Ostaa Conebilox

Ostaa Conebilox ilman reseptiä

Conebilox (Bystolic) Kuvaus

Conebilox on kehittänyt lääketieteen tutkijat estää sinua korkea verenpaine.

Conebilox on beetasalpaaja. Se toimii vaikuttamalla veren virtausta valtimoissa ja veins.This mahdollistaa laskevan verenpainetta, tekee sydämen toimivan tehokkaammin ja vähentää kuormittaa sydäntä.

Conebilox (Bystolic) Annostus

Conebilox on saatavilla in:

 • 2,5 mg pieni annos
 • 5mg Standart Annostus

Conebilox otetaan suun kautta ruoan kanssa tai ilman.

Ota Conebilox samaan aikaan joka päivä.

verenpainearvojasi tulee tarkistaa säännöllisesti.

On erittäin tärkeää, että noudatat ruokavaliota, lääkitystä, ja harjoituskurssi.

Jos haluat saavuttaa tehokkaimmin tulokset eivät lopeta Conebilox yhtäkkiä.

Conebilox (Bystolic) puuttuu annoksen

Älä ota kaksinkertaista annosta. Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat puuttuvien. Jos se on aika ottaa seuraava annos, jatketaanko hoitoa alkuperäisen suunnitelman mukaisesti.

Conebilox (Bystolic) Yliannostus

Jos yliannostus Conebilox ja et tuntuu hyvältä kannattaa käydä lääkärin tai terveyden hoidon tarjoajalle välittömästi.

Conebilox (Bystolic) Varastointi

Säilytä huoneenlämmössä välillä 4 ja 30 astetta C (39 ja 86 astetta F) pois kosteutta, valoa ja lämpöä. Heitä pois voimassaoloajan jälkeen. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Conebilox (Bystolic) Sivuvaikutukset

Conebilox on sen sivuvaikutuksia. Yleisimpiä ovat:

 • päänsärky
 • väsynyt olo
 • pahoinvointia
 • vatsakipu
 • ripuli
 • unettomuus

Harvinaisempia mutta vakavampia haittavaikutuksia aikana ottaen Conebilox:

 • reaktioita (nokkosihottuma, hengitysvaikeudet, ihottuma, ja purkaus)
 • tunne hengästyneenä, vaikka lievä rasituksessa
 • turvotus nilkkojen tai jalkojen
 • hidas tai epätasainen sydämenlyönnit
 • tunnottomuus tai kylmän tunne kädet ja jalat

Sivuvaikutukset oireet eivät riipu ainoastaan ​​lääke käytät, mutta riippuu myös oman terveyden tilan ja muiden tekijöiden mukaan.

Conebilox (Bystolic) Vasta-aiheet

Älä ota Conebilox jos olet allerginen Conebilox osia.

Ole varovainen Conebilox jos olet raskaana tai suunnittelet lapsen hankkimista. Älä ota sitä, jos olet imettävä äiti. Ei tiedetä, onko Conebilox vahingoittaa lasta.

Älä käytä Conebilox jos sinulla on vaikea maksasairaus, sydänsairaus, kuten sydämen johtumishäiriö, sairas sinus-oireyhtymä, hidas syke tai sydämen vajaatoiminta.

Ole varovainen Conebilox jos käytät digitalis (digoksiini, Lanoxin); sydän- tai verenpainelääkkeitä, kuten diltiatseemi (Cartia, Cardizem), felodipiinia (Plendil), nifedipiinin (Nifedical, Procardia), verapamiili (Calan, COVERA, Isoptin, Verelan), ja muut; masennuslääke kuten fluoksetiini (Prozac), paroksetiini (Paxil), ja muut; reserpiiniä; beetasalpaajaa kuten atenololi (tenormin, Tenoretic), karvediloli (Coreg), labetaloli (Normodyne, Trandate), metoprololi (Lopressor, Toprol), nadololi (Corgard), propranololi (Inderal, InnoPran), sotaloli (Betapace), ja muut ; sydämen rytmin lääketieteen kuten amiodaroni (Cordarone, Pacerone), kinidiini (Quin-G), prokainamidi (Pronestyl), disopyramidi (Norpace), flecaininde (Tambocor), meksiletiinin (Mexitil), propafenoni- (Rythmol), ja muut; klonidiini (Catapres).

Ole varovainen Conebilox jos sinulla on tai on ollut astma, keuhkoputkentulehdus, emfyseema, historia allergiat, feokromosytooma (kasvain lisämunuaisen), kilpirauhasen, jos sinulla on äskettäin ollut sydänkohtaus, maksa- tai munuaissairaus, ongelmat liikkeeseen (esimerkiksi Raynaud'n oireyhtymä), diabetes.

Ole varovainen Conebilox jos olet menossa leikkaukseen.

Vältä Koneen ajo.

Sinun pitäisi seurata ruokavalio, liikunta ja painonhallinta.

Conebilox (Bystolic) Usein kysyttyä

Q: Mikä on Conebilox?

: Conebilox on tehokas valmiste, joka on otettu hoitoon hypertensio (korkea verenpaine). Conebilox voidaan käyttää myös muihin tarkoituksiin.

Q: Mikä on Conebilox toiminnassa?

: Conebilox on beetasalpaaja. Se toimii vaikuttamalla veren virtausta valtimoissa ja laskimoissa.

Miten minun pitäisi ottaa Conebilox

: Conebilox otetaan suun kautta ruoan kanssa tai ilman. Ottaa Conebilox samaan aikaan joka päivä. Verenpainearvojasi on tarkistettava säännöllisesti. On erittäin tärkeää, että noudatat ruokavaliota, lääkitystä, ja harjoituskurssi. Jos haluat saavuttaa tehokkaimmat tulokset eivät lopeta Conebilox yhtäkkiä.

Ostaa Conebilox

osta Conebilox (Bystolic) verkossa ilman reseptiä, Osta Conebilox (Bystolic) verkossa, Osta Conebilox (Bystolic) ilman reseptiä, Osta Conebilox (Bystolic) halvalla, Osta Conebilox (Bystolic) ilman reseptiä, Osta Conebilox (Bystolic) Kanadasta, Osta Conebilox (Bystolic) Kanada, Ostaa Conebilox (Bystolic) verkossa, Ostaa Conebilox (Bystolic) online ole reseptiä, Ostaa Conebilox (Bystolic) ilman reseptiä, Conebilox (Bystolic) suullinen pilleri

top