Ostaa Repaglinidum

Ostaa Repaglinidum ilman reseptiä

Repaglinidum (Prandin) Kuvaus

Repaglinidum on luotu erittäin aktiivisia ainesosia tavoitteena tehdä Repaglinidumilla ihanteellinen keino vähentää tyypin 2 diabetes. Target Repaglinidum on valvoa verensokeritaso.

Repaglinidumilla toimii ohjaamalla ja vähentämällä glukoosin (veren sokerin). Voit käyttää sitä, jos liikunta ja ruokavalio ei auta.

Repaglinidumia tunnetaan myös repaglinidin Eurepa, GlucoNorm, NovoNormin Rapilin.

Repaglinidum on suun kautta otettavan diabeteslääkkeen huumeiden . Se voidaan ottaa yhdessä, diabeteslääkkeen lääkitys Glucophage.

Repaglinidumia ei oteta hoitoon tyypin 1 diabetes.

Voit yleensä ottaa insuliinia käytettäessä Repaglinidumilla.

yleisnimellä Repaglinidum on repaglinidi.

Tuotemerkki Repaglinidum Repaglinidumia.

Repaglinidum (Prandin) Annostus

Repaglinidum on saatavilla:

 • 0,5 mg pieni annos
 • 1 mg normaaliannostuksen
 • 2mg suurempi annos

On parempi ottaa Repaglinidumia suun kautta joka päivä samaan aikaan.

Tavallinen Repaglinidumilla annostus on 0,5 mg-4 mg, joka otetaan 2-4 kertaa päivässä ennen ateriaa.

Jos haluat saavuttaa tehokkaimmat tulokset eivät lopeta Repaglinidumilla äkillisesti.

Repaglinidum (Prandin) kateissa annos

Älä ota kaksinkertaista annosta. Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat puuttuvien. Jos se on aika ottaa seuraava annos, jatketaanko hoitoa alkuperäisen suunnitelman mukaisesti.

Repaglinidum (Prandin) Yliannostus

Jos yliannostuksen Repaglinidumilla ja et tuntuu hyvältä kannattaa käydä lääkärin tai terveyden hoidon tarjoajalle välittömästi. Oireita Repaglinidum Yliannostuksen hankala, röyhtäily, punoitus, migreeni, lyhyt hengenvetoon, heikkous, hikoilu, kooma, pyörtyminen, lihaskipu, nälkä, kipu vatsassa, vapina, voimakas väsymys, huimaus, takavarikko, hidas syke, dyspepsia, palelu, ruokahaluttomuus, nopea syke.

Repaglinidum (Prandin) Varastointi

Säilytä huoneenlämmössä välillä 15 ja 30 astetta C (59 ja 86 astetta F) pois kosteutta ja lämpöä. Säilytettävä tiiviisti suljettuna. Hävitä käyttämättä jäänyt lääke voimassaoloajan jälkeen. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Repaglinidum (Prandin) Sivuvaikutukset

Repaglinidumilla on sen sivuvaikutuksia. Yleisin tulehdus

 • poskionteloiden tulehdus
 • infektio ylähengitysteiden
 • tuskan takana
 • kipu rinnassa
 • nivelkipu
 • ihon pistelyä
 • röyhtäily
 • alhainen verensokeri
 • virtsatieinfektio
 • Harvinaisempia mutta vakavampia haittavaikutuksia aikana ottaen Repaglinidumilla:

  • reaktioita (nokkosihottuma, hengitysvaikeudet, ihottuma, ja purkaus)
  • oireita hypoglykemia (huimaus, puutuminen, mielialan tai käyttäytymisen muutoksia, kömpelö, kalpea iho, vapina, hermostuneisuus, hikoilu, pistely suun ympärillä)
  • oireita hyperglykemian (hankala virtsaamistarve, näön hämärtyminen, äärimmäinen nälkä, heikkous, äärimmäinen jano)
  • flunssan kaltaiset oireet

  Sivuvaikutukset oireet eivät riipu ainoastaan ​​lääke käytät, mutta riippuu myös oman terveyden tilan ja muiden tekijöiden mukaan.

  Repaglinidum (Prandin) Vasta-aiheet

  Älä ota Repaglinidumia jos olet allerginen Repaglinidumilla osia.

  Ole varovainen Repaglinidumilla jos olet raskaana tai suunnittelet lapsen hankkimista, tai jos imetät.

  Repaglinidumia ei oteta hoitoon tyypin 1 diabetes.

