Ostaa Cyprogin

Ostaa Cyprogin ilman reseptiä

Cyprogin (Periactin) Kuvaus

Cyprogin hoidetaan kuume, nenän tulehdus, tukkoinen nenä, punainen ja tulehtunut silmät, nokkosihottumaa, turvotusta ja muita oireita kylmä ja allergia.

Cyprogin lohkot vaikutukset luonnossa esiintyvä kemiallinen histamiinia elimistössä.

Cyprogin tunnetaan myös Syproheptadiinista, Ciplactin, Cyprogine, Ciproral.

yleisnimellä Cyprogin on Syproheptadiinista.

tuotenimi Cyprogin on Cyprogin.

Cyprogin (Periactin) Annostus

Cyprogin on saatavilla:

  • 4mg normaaliannostuksen

Cyprogin voidaan ottaa tabletteina (4 mg) ja siirappi. Sinun pitäisi ottaa se suuhun.

Ota Cyprogin suun kanssa tai ilman ruokaa.

Mittaa siirappi muodossa Cyprogin erityisellä annoksesta mittalusikka tai kuppi.

Jos haluat saavuttaa tehokkaimmat tulokset eivät lopeta Cyprogin äkillisesti.

Cyprogin (Periactin) puuttuu annoksen

Älä ota kaksinkertaista annosta. Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat puuttuvien. Jos se on aika ottaa seuraava annos, jatketaanko hoitoa alkuperäisen suunnitelman mukaisesti.

Cyprogin (Periactin) Yliannostus

Jos yliannostus Cyprogin ja et tuntuu hyvältä kannattaa käydä lääkärin tai terveyden hoidon tarjoajalle välittömästi. Oireita Cyprogin Yliannostuksen: äärimmäinen uneliaisuus, sekavuus, heikkous, korvien soiminen, näön hämärtyminen, suuret oppilaat, suun kuivuminen, punoitus, kuume, vapina, unettomuus, hallusinaatiot, takavarikko.

Cyprogin (Periactin) Varastointi

Säilytä huoneenlämmössä välillä 15-30 astetta C (59-86 ° F) pois kosteutta ja lämpöä. Säilytettävä tiiviisti suljettuna. Hävitä käyttämättä jäänyt lääke voimassaoloajan jälkeen. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Cyprogin (Periactin) Sivuvaikutukset

Cyprogin on sen sivuvaikutuksia. Yleisimpiä ovat:

  • uneliaisuus
  • väsymys
  • huimaus
  • päänsärky
  • kuiva suu
  • vaikeuksia virtsata
  • laajentuneen eturauhasen

Harvinaisempia mutta vakavampia haittavaikutuksia aikana ottaen Cyprogin: reaktioita (nokkosihottuma, hengitysvaikeudet, ihottuma, ja purkaus).

Sivuvaikutukset oireet eivät riipu ainoastaan ​​lääke käytät, mutta riippuu myös oman terveyden tilan ja muiden tekijöiden mukaan.

Cyprogin (Periactin) Vasta-aiheet

Älä ota Cyprogin jos olet allerginen Cyprogin osia.

Yritä olla varovainen Cyprogin jos olet raskaana tai suunnittelet lapsen hankkimista, tai jos imetät. Cyprogin voi vahingoittaa lasta.

Älä ota syproheptadiinin jos olet ottanut monoamiinioksidaasin estäjää (MAO: n) kuten isokarboksatsidi (Marplan) feneltsiinin (Nardil), tai tranyylisypromiini (Parnate) viimeisten 14 päivää .

Ole varovainen ottaessaan Cyprogin jos sinulla on glaukooma tai silmänpaineen, mahahaava, laajentuneen eturauhasen, virtsarakon ongelmia, virtsaamisvaikeudet, kilpirauhasen liikatoimintaa, korkea verenpaine, mitään ongelmia sydän, astma.

Ole varovainen kun Cyprogin jos käytät ahdistusta tai nukkua lääkkeitä, kuten alpratsolaami (Xanax), diatsepaami (Valium), chlordiazepoxide (Librium), tematsepaami (Restoril), tai triatsolaami (Halcion); anti-masennus lääkkeitä, kuten amitriptyliini (Elavil), doksepiini (Sinequan), nortriptyliini (Pamelor), fluoksetiini (Prozac), sertraliini (Zoloft), tai paroksetiini (Paxil); muita lääkkeitä, jotka tekevät sinusta tuntuu unelias, väsynyt tai rento.

Vältä koneen ajo ottaen Cyprogin.

Vältä alkoholia.

Älä lopeta Cyprogin yhtäkkiä.

Cyprogin (Periactin) Usein kysyttyä

Q: Mikä on Cyprogin?

: Cyprogin käytetään lievittää kylmän ja allergia liittyviä oireita, kuten heinänuha, nenän tulehdus, tukkoinen nenä , punainen ja tulehtunut silmät, nokkosihottuma, ja turvotusta.

K: Miten Cyprogin toimii?

: Cyprogin lohkojen vaikutuksia luonnossa esiintyvä kemiallinen histamiinia elimistössä.

K: Mitä ovat brändi ja geneeristen nimien Cyprogin?

: yleisnimellä Cyprogin on Syproheptadiinista. Tuotenimi Cyprogin on Cyprogin.

K: Onko olemassa mitään lääkkeitä, jotka ovat ristiriidassa Cyprogin?

: Varo Cyprogin jos käytät ahdistusta tai nukkua lääkkeitä, kuten alpratsolaami (Xanax), diatsepaami (Valium ), klordiatsepoksidi.GCl (Librium), tematsepaamin (Restoril), tai triatsolaami (Halcion); anti-masennus lääkkeitä, kuten amitriptyliini (Elavil), doksepiini (Sinequan), nortriptyliini (Pamelor), fluoksetiini (Prozac), sertraliini (Zoloft), tai paroksetiini (Paxil); muita lääkkeitä, jotka tekevät sinusta tuntuu unelias, väsynyt tai rento.

Ostaa Cyprogin

osta Cyprogin (Periactin) verkossa ilman reseptiä, Osta Cyprogin (Periactin) verkossa, Osta Cyprogin (Periactin) ilman reseptiä, Osta Cyprogin (Periactin) halvalla, Osta Cyprogin (Periactin) ilman reseptiä, Osta Cyprogin (Periactin) Kanadasta, Osta Cyprogin (Periactin) Kanada, Ostaa Cyprogin (Periactin) verkossa, Ostaa Cyprogin (Periactin) online ole reseptiä, Ostaa Cyprogin (Periactin) ilman reseptiä, Cyprogin (Periactin) suullinen pilleri

top