Ostaa Antramups

Ostaa Antramups ilman reseptiä

Antramups (Prilosec) Kuvaus

Antramups OTC tavoite on oireiden hoitoon ruokatorven refluksitaudin (GERD) ja muut ehdot aiheuttama ylimääräinen mahahapon. Se on myös pyritty edistämään paranemista syövyttävän esofagiitin (vahinkoa ruokatorveen mahanesteisiin).

Antramups OTC toimii vähentämällä määrä happoa tuotetaan vatsassa. Se on protonipumpun estäjä (PPI).

Antramups tunnetaan myös omepratsoli, omez, Protoloc.

yleisnimellä Antramups OTC on omepratsoli.

Brand nimet Antramups OTC ovat Antramups ja Antramups OTC.

Antramups (Prilosec) Annostus

Antramups OTC on saatavilla:

  • 10mg pieni annos
  • 20mg normaaliannostuksen
  • 40mg suurempi annos

Antramups OTC on saatavana tabletteina (10 mg, 20 mg, 40 mg) ja kapselit.

Sinun pitäisi ottaa Antramups OTC päivittäin 14 päivän ajan. Älä ota Antramups OTC enemmän kuin yksi pilleri päivässä.

Ota Antramups OTC ennen syömistä. Älä riko, murskaa tai avaa viiveellä vapautuva kapseli.

oireet saattavat saada paremmin ennen ehto on täysin käsitelty.

Ota Antramups OTC vedellä.

Jos haluat saavuttaa tehokkaimmat tulokset eivät lopeta Antramups OTC yhtäkkiä.

Antramups (Prilosec) puuttuu annoksen

Älä ota kaksinkertaista annosta. Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat puuttuvien. Jos se on aika ottaa seuraava annos, jatketaanko hoitoa alkuperäisen suunnitelman mukaisesti.

Antramups (Prilosec) Yliannostus

Jos yliannostus Antramups OTC ja et tuntuu hyvältä kannattaa käydä lääkärin tai terveydenhuollon tarjoaja heti. Oireita Antramups OTC yliannostuksen: uneliaisuus, pahoinvointi, nopea syke, hikoilu, suun kuivuminen, päänsärky, näön hämärtyminen, oksentelu.

Antramups (Prilosec) Varastointi

Säilytä huoneenlämmössä välillä 15 ja 30 astetta C (59 ja 86 astetta F) pois kosteutta, valoa ja lämpöä. Hävitä käyttämättä jäänyt lääke voimassaoloajan jälkeen. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Antramups (Prilosec) Sivuvaikutukset

Antramups OTC on sen sivuvaikutuksia. Yleisimpiä ovat:

  • kaasu
  • pahoinvointia
  • oksentelu
  • päänsärky
  • vatsakipu
  • ripuli

Harvinaisempia mutta vakavampia haittavaikutuksia aikana ottaen Antramups OTC: reaktioita (nokkosihottuma, hengitysvaikeudet, ihottuma, ja purkaus)

haittavaikutuksia ilmenemismuotoja ei riipu yksinomaan lääketieteen käytät, mutta riippuu myös oman terveyden tilan ja muiden tekijöiden mukaan.

Antramups (Prilosec) Vasta-aiheet

Älä ota Antramups OTC jos olet allerginen Antramups OTC osia.

Älä ota Antramups OTC jos olet raskaana tai suunnittelet lapsen hankkimista, tai jos imetät.

Antramups OTC ei käytetä välitöntä helpotusta närästys oireet.

Älä ota enempää kuin yksi tabletti Antramups OTC päivä (24 tuntia).

Ole varovainen Antramups OTC jos sinulla on tai on maksasairaus, veriset tai mustat ulosteet, närästys, joka kestää yli 3 kuukautta, oksennusta joka näyttää verta tai kahvia syistä, usein rintakipu, närästys ja hengityksen vinkuminen, vatsakipua, pahoinvointia tai oksentelua, vaivaa tai kipua nielemisvaikeuksia, selittämätön painon menetys.