  Voit yleensä ottaa insuliinia käytettäessä Repaglinidumilla.

  Älä käytä Repaglinidum tapauksessa ottaa tyypin 1 diabetes, diabeettinen ketoasidoosi, maksasairaus, huono aivolisäkkeen toiminto.

  Yritä olla varovainen Repaglinidumilla tapauksessa käyttää tällaisia ​​lääkkeitä kuten sulfalääkkeitä (Gantanol); isoniatsidia; niasiinia (Nicobid); veden pillereitä (tiatsididiureetit hydrodiuriili, Dyazide); beetasalpaajia (verenpaine lääkitys kuten Tenormin, Inderal); barbituraatit (rauhoittavat lääkkeet kuten Nembutalia Seconalia); kalsiuminestäjät (verenpaine lääkitys kuten Procardia, Cardizem); Rifampisiinin (Rimactane, Rifadin); ehkäisypillerit; ketokonatsoli (Nizoral);kloramfenikoli (kloromysetiini); steroideihin kuulumattomien tulehduskipulääkkeiden (Voltaren, Motrin, Advil, Naprosyn); verenohennuslääkkeitä (Miradon, dikumaroli); steroideja kuten prednisonia; furosemidi kuin Lasix; klaritromysiini Biaxin; kilpirauhasen lääkitys kuten Synthroid; fenytoiini kuin Dilantin; Probenecid (ColBENEMID, Benemid); estrogeenit (Premarin); aspiriini; erytromysiini (PCE, Eryc, Ery-välilehti); MAO-estäjät (masennuslääkkeitä Parnate, Marplan, Nardil); glukoosia alentavat aineet (Micronase, Glucotrol); karbamatsepiini (Tegretol); suuret rauhoittavat (Stelazine, Mellaril).

  Voit käyttää Repaglinidumia tapauksessa liikunta ja ruokavalio ei auta.

  Repaglinidumia voidaan ottaa yhdessä, diabeteslääkkeen lääkitys Glucophage.

  Yritä välttää epäterveellistä ruokaa.

  Vältä alkoholia.

  Älä lopeta Repaglinidumilla äkillisesti.

  Repaglinidum (Prandin) Usein kysyttyä

  K: Mitä Repaglinidum tarkoittaa?

  : Repaglinidumilla on tehokas lääketieteellinen valmisteltavana torjunnassa tyypin 2 diabetes.

  K: Mitä ovat yleisiä ja tuotenimet Repaglinidum?

  : yleisnimellä Repaglinidum on repaglinidi. Tuotenimi Repaglinidum Repaglinidumia.

  K: Millä tavalla Repaglinidumia toimii?

  : Repaglinidumilla toimii kuuluisa lääkitys, joka tarjoaa hoidettaessa tyypin 2 diabetes. Repaglinidum toimii ohjaamalla ja vähentämällä glukoosin (veren sokerin). Voit käyttää sitä, jos liikunta ja ruokavalio ei auta.

  Q: Mikä on turvaohjeet?

  : Repaglinidumia ei oteta hoitoon tyypin 1 diabetes. Voit ottaa yleensä insuliinin käytön aikana Repaglinidum. Älä käytä Repaglinidum tapauksessa ottaa tyypin 1 diabetes, diabeettinen ketoasidoosi, maksasairaus, huono aivolisäkkeen toiminto. Voit käyttää Repaglinidumia tapauksessa liikunta ja ruokavalio ei auta. Repaglinidumia voidaan ottaa yhdessä, diabeteslääkkeen lääkitys Glucophage. Yritä välttää epäterveellistä ruokaa. Jos haluat saavuttaa tehokkaimmin tuloksia ilman sivuvaikutuksia sinun täytyy välttää alkoholia. Se voi olla vaarallista lopettaa Repaglinidumilla ottaen äkillisesti.

  Ostaa Repaglinidum

  osta Repaglinidum (Prandin) verkossa ilman reseptiä, Osta Repaglinidum (Prandin) verkossa, Osta Repaglinidum (Prandin) ilman reseptiä, Osta Repaglinidum (Prandin) halvalla, Osta Repaglinidum (Prandin) ilman reseptiä, Osta Repaglinidum (Prandin) Kanadasta, Osta Repaglinidum (Prandin) Kanada, Ostaa Repaglinidum (Prandin) verkossa, Ostaa Repaglinidum (Prandin) online ole reseptiä, Ostaa Repaglinidum (Prandin) ilman reseptiä, Repaglinidum (Prandin) suullinen pilleri

  top