Ostaa Apo-hydroxyzine

Ostaa Apo-hydroxyzine ilman reseptiä

Apo-hydroxyzine (Atarax) Kuvaus

Apo-hydroxyzine käytetään ahdistuksen hoitoon, sedaatio ennen ja jälkeen nukutuksessa, ja hoitoon kutina johtuu tietyistä allergisten sairauksien, kuten nokkosihottuma ja kosketusihottumaa (esim, myrkkyä muratti). Sitä voidaan myös käyttää muissa olosuhteissa.

Apo-hydroxyzine on antihistamiini. Se toimii vaikuttamalla aivojen vähentää ahdistusta. Se on myös muuta toimintaa, kuten avaaminen hengitys putket, lievittää kipua tai allergiaoireita, ja ehkäisyyn tai hoitoon pahoinvoinnin ja oksentelun aiheuttaman matkapahoinvointiin.

Apo-hydroxyzine tunnetaan myös Hydroksitsiini, Alamon, Aterax, Durrax, Tran Q, Orgatrax, Quiess, Vistaril Parenteral, Tranquizine.

yleisnimellä Apo-hydroxyzine on Hydroksitsiini.

tuotenimi Apo-hydroxyzine on Apo-hydroxyzine.

Apo-hydroxyzine (Atarax) Annostus

Apo-hydroxyzine on saatavilla:

  • 10mg pieni annos
  • 25mg normaaliannostuksen

Apo-hydroxyzine voidaan ottaa tabletteina. Sinun pitäisi ottaa se suuhun.

Ota Apo-hydroxyzine suun kanssa tai ilman ruokaa. Jos vatsavaivoja ilmenee, ota ruuan kanssa vähentää vatsan ärsytystä.

Swallow Apo-hydroxyzine koko. Älä murskaa tai pureskele ennen nielemistä.

Jatka Apo-hydroxyzine vaikka sinusta tuntuu hyvin. Älä unohda yhtään annosta. Kun Apo-hydroxyzine samaan aikaan joka päivä auttaa sinua muistaa ottaa se.

Jos haluat saavuttaa tehokkaimmat tulokset eivät lopeta Apo-hydroxyzine äkillisesti.

Apo-hydroxyzine (Atarax) puuttuu annoksen

Älä ota kaksinkertaista annosta. Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat puuttuvien. Jos se on aika ottaa seuraava annos, jatketaanko hoitoa alkuperäisen suunnitelman mukaisesti.

Apo-hydroxyzine (Atarax) Yliannostus

Jos yliannostuksen Apo-hydroxyzine ja et tuntuu hyvältä kannattaa käydä lääkärin tai terveyden hoidon tarjoajalle välittömästi.

Apo-hydroxyzine (Atarax) Varastointi

Säilytä huoneenlämmössä välillä 15 ja 30 astetta C (59 ja 86 astetta F) pois kosteutta, valoa ja lämpöä. Ei saa jäätyä. Hävitä käyttämättä jäänyt lääke voimassaoloajan jälkeen. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Apo-hydroxyzine (Atarax) Sivuvaikutukset

Apo-hydroxyzine on sen sivuvaikutuksia. Yleisimpiä ovat:

  • uneliaisuus
  • kuiva suu

Harvinaisempia mutta vakavampia haittavaikutuksia aikana ottaen Apo-hydroxyzine:

  • reaktioita (nokkosihottuma, hengitysvaikeudet, ihottuma, ja purkaus)
  • pakkoliikkeitä

Sivuvaikutukset oireet eivät riipu yksinomaan lääkettä olet ottavat mutta riippuu myös oman terveyden tilan ja muiden tekijöiden mukaan.

Apo-hydroxyzine (Atarax) Vasta-aiheet

Älä ota Apo-hydroxyzine jos olet allerginen Apo-hydroxyzine osia.

Yritä olla varovainen Apo-hydroxyzine jos olet raskaana tai suunnittelet lapsen hankkimista, tai jos imetät. Apo-hydroxyzine voi vahingoittaa lasta.

Älä ota Apo-hydroxyzine jos käytät natriumoksibaattia (GHB).

Älä ota Apo-hydroxyzine jos käytät reseptiä tai nonprescription lääketieteen, rohdosvalmiste tai ravintolisä

Älä ota Apo-hydroxyzine jos sinulla on astma, glaukooma, virtsaamisvaikeudet, virtsateiden tai suoliston tukos, eturauhasen sairaus, tai verisairaus.

Ole varovainen Apo-hydroxyzine tapauksessa kun natriumoksibaattia (GHB), koska voit kokea haittavaikutuksia kuten lisääntyminen unen kestoa ja hidastunut hengitys.

Älä lopeta Apo-hydroxyzine äkillisesti.

Apo-hydroxyzine (Atarax) Usein kysyttyä

K: Mitä Apo-hydroxyzine tarkoittaa?

: Apo-hydroxyzine käytetään ahdistuksen hoitoon, sedaatio ennen ja jälkeen nukutuksessa, ja hoitoon kutina johtuu tiettyjen allergisten sairauksien, kuten nokkosihottuma ja kosketusihottumaa (esim, myrkkyä muratti). Sitä voidaan myös käyttää muita ehtoja. Apo-hydroxyzine on antihistamiini. Se on myös muuta toimintaa, kuten avaaminen hengitys putket, lievittää kipua tai allergiaoireita, ja ehkäisyyn tai hoitoon aiheuttaman pahoinvoinnin ja oksentelun matkapahoinvointi.

K: Mitä ovat brändi ja geneeristen nimien Apo-hydroxyzine? ​​

: yleisnimellä Apo-hydroxyzine on Hydroksitsiini. Tuotenimi Apo-hydroxyzine on Apo-hydroxyzine.

K: Millä tavalla Apo-hydroxyzine toimii?

: Se toimii vaikuttamalla aivojen vähentää ahdistusta.

K: Mitä ovat vakavia sivuvaikutuksia?

: Jos hylkäämisen Apo-hydroxyzine ainesosia voit kokea enemmän vakavia sivuvaikutuksia, kuten reaktioita (nokkosihottuma, hengitysvaikeudet, ihottuma, ja purkaus), pakkoliikkeitä.

Ostaa Apo-hydroxyzine

osta Apo-hydroxyzine (Atarax) verkossa ilman reseptiä, Osta Apo-hydroxyzine (Atarax) verkossa, Osta Apo-hydroxyzine (Atarax) ilman reseptiä, Osta Apo-hydroxyzine (Atarax) halvalla, Osta Apo-hydroxyzine (Atarax) ilman reseptiä, Osta Apo-hydroxyzine (Atarax) Kanadasta, Osta Apo-hydroxyzine (Atarax) Kanada, Ostaa Apo-hydroxyzine (Atarax) verkossa, Ostaa Apo-hydroxyzine (Atarax) online ole reseptiä, Ostaa Apo-hydroxyzine (Atarax) ilman reseptiä, Apo-hydroxyzine (Atarax) suullinen pilleri

top