Ota Antramups OTC varoen, jos käytät tällaisia ​​lääkkeitä kuten disulfiraami (Antabus), verenohennuslääkettä (varfariinia (Coumadin)), takrolimuusi (Prograf), siklosporiini (Gengraf, Neoral, Sandimmune), fenytoiini (Dilantin), ampisilliini (Omnipen, Principen), itrakonatsoli (Sporanox) tai ketokonatsoli (Nizoral), unettomuus tai ahdistuneisuus lääkkeet (diatsepaami (Valium), alpratsolaami (Xanax), loratsepaami (Ativan), tematsepaami (Restoril), kloratsepaatti (Tranxene ), klooridiatsepoksidi), rauta (Feosol, Mol-Rauta, Fergon, Femiron ja muut), atatsanaviirin (Reyataz), teofylliini (TheoBid, Theo-Dur, Theochron, Theolair, Elixophyllin, Slo-Phyllin).

Vältä alkoholia.

Älä lopeta Antramups OTC yhtäkkiä.

Antramups (Prilosec) Usein kysyttyä

Q: Mikä on tärkeää Antramups OTC tieto minun pitäisi tietää?

: Antramups OTC lääkitys korkealaatuisia, jotka on otettu hoitoon oireiden onrefluksitauti(GERD) ja muut ehdot aiheuttama ylimääräinen mahahapon. Se on myös pyritty edistämään paranemista syövyttävän esofagiitin (vahinkoa ruokatorveen mahanesteisiin). Antramups OTC ei käytetä helpotus välittömästinärästysoireita. Älä ota enempää kuin yksi tabletti Antramups OTC päivä (24 tuntia). Älä ota Antramups OTC jos olet allerginen tälle lääkkeelle tai sen ainesosia. Ole varovainen Antramups OTC jos sinulla on tai on ollut maksasairaus, veriset tai mustat ulosteet,närästysjoka kestää yli 3 kuukautta, oksennusta joka näyttää verta tai kahvia syistä, usein rintakipu,närästyshengityksen vinkuminen, vatsakipua, pahoinvointia tai oksentelua, vaivaa tai kipua nielemisvaikeuksia, selittämätön laihtuminen. Ottaa Antramups OTC varoen, jos käytät tällaisia ​​lääkkeitä kuten disulfiraami (Antabus), verenohennuslääkettä (varfariinia (Coumadin)), takrolimuusi (Prograf), siklosporiini (Gengraf, Neoral, Sandimmune), fenytoiini (Dilantin), ampisilliini (Omnipen, Principen), itrakonatsoli (Sporanox) tai ketokonatsoli (Nizoral), unettomuus tai ahdistuneisuus lääkkeet (diatsepaami (Valium), alpratsolaami (Xanax), loratsepaami (Ativan), tematsepaami (Restoril), kloratsepaatti (Tranxene), klooridiatsepoksidi), rauta (Feosol, Mol-Rauta, Fergon, Femiron ja muut), atatsanaviirin (Reyataz), teofylliini (TheoBid, Theo-Dur, Theochron, Theolair, Elixophyllin, Slo-Phyllin). Älä lopeta ottamaan lääkkeen yhtäkkiä. Pidä tämä lääke poissa lasten ulottuvilta äläkä anna sitä muille ihmisille. Se on kiellettyä ottaa Antramups OTC jos olet raskaana tai suunnittelet lapsen hankkimista, tai jos imetät.

K: Mitä ovat Antramups OTC sivuvaikutuksia?

: Antramups OTC on sen yleisiä haittavaikutuksia, kuten kaasu, pahoinvointi, oksentelu, päänsärky, vatsakipu, ripuli. Mutta hylkäämisen tapauksessa Antramups OTC ainesosia voit kokea enemmän vakavia sivuvaikutuksia: hengitysvaikeudet, kasvojen, huulten, kielen tai kurkun, nokkosihottuma.

K: Mitä ovat yleisiä ja tuotenimet Antramups OTC?

: yleisnimellä Antramups OTC on omepratsoli. Tuotenimet ovat Antramups ja Antramups OTC.

Ostaa Antramups

osta Antramups (Prilosec) verkossa ilman reseptiä, Osta Antramups (Prilosec) verkossa, Osta Antramups (Prilosec) ilman reseptiä, Osta Antramups (Prilosec) halvalla, Osta Antramups (Prilosec) ilman reseptiä, Osta Antramups (Prilosec) Kanadasta, Osta Antramups (Prilosec) Kanada, Ostaa Antramups (Prilosec) verkossa, Ostaa Antramups (Prilosec) online ole reseptiä, Ostaa Antramups (Prilosec) ilman reseptiä, Antramups (Prilosec) suullinen pilleri

top