NSAID kuten advil, Aleve, Arthrotec, Cataflam, Celebrex, Indocin, Motrin, Naprosyn, Treximet, Voltaren, ja muut; tai takavarikkoa elämäntapaan. Älä ota Parasetamoli ilman lääkärin neuvoja, jos sinulla on joskus ollut alkoholin aiheuttama maksasairaus (maksakirroosi). Älä juo alkoholia.

K: Mitä pitää tehdä, jos annos puuttuu?

: Älä ota kaksinkertaista annosta. Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat puuttuvien. Jos se on aika ottaa seuraava annos, jatketaanko hoitoa alkuperäisen suunnitelman mukaisesti.

Ostaa Acetaminophen

osta Acetaminophen (Tylenol) verkossa ilman reseptiä, Osta Acetaminophen (Tylenol) verkossa, Osta Acetaminophen (Tylenol) ilman reseptiä, Osta Acetaminophen (Tylenol) halvalla, Osta Acetaminophen (Tylenol) ilman reseptiä, Osta Acetaminophen (Tylenol) Kanadasta, Osta Acetaminophen (Tylenol) Kanada, Ostaa Acetaminophen (Tylenol) verkossa, Ostaa Acetaminophen (Tylenol) online ole reseptiä, Ostaa Acetaminophen (Tylenol) ilman reseptiä, Acetaminophen (Tylenol) suullinen pilleri

top