Ostaa Altosec

Ostaa Altosec ilman reseptiä

Altosec (Prilosec) Kuvaus

Altosec OTC tavoite on oireiden hoitoon ruokatorven refluksitaudin (GERD) ja muut ehdot aiheuttama ylimääräinen mahahapon. Se on myös pyritty edistämään paranemista syövyttävän esofagiitin (vahinkoa ruokatorveen mahanesteisiin).

Altosec OTC toimii vähentämällä määrä happoa tuotetaan vatsassa. Se on protonipumpun estäjä (PPI).

Altosec tunnetaan myös omepratsoli, omez, Protoloc.

yleisnimellä Altosec OTC on omepratsoli.

Brand nimet Altosec OTC ovat Altosec ja Altosec OTC.

Altosec (Prilosec) Annostus

Altosec OTC on saatavilla:

  • 10mg pieni annos
  • 20mg normaaliannostuksen
  • 40mg suurempi annos

Altosec OTC on saatavana tabletteina (10 mg, 20 mg, 40 mg) ja kapselit.

Sinun pitäisi ottaa Altosec OTC päivittäin 14 päivän ajan. Älä ota Altosec OTC enemmän kuin yksi pilleri päivässä.

Ota Altosec OTC ennen syömistä. Älä riko, murskaa tai avaa viiveellä vapautuva kapseli.

oireet saattavat saada paremmin ennen ehto on täysin käsitelty.

Ota Altosec OTC vedellä.

Jos haluat saavuttaa tehokkaimmat tulokset eivät lopeta Altosec OTC yhtäkkiä.

Altosec (Prilosec) puuttuu annoksen

Älä ota kaksinkertaista annosta. Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat puuttuvien. Jos se on aika ottaa seuraava annos, jatketaanko hoitoa alkuperäisen suunnitelman mukaisesti.

Altosec (Prilosec) Yliannostus

Jos yliannostus Altosec OTC ja et tuntuu hyvältä kannattaa käydä lääkärin tai terveydenhuollon tarjoaja heti. Oireita Altosec OTC yliannostuksen: uneliaisuus, pahoinvointi, nopea syke, hikoilu, suun kuivuminen, päänsärky, näön hämärtyminen, oksentelu.

Altosec (Prilosec) Varastointi

Säilytä huoneenlämmössä välillä 15 ja 30 astetta C (59 ja 86 astetta F) pois kosteutta, valoa ja lämpöä. Hävitä käyttämättä jäänyt lääke voimassaoloajan jälkeen. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Altosec (Prilosec) Sivuvaikutukset

Altosec OTC on sen sivuvaikutuksia. Yleisimpiä ovat:

  • kaasu
  • pahoinvointia
  • oksentelu
  • päänsärky
  • vatsakipu
  • ripuli

Harvinaisempia mutta vakavampia haittavaikutuksia aikana ottaen Altosec OTC: reaktioita (nokkosihottuma, hengitysvaikeudet, ihottuma, ja purkaus)

haittavaikutuksia ilmenemismuotoja ei riipu yksinomaan lääketieteen käytät, mutta riippuu myös oman terveyden tilan ja muiden tekijöiden mukaan.

Altosec (Prilosec) Vasta-aiheet

Älä ota Altosec OTC jos olet allerginen Altosec OTC osia.

Älä ota Altosec OTC jos olet raskaana tai suunnittelet lapsen hankkimista, tai jos imetät.

Altosec OTC ei käytetä välitöntä helpotusta närästys oireet.

Älä ota enempää kuin yksi tabletti Altosec OTC päivä (24 tuntia).

Ole varovainen Altosec OTC jos sinulla on tai on maksasairaus, veriset tai mustat ulosteet, närästys, joka kestää yli 3 kuukautta, oksennusta joka näyttää verta tai kahvia syistä, usein rintakipu, närästys ja hengityksen vinkuminen, vatsakipua, pahoinvointia tai oksentelua, vaivaa tai kipua nielemisvaikeuksia, selittämätön painon menetys.

Ota Altosec OTC varoen, jos käytät tällaisia ​​lääkkeitä kuten disulfiraami (Antabus), verenohennuslääkettä (varfariinia (Coumadin)), takrolimuusi (Prograf), siklosporiini (Gengraf, Neoral, Sandimmune), fenytoiini (Dilantin), ampisilliini (Omnipen, Principen), itrakonatsoli (Sporanox) tai ketokonatsoli (Nizoral), unettomuus tai ahdistuneisuus lääkkeet (diatsepaami (Valium), alpratsolaami (Xanax), loratsepaami (Ativan), tematsepaami (Restoril), kloratsepaatti (Tranxene ), klooridiatsepoksidi), rauta (Feosol, Mol-Rauta, Fergon, Femiron ja muut), atatsanaviirin (Reyataz), teofylliini (TheoBid, Theo-Dur, Theochron, Theolair, Elixophyllin, Slo-Phyllin).

Vältä alkoholia.

Älä lopeta Altosec OTC yhtäkkiä.

Altosec (Prilosec) Usein kysyttyä

Q: Mikä on tärkeää Altosec OTC tieto minun pitäisi tietää?

: Altosec OTC lääkitys korkealaatuisia, jotka on otettu hoitoon oireiden onrefluksitauti(GERD) ja muut ehdot aiheuttama ylimääräinen mahahapon. Se on myös pyritty edistämään paranemista syövyttävän esofagiitin (vahinkoa ruokatorveen mahanesteisiin). Altosec OTC ei käytetä helpotus välittömästinärästysoireita. Älä ota enempää kuin yksi tabletti Altosec OTC päivä (24 tuntia). Älä ota Altosec OTC jos olet allerginen tälle lääkkeelle tai sen ainesosia. Ole varovainen Altosec OTC jos sinulla on tai on ollut maksasairaus, veriset tai mustat ulosteet,närästysjoka kestää yli 3 kuukautta, oksennusta joka näyttää verta tai kahvia syistä, usein rintakipu,närästyshengityksen vinkuminen, vatsakipua, pahoinvointia tai oksentelua, vaivaa tai kipua nielemisvaikeuksia, selittämätön laihtuminen. Ottaa Altosec OTC varoen, jos käytät tällaisia ​​lääkkeitä kuten disulfiraami (Antabus), verenohennuslääkettä (varfariinia (Coumadin)), takrolimuusi (Prograf), siklosporiini (Gengraf, Neoral, Sandimmune), fenytoiini (Dilantin), ampisilliini (Omnipen, Principen), itrakonatsoli (Sporanox) tai ketokonatsoli (Nizoral), unettomuus tai ahdistuneisuus lääkkeet (diatsepaami (Valium), alpratsolaami (Xanax), loratsepaami (Ativan), tematsepaami (Restoril), kloratsepaatti (Tranxene), klooridiatsepoksidi), rauta (Feosol, Mol-Rauta, Fergon, Femiron ja muut), atatsanaviirin (Reyataz), teofylliini (TheoBid, Theo-Dur, Theochron, Theolair, Elixophyllin, Slo-Phyllin). Älä lopeta ottamaan lääkkeen yhtäkkiä. Pidä tämä lääke poissa lasten ulottuvilta äläkä anna sitä muille ihmisille. Se on kiellettyä ottaa Altosec OTC jos olet raskaana tai suunnittelet lapsen hankkimista, tai jos imetät.

K: Mitä ovat Altosec OTC sivuvaikutuksia?

: Altosec OTC on sen yleisiä haittavaikutuksia, kuten kaasu, pahoinvointi, oksentelu, päänsärky, vatsakipu, ripuli. Mutta hylkäämisen tapauksessa Altosec OTC ainesosia voit kokea enemmän vakavia sivuvaikutuksia: hengitysvaikeudet, kasvojen, huulten, kielen tai kurkun, nokkosihottuma.

K: Mitä ovat yleisiä ja tuotenimet Altosec OTC?

: yleisnimellä Altosec OTC on omepratsoli. Tuotenimet ovat Altosec ja Altosec OTC.

Ostaa Altosec

osta Altosec (Prilosec) verkossa ilman reseptiä, Osta Altosec (Prilosec) verkossa, Osta Altosec (Prilosec) ilman reseptiä, Osta Altosec (Prilosec) halvalla, Osta Altosec (Prilosec) ilman reseptiä, Osta Altosec (Prilosec) Kanadasta, Osta Altosec (Prilosec) Kanada, Ostaa Altosec (Prilosec) verkossa, Ostaa Altosec (Prilosec) online ole reseptiä, Ostaa Altosec (Prilosec) ilman reseptiä, Altosec (Prilosec) suullinen pilleri

top