Ostaa Siralud

Ostaa Siralud ilman reseptiä

Siralud (Zanaflex) Kuvaus

Siralud on agonisti (alfa) 2-adrenergisen reseptorin sivustoja ja oletettavasti vähentää spastisuus lisäämällä presynaptinen estämällä moottori neuronien. Eläinmalleissa, Siralud ei ole suoraa vaikutusta luurankolihaspai- kuituja tai hermolihasliitoksissa, ja ei ole merkittävää vaikutusta monosynaptisessa selkärangan refleksit. Vaikutukset Siralud ovat suurinumeroisimmalla polysynaptic polkuja. Kokonaisvaikutus Näiden toimien uskotaan vähentää helpottamista selkärangan moottori neuronien.

Imidatsoliini kemiallinen rakenne Siralud liittyy että verenpainelääkkeitä huumeiden klonidiini ja muut (alfa) 2 adrenergiset agonistit. Farmakologiset tutkimukset eläimillä osoittavat yhtäläisyyksiä kahden yhdisteet, mutta Siralud havaittiin yksi kymmenesosa yhden-viideskymmenes (1/50) ja teho Klonidiinilla verenpaineen alentamisessa.

Siralud tunnetaan myös kuten Titsanidiini, Sirdalud.

yleisnimellä Siralud on Titsanidiinia suun.

tuotenimi Siralud on Siralud.

Siralud (Zanaflex) Annostus

Siralud on saatavilla:

  • 2mg pieni annos

Sinun pitäisi ottaa se suuhun.

Se otetaan tavallisesti kaksi tai kolme kertaa päivässä.

Jos haluat saavuttaa tehokkaimmat tulokset eivät lopeta Siralud äkillisesti.

Siralud (Zanaflex) puuttuu annoksen

Älä ota kaksinkertaista annosta. Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat puuttuvien. Jos se on aika ottaa seuraava annos, jatketaanko hoitoa alkuperäisen suunnitelman mukaisesti.

Siralud (Zanaflex) Yliannostus

Jos yliannostus Siralud ja et tuntuu hyvältä kannattaa käydä lääkärin tai terveyden hoidon tarjoajalle välittömästi.

Siralud (Zanaflex) Varastointi

Säilytä huoneenlämmössä välillä 15 ja 30 astetta C (59 ja 86 astetta F) pois kosteutta ja lämpöä. Hävitä käyttämättä jäänyt lääke voimassaoloajan jälkeen. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Siralud (Zanaflex) Sivuvaikutukset

Siralud on sen sivuvaikutuksia. Yleisimpiä ovat:

  • uneliaisuus
  • huimaus
  • heikkous
  • kuiva suu
  • lisää lihasten sävy tai kouristukset
  • hikoilu

Harvinaisempia mutta vakavampia haittavaikutuksia aikana ottaen Siralud:

  • reaktioita (nokkosihottuma, hengitysvaikeudet , ihottuma, ja purkaus)
  • hallusinaatioita tai epänormaalista käyttäytymisestä; tai
  • maksavaurio (keltaisuus ihon tai silmien, pahoinvointi, vatsakipu tai vatsavaivat, epätavallinen verenvuoto tai mustelmat, voimakas väsymys)

Sivuvaikutukset oireet eivät riipu yksinomaan lääketieteen käytät mutta riippuu myös oman terveyden tilan ja muiden tekijöiden mukaan.

Siralud (Zanaflex) Vasta-aiheet

Älä ota Siralud jos olet allerginen Siralud komponentteja.

Älä ota Siralud jos olet raskaana tai suunnittelet lapsen hankkimista, tai jos imetät.

Ole varovainen Siralud jos sinulla on maksasairaus, on munuaissairaus , on alhainen verenpaine.

Ole varovainen Siralud jos käytät lääkitystä hoitoon korkea verenpaine tai ehkäisypillereitä.

Vältä alkoholia.

Do ei lopeta ota se äkkiä.

Siralud (Zanaflex) Usein kysyttyä

K: Mitä Siralud tarkoittaa?

: Siralud on lihasrelaksantti, jota käytetään auttaa rentoutumaan tiettyjä lihaksia elimistössä. Se lievittää kouristuksia ja lisää lihasten sävy aiheuttamat sairaudet kuten multippeliskleroosi tai selkäydinvamma. Tämä lääkitys on joskus määrätty muihin käyttötarkoituksiin.

K: Mitä ovat brändi ja geneeristen nimien Siralud?

: yleisnimellä Siralud on Titsanidiinia suun. Tuotenimi Siralud on Siralud.

K: Millä tavalla Siralud toimii?

: Siralud on agonisti (alfa) 2-adrenergisen reseptorin sivustoja ja oletettavasti vähentää spastisuus lisäämällä presynaptinen estämällä moottori neuronien. Eläinmalleissa, Siralud ei ole suoraa vaikutusta luurankolihaspai- kuituja tai hermolihasliitoksissa, ja ei ole merkittävää vaikutusta monosynaptisessa selkärangan refleksit. Vaikutukset Siralud ovat suurinumeroisimmalla polysynaptic polkuja. Kokonaisvaikutus Näiden toimien uskotaan vähentää helpottamista selkärangan moottori neuronien. Imidatsoliini kemiallinen rakenne Siralud liittyy, että on verenpainelääkkeitä huumeiden klonidiini ja muut (alfa) 2-adrenergiset agonistit. Farmakologiset tutkimukset eläimillä osoittavat yhtäläisyyksiä kahden yhdisteet, mutta Siralud havaittiin yksi kymmenesosa yhden-viideskymmenes (1/50) ja teho Klonidiinilla verenpaineen alentamisessa.

Ostaa Siralud

osta Siralud (Zanaflex) verkossa ilman reseptiä, Osta Siralud (Zanaflex) verkossa, Osta Siralud (Zanaflex) ilman reseptiä, Osta Siralud (Zanaflex) halvalla, Osta Siralud (Zanaflex) ilman reseptiä, Osta Siralud (Zanaflex) Kanadasta, Osta Siralud (Zanaflex) Kanada, Ostaa Siralud (Zanaflex) verkossa, Ostaa Siralud (Zanaflex) online ole reseptiä, Ostaa Siralud (Zanaflex) ilman reseptiä, Siralud (Zanaflex) suullinen pilleri

